Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: کنترل زنجیره کرونا نیازمند اقدامات سختگیرانه است. ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۲ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمدهادی مرعشی معاون امنیتی و انتظامی استاندار در جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان اظهار داشت: کنترل زنجیره کرونا نیازمند اقدامات سختگیرانه بیشتری است و بدین منظور دستورالعمل جدیدی تدوین شد و با اصلاحاتی از جمله معطل نماندن و حفظ حقوق و رعایت احترام مردم به مدت دو هفته اجرایی می شود و در صورت موفقیت ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: این طرح تحت عنوان کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا است و یکی از اهداف آن قطع زنجیره انتقال بیماری، کاهش تماس ها و عدم برگزاری اجتماعات و حذف ترددهای غیرضروری در سطح کشور است.

‌گزارش ویدئویی تسنیم|کرونا در کمین جایگاه‌های عرضه سوخت / چگونه در پمپ‌ بنزین‌ها از کرونا در امان باشیم؟استاندار خوزستان: شیوع ویروس کرونا در خوزستان ملایم‌تر شد / امسال چیزی به نام "سیزده‌ به در" نداریم ‌تثبیت روند شیوع کرونا در لرستان / تردد در ورودی‌های اصلی ‌80 درصد کاهش یافت

وی با بیان اینکه این طرح در راستای اهداف و سیاست‌گذاری‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا در دست اجرا است، اظهار داشت: با هدف محدود کردن زنجیره انتقال کرونا بخشی مهمی از مسائل اجتماعی، مراودات اقتصادی و تجارت در کشور تعطیل شده اما در مرزها تلاش کردیم مراودات مرزی را که بخش عمده اقتصاد ما وابسته به مراودات مرزی در شرایط تحریم است در حد بسیار کنترل شده و بهداشتی ادامه دهیم.

مرعشی خاطرنشان کرد: به دلیل اهمیت موضوع از نیمه های بهمن ماه تعداد 4 جلسه قرارگاه زیستی زیرمجموعه شورای پدافند غیرعامل استان به ریاست استاندار سیستان و بلوچستان تشکیل شد و پس از آن برابر تصمیم ملی و به دلیل اهمیت موضوع به نام ستاد استانی مبارزه با کرونا تغییر یافت.

وی ادامه داد: با وجود همه اقدامات و موارد پیشگیرانه و اطلاع‌رسانی به مردم متاسفانه هنوز هم درصدی از افراد جامعه دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و این عدم رعایت، اجحاف در حق افرادی است که در خانه قرنطینه هستند و در واقع نوعی بی احترامی به جامعه محسوب می‌شود.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: برای اجرای موفق این طرح، کنترل ورودی های استان و نظارت بر تردد بین شهری ضروری می باشد که بر اساس آن فرمانداران مکلف شدند موضوعات مربوطه را در شورای تامین شهرستان مطرح و تقسیم وظایف کنند.

مرعشی تصریح کرد: با توجه به وجود بخشی از جمعیت سیستانی در حوزه استان‌های گلستان، مازندران، خراسان رضوی و سایر استان‌ها کنترل شدید مبادی ورودی استان ضرورت دارد.

وی خاطرنشان کرد: از زمان آغاز این طرح تعداد 85 محور اصلی و فرعی فرعی استان تحت کنترل قرار گرفته و تعداد هزار و 26 نیرو در سه شیفت به  کار گرفته شدند و در همین مدت 61 واحد صنفی پلمپ، 16 خودرو مبلغ 500 هزار تومان جریمه و 33 خودرو نیز توقیف شدند. در این مدت 65 هزار و 755 نفرنیز تب سنجی شده اند و در این طرح مراکز خرید و مکان های عمومی نیز کنترل خواهد شد.

معاون استاندار گفت: از زمان اجرای این طرح مصرف بنزین در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل 69 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

 وی تاکید کرد: با وجود همه اقدامات سخت گیرانه باز هم اعتقاد داریم؛ آگاهی بخشی عمومی و خودمراقبتی مردم، راه مبارزه با این بیماری خطرناک و پدیده عجیب جهانی خواهد بود.

انتهای پیام/392/ش

R7843/P/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۸۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰ درصدی مبادلات مرزی محصولات کشاورزی از سیستان و بلوچستان


غلامحسین تیموری مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال تاکنون بالغ بر ۸۴ هزار و ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی با نظارت هفت مرکز قرنطینه گیاهی مستقر در مرزهای رسمی استان شامل مرز میلک، پیشین، میرجاوه، گمشاد، چابهار، ریمدان، زاهدان مبادله شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد رشد داشته است.

غلامحسین تیموری اظهار کرد: از مجموع مبادلات مرزی محصولات بخش کشاورزی، واردات۳۹ هزار و ۲۲۵ تن کالاهای شامل برنج ، موز و کنجد و بیش‌از ۴۴ هزار و ۱۹۸ تن صادرات محصولات کشاورزی عمدتا شامل انواع خرما،گوجه فرنگی، هندوانه و سیب درختی و سایر خشکبار است.

وی کل ترانزیت محصولات کشاورزی در یک ماه اول سال که از مرزهای رسمی انجام شده را ۱۱۱۶ تن اعلام کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • افزایش ۲۰ درصدی تعداد نمونه‌های بانک خون بند ناف در سیستان و بلوچستان
  • رشد ۱۰ درصدی مبادلات مرزی محصولات کشاورزی از سیستان و بلوچستان
  • رشد ۷۸ درصدی ساخت راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • رشد ۷۸ درصدی احداث راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • معاون استاندار:استعداد‌های برتر ادبی وهنری سیستان وبلوچستان حمایت شوند
  • معاون استاندار: استعداد‌های برتر ادبی وهنری سیستان وبلوچستان حمایت شوند