Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@03:34:08 GMT

فعالیت 9 کارگاه تولید ماسک در شهرستان اقلید

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۹۵۲۸

فعالیت 9 کارگاه تولید ماسک در شهرستان اقلید

فرماندار اقلید گفت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا کنون 9 کارگاه تولید ماسک در سطح شهرستان اقلید راه‌اندازی شده است.

خلیل بزرگی در گفت‎وگو با خبرنگار فارس در اقلید از راه‎اندازی و فعالیت 9 کارگاه تولید ماسک در شهرهای اقلید، دژکرد، سده و حسن‎آباد و روستاهای خنجشت، بکان و نظام‎آباد خبر داد و با اشاره به جمعیت بیش از 93 هزار نفری این شهرستان، بیان کرد: ماسک‌های تولیدشده با اولویت افراد آسیب‎پذیر و محلات پرخطر در بین مردم شهرستان توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار اقلید به ابلاغ دستورالعمل اجرایی طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا به دستگاه‌های اجرایی این شهرستان اشاره کرد و از اهمیت موضوع، تبیین و تشریح وظایف تعیین‌شده سخن گفت.

وی از تمام افراد، ارگان ها و نهادهایی چون سپاه، نیروی انتظامی، دادستان، شبکه بهداشت و درمان، شهرداری‎ها و دهیاری‎ها که از ابتدای شیوع ویروس منحوس کرونا تاکنون در راستای اجرای مصوبات ستاد مقابله با این بیماری در شهرستان اقلید همکاری و همت داشتند، تقدیر و تصریح کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا جلسات متعدد، اقدامات مفید و کاربردی متفاوتی در زمینه مقابله با بیماری کرونا برگزار شده است.

بزرگی افزود: در ادامه اقدامات صورت گرفته و در راستای اجرای دستورالعمل ابلاغی، طرح «فاصله‎گذاری اجتماعی » با جدیت ، حساسیت و با محدودیت‌های لازم در سطح شهرستان اقلید تا 20 فروردین‎ماه جاری اجرا می شود و براساس نظر ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا قابل تمدید است.

فرماندار اقلید با اشاره به محدودیت فعالیت اصناف در قالب سه گروه ضروری، شامل اصناف و مشاغلی که جزو نیازهای ضروری مردم هست و تعطیل نمی‎شود، دسته دوم اصناف و مشاغلی که قطعا باید تعطیل شود و حتی در صورت عدم تعطیلی با آنها برخورد می‌شود و دسته سوم گروهی از مشاغل است که فعالیت آنها محدود شده، بیان کرد: اداره‌ها نیز تنها با یک سوم نیرو و به صورت شیف‌بندی کار می‌کنند که جزییات آن اطلاع‌رسانی می‎شود.

بزرگی به برپایی ایستگاه‎های سلامت و کنترل مبادی ورودی شهرستان در چند نقطه اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح «فاصله‌گذاری اجتماعی» کنترل ورودی‎ها با جدیت بیشتری انجام می‎شود و ورود هر گونه خودروی غیربومی به شهرستان اقلید ممنوع بوده و طبق دستورالعمل دولت با خاطیان برخورد می‌شود که این برخورد شامل جریمه نقدی و همچنین توقیف خودرو است.

وی با بیان اینکه تردد خودروهای حامل وسایل ضروری، امدادی، درمانی، سوخت و... شامل این طرح نمی‌شود، یادآور شد: خروج افراد غیربومی و غیرساکن از شهرستان مانعی ندارد و تسریع می‎شود.

فرماندار اقلید بابیان اینکه   در راستای حفظ سلامت جان مردم با کسی شوخی و تعارف نداریم و معامله نمی‌کنیم، افزود: شناسایی افراد بومی ساکن از طریق کارت ملی، پلاک و بیمه نامه خودرو صورت می‌گیرد.

بزرگی با اشاره به راه شیوع این بیماری از طریق تماس افراد با یکدیگر و با بیان اینکه بخش اعظم کار دست مردم است، از آنها خواست که در خانه بمانند و برای کار غیرضروری بیرون نیایند تا جلوگیری بیشتر این بیماری کمک و همت کنند.

 به گزارش فارس، تشکیل مستمر ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا، راه‌اندازی 9 کارگاه تولید ماسک، تشکیل بیش از 50 جلسه با بیش از 200 مصوبه، تشکیل قرارگاه پدافند زیستی شهرستان، بازرسی از اصناف و نانوایی‎ها ، اطلاع‎رسانی و ارائه محتواهای آموزشی به مردم از طریق فضای مجازی و حقیقی، توزیع الکل و محلول ضدعفونی‎کننده بین ادارات، مدارس و خانوارها، پیگیری عدم ورود عشایر به منطقه، استمرار ضدعفونی کردن و گندزدایی معابر و اماکن عمومی و مسیرهای پرتردد، غربال‌گری، اعلام کمبودهای موجود در زم ینه ماسک و دستکش به استان، جلوگیری از فعالیت تفرجگاه‎ها، اماکن تفریحی و رفاهی، پارک‎ها و بوستان‎ها همچنین کنترل تردد به آرامستان‎ها با اتخاذ تدابیر لازم، برگزاری جلسات ویدئوکنفرانسی با مسؤولان استانی، پلمپ واحدهای صنفی متخلف، استفاده از ظرفیت تشکل‎ها در گندزدایی محلات و روستاها، ایجاد نقاهتگاه، تشکیل کمیته بهداشت محیطی و کارگروه اجرای طرح ملی بسیجی مقابله با کرونا،  استقرار اکیپ بازرسی در ورودی شهرستان با همکاری سپاه، نیروی انتظامی، راهداری، شبکه بهداشت و هلال احمر، بازرسی شبانه‎روزی از اصنافی که مجوز فعالیت در این مدت را دارند، اقدامات صورت‎گرفته  شهرستان اقلید در راستای مقابله به بیماری کرونا است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اقلید فرماندار تولید ماسک کرونا کارگاه تولید ماسک فرماندار اقلید شهرستان اقلید بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۹۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی

