Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، در متن اطلاعیه شماره ۲ کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا آمده است: همراهی، همکاری، حمایت و مشارکت مثال زدنی مردم شریف و عزیز ایران، در اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کووید ۱۹  و استمرار فعالیت های شبانه روزی پزشکان، کادر درمانی و همه دستگاههای مسئول برای کنترل شیوع بیماری کرونا در سطح کشور، موجب شده تا شروع طرح به نحو مؤثری محقق و گام مهمی در جهت تحقق سیاست های ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا برای ایجاد تمهیدات ضروری پیشگیرانه در سطح جامعه برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کمیته اجتماعی انتظامی ستادملی مدیریت کرونا در این اطلاعیه ضمن ابراز تقدیر از اقشار مختلف جامعه،  به منظور تداوم مؤثر اجرای طرح خواستار توجه عموم هموطنان به ۷  موضوع بسیارمهم کرده است.

براساس اطلاعیه شماره ۲ کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا این ۷ موضوع عبارتند از: 

۱ - برای به ثمر رسیدن تلاش ملی  و خواست همگانی با هدف ممانعت از شیوع کرونا، آن دسته از هموطنان که به هر دلیل به سفر رفته اند، با اهتمام به  پویش #به خانه بر می گردیم و با رعایت کامل قوانین و مقررات رانندگی و نکات ایمنی مرتبط با آن، نسبت به مدیریت زمان بازگشت به شهرهای مبدأ خود اقدام و از آغاز هر گونه سفر جدید، خودداری کنند.

۲ - برابر تاکیدات مکرر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عموم متخصصان، مهم ترین راه مقابله و ممانعت از شیوع ویروس کرونا ماندن درخانه است، لذا  برای تحقق حداکثری این راهبرد، انتظار می رود، هر ایرانی یک رسانه برای بازنشر این درخواست عمومی وترغیب اطرافیان به حضور در پویش #در خانه می مانیم باشد.

۳ - تلاش حداکثری برای مقابله با شیوع کرونا نیاز به خودداری از انجام ترددها و سفرهای غیر ضروری در داخل شهرها دارد. لذا شایسته است، هموطنان عزیز، حتی الامکان، کالاهای مورد نیاز خود را با روش های غیر حضوری، از فروشگاه های توزیع کننده کالا و خدمات، دریافت نمایند.

۴ - ستادهای استانی در استانداریها و ستادهای شهرستانی در فرمانداری‌ها از ابتدای اجرای طرح با جدیت فعالیت داشته و آماده پاسخگویی به سوالات احتمالی شهروندان محترم هستند. بعلاوه در پرتال وزارت کشور، استانداریها و فرمانداری‌ها نیز پاسخ سوالات متداول مردمی واصله در خصوص این طرح، درج و به تدریج تکمیل خواهد شد.

۵ - با تقدیر از بسیج همگانی تمام دستگاه ها، نهادها و خصوصاً مردم آگاه کشورمان در اجرای صحیح و همه جانبه طرح موصوف، تاکید می گردد، انتشار اخبار در مورد این طرح و ترتیبات مختلف ناشی از آن در روند زندگی مردم و کسب و کارها، صرفاً در قالب مصاحبه های مسئولان عالی کشور و  اطلاعیه های ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و کمیته اجتماعی انتظامی ستاد از طریق رسانه ملی، خبرگزاری ها و سایر رسانه های شناسنامه دار کشور انجام می شود و به همین دلیل انتظار دارد به شایعات، گمانه زنی ها و برداشت هایی که بعضاً از سر بی اطلاعی یا بی توجهی، در بخش های از فضای مجازی، توزیع می شود، توجه نشود.

۶ - با توجه به انتشار برخی تصاویر در فضای مجازی مبنی بر مراجعه به اقامتگاه افراد غیر بومی در یکی از شهرستان ها و تعیین ضرب الاجل مبنی بر تخلیه فوری محل، به آگاهی عموم هموطنان گرامی می رساند که تذکرات لازم مبنی بر ضرورت رعایت چارچوب ها و اجتناب از هرگونه افراط و تفریط در اجرای طرح، به مسئولان استان و شهرستان محل تهیه تصاویر یادشده ابلاغ شده است. بعلاوه تأکید می شود؛ صرفاً مدیریت زمان بازگشت از سفر و موکول نکردن آن به روزهای پایانی تعطیلات، مورد انتظار و هرگونه اقدام فراتر از طرح ابلاغی در خصوص مسافرین غیر قابل قبول است و با متخلفین برابر قانون برخورد خواهد شد.

۷ - با توجه به سؤالات مکرر متردّدین بین تهران و البرز، تأکید می شود؛ رفت و آمد اتوموبیل های پلاک استان های مذکور بین دو استان، برای مقاصد کاری یا موارد اضطراری، فاقد اشکال است و مسئولان استانداری های مذکور، با ایجاد هماهنگی نسبت به اجرای این امر، اقدام می کنند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا ستاد ملی مدیریت اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۹۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم سنگین علیه دروازه‌بان استقلال چگونه صادر شد؟

سیدحسین حسینی پس از بازی با آلومینیوم اراک حواشی زیادی را تجربه کرد و همچنان از ترکش‌های اتفاق اراک در امان نیست. کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ابتدا کاپیتان استقلال را دعوت کرد و پس از چند روز، حسینی به پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان و یک جلسه محرومیت تعلیