Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون استاندار مرکزی اقدامات برای تردد و حضور در محل کار کارکنان دولتی در ایام ممنوعیت تردد خودرو در استان را تشریح کرد. ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۸ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، براساس مصوبه قرارگاه پدافندزیستی استان مرکزی به منظور پیشگیری از شیوع کرونا و قطع زنجیره ابتلای این بیماری در استان مرکزی اقداماتی از جمله محدودیت و ممنوعیت تردد در استان مرکزی و شهرهای مختلف در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این اقدامات که روز گذشته استاندار مرکزی از آن خبر داده بود ممنوعیت تردد و خروج خودرو از درب منزل بوده که از فردا 11 فروردین تا 14 فروردین به مدت سه روز اجرایی می‌شود.

اما مسئله مورد توجه بحث تردد کارمندانی است که باید فردا و این ایام در محل خدمت خود باشند ولی از سویی نیز تدابیری که برای جلوگیری از اعمل قانون و جریمه سنگین 5 میلیون ریالی مورد توجه است.

گزارش تسنیم نتیجه داد؛ ممنوعیت تردد در شهر جدید امیرکبیراعمال ممنوعیت تردد مسافران و فعالیت برخی اصناف‌ در کرمانشاه / ورود افراد غیرساکن ‌ممنوع شداعمال ممنوعیت تردد بین شهری و استانی از ساعت 24 امشب در اردبیل

موضوعی که معاون مدیریت و توسعه منابع استانداری مرکزی ساعتی پیش درباره تمهیدات اندیشیده شده برای کارکنان و تردد آنها اظهار داشت: با توجه به ممنوعیت تردد خودروها در روز 11 فروردین، مدیران دستگاه‌های اجرایی و اعضای شورای اداری استان مرکزی، اسامی، شماره پلاک و نام مالک خودرو کارمندانی که باید در محل کار حضور یابند را مشخص کنند.

زهرا آخانی ادامه داد: بنابراین اسامی این دسته از کارکنان باید حداکثر تا پایان وقت اداری روز یازدهم فروردین از طریق اتوماسیون اداری به معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری اعلام شود.

وی اضافه کرد: این معاونت اطلاعات اعلام شده از ادارات را جمع بندی و جهت اطلاع در اختیار پلیس راهنمایی و رانندگی قرار می‌دهد، بنابراین مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌ها نیز اسامی و پلاک خودرو را به فرمانداری مرتبط اعلام کنند.

انتهای پیام/711/ش

R7980/P/S6,73/CT7 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا ممنوعیت تردد استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۹۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد

به گزارش خبرآنلاین با بررسی کارنامه تولید خودروسازان بزرگ کشور در نخستین ماه امسال مشخص می‌شود که ایران‌خودرو و سایپا در افتتاحیه تولید ۱۴۰۳ چه کرده‌اند.

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو در مجموع حدود ۴۲‌هزار و ۴۰۰دستگاه انواع خودروی سواری را در فروردین امسال تولید کرده‌اند. این در حالی است که در ماه مشابه پارسال مجموع تولید محصولات سواری آنها حدود ۵۵‌هزار دستگاه بود. بنابراین غول‌های جاده ‌مخصوص در ماه نخست امسال و نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل، ۲۴‌درصد افت تولید را تجربه کرده‌اند.

در این بین، بیشترین تیراژ نصیب ایران‌خودرویی‌ها شده که توانسته‌اند ۱۴‌هزار و ۲۰۴دستگاه محصول را در فروردین تولید کنند. با این حال این میزان تولید سبب شده تا آبی‌های جاده‌مخصوص افت ۱۹درصدی تولید را در بخش سواری نسبت به فروردین ۱۴۰۲ تجربه کنند. سایپایی‌ها نیز به کمک زیرمجموعه خود پارس‌خودرو، تولید بالغ بر ۱۹‌هزار دستگاهی را در ماه ابتدایی امسال ثبت کرده‌اند که نسبت به فروردین پارسال افت ۲۹درصدی را نشان‌ می‌دهد.

در حالت تفکیکی، سایپا تولید ۱۴‌هزار و ۲۰۴دستگاهی در فروردین امسال داشته و این در حالی است که میزان تولید این شرکت در ماه مشابه پارسال ۱۹‌هزار و ۲۱دستگاه بود. بنابراین دومین خودروساز بزرگ ایران بدون احتساب آمار پارس‌خودرو، افت تولید بالغ بر ۵‌هزار دستگاهی داشته است. پارس‌خودرو نیز که ۴هزار و ۸۷۳دستگاه تولید داشته، در مقایسه با فروردین پارسال افت تولید ۲‌هزار و ۷۹۰دستگاهی داشته است.

افت تولید ۲۴درصدی خودروسازان در فروردین در حالی است که طبق اعلام وزیر صمت، تولید خودرو در سال‌جاری باید ۱۵‌درصد افزایش یابد. با توجه به تولید بالغ بر یک‌میلیون و ۳۰۰‌هزار دستگاه خودرو در سال گذشته، رشد ۱۵درصدی به معنای افزایش تیراژ خودرو تا یک‌میلیون و ۵۰۰‌هزار دستگاه است. خودروسازان بزرگ کشور سال گذشته نتوانستند برنامه تولید مدنظر وزارت صنعت، معدن و تجارت را عملی کنند، به نحوی که تنها ۶۵‌درصد از این برنامه محقق شد. برنامه تولید پارسال حداقل یک‌میلیون و ۷۰۰‌هزار دستگاه بود، بنابراین مشخص می‌شود که برنامه مدنظر صمت برای امسال افت حدودا ۲۰۰‌هزار دستگاهی خواهد داشت. اما در کنار وعده رشد ۱۵درصدی تولید، وزیر صمت هفته گذشته با حضور در ایران‌خودرو دیزل عنوان کرد که یک جهش اساسی در کمیت و کیفیت تولید اتقاق خواهد افتاد. به‌طور حتم این وعده وزیر بدون اصلاح قیمت خودرو همچون سال‌های گذشته تنها در حد وعده باقی خواهد ماند. 21302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903289

دیگر خبرها

  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه های مرزی آذربایجان غربی در فروردین ماه 
  • ۷۵ میلیون تردد بین استانی در فروردین ثبت شد؛ رشد ۱۳ درصدی ترددها
  • محور علی آباد-گرگان با ثبت ۷۶ هزار تردد جز پر ترددترین محورگلستان
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • تردد ۶ هزار کامیون خارجی از  مرز نوردوز
  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • پویش نقالی شاهنامه در نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • سرگیجه با آمار تورم