به گزارش قدس آنلاین، مطابق ماده ۴۸ قانون کار طرح طبق بندی مشاغل برای اجرای عدالت مزدی می بایست اجرا شود. دراین ماده آمده است به منظور جلوگیری از بهره‌کشی از کار دیگری وزارت کار موظف است نظام ارزیابی و طبقه‌بندی مشاغل را با استفاده از استاندارد مشاغل و عرف مشاغل کارگری در کشور تهیه کرده و به اجرا درآورد.

بر اساس ماده ۴۹قانون کار برای استقرار مناسبات صحیح کارگاه در زمینه مزد و مشخص شدن شرح وظایف و دامنه مسئولیت مشاغل مختلف در کارگاه‌ها، کارفرمایان موظفند با همکاری کمیته طبقه‌بندی مشاغل کارگاه یا موسسات ذیصلاح این طرح را تهیه و پس از تایید وزارت کار در کارگاه به اجرا درآورند.

طرح طبقه‌بندی مشاغل با هدف برخورداری کارکنان و کارگران مشمول قانون کار از مزایای گروه، سنوات و مزد با رعایت شرایط احراز شغلی پیش‌بینی شده و در کارگاه‌های بالای ۵۰نفر کارکن لازم الاجرا است؛ این طرح در واقع در کارگاه‌هایی که به حد نصاب ۵۰نفر کارگر و نیروی کار یا بیش از آن می‌رسند به اجرا در می‌آید و کارفرمایان مکلفند برابر ماده ۴۸قانون کار، نیروهای کار خود را مشمول طبقه بندی قرار بدهند.

بسیاری از کارشناسان معتقدند طبقه‌بندی مشاغل بهترین معیار برای صدور احکام شغلی کارگران است و  اجرای این طرح ضمن افزایش روحیه و انگیزه کار، ایجاد عدالت مزدی، واقعی شدن حقوق نیروهای کار و جلوگیری از تضییع حقوق کارگران، باعث می شود  که از نیروهای کار در کارگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس شایستگی استفاده شود.

رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در استان تهران

محمد آذر پناه ، سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: اجرای طرح های طبقه بندی مشاغل در سال گذشته از رشد ۵۰درصدی برخوردار شد.اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل که از رشد ۵۰ درصدی برخوردار بوده است، به رقمی بالغ بر ۲۸۹ کارگاه در سطح استان رسیده است.

وی با بیان این که این طرح در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر موجب افزایش تولید، ایجاد انگیزه کار و احساس عادلانه بودن دستمزد پرداختی به کارگران می‌شود افزود: کارفرمایان مکلفند براساس مواد ۴۸و ۴۹ قانون کار، پرداخت حقوق و مزایای نیروهای کار خود را مطابق طرح طبقه بندی مشاغل انجام دهند.

آذرپناه افزود: با اجرای طرح طبقه بندی و رتبه بندی مشاغل، کارکنان و کارگران از مزایای گروه، سنوات و مزد با رعایت شرایط احراز شغلی پیش بینی شده در مقررات موضوعی بهره مند می‌شوند. اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل زمینه افزایش تولید را فراهم کرده و موجب بالارفتن انگیزه کار در بین کارگران می‌شود.

وی افزود: توجه و تکریم توأمان قشر کارگر و کارفرما در رشد بهره وری و ارتقای شور و نشاط، ایجاد انگیزه و خلاقیت تاثیرگذار است و همواره بایستی مورد توجه قرار گیرد. 

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳از سوی رهبر معظم انقلاب، مهمترین رکن جهش تولید را جامعه کارگری و کارفرمایی دانست و گفت: توجه به نیاز های جامعه کارگری موجب تحقق جهش تولید خواهد شد.

آذر پناه تصریح کرد: در حال حاضر در برخی از مجموعه ها با تبعیض در پرداخت حقوق و دستمزد روبه رو هستیم و این امر در کاهش کیفیت کار و تولید محصول اثرگذار است.

به گفته وی، در بعضی از بنگاه‌ها عدم اجرای طرح طبقه بندی  مشاغل و پرداخت حقوق و مزایای یکسان به کارگران تازه کار و کارگران با سابقه، بی انگیزگی و خروج کارگران از بنگاه را به دنبال داشته موجب کاهش بهره‌وری و لطمه به بنگاه شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید فلافل غیربهداشتی در مهرشهر
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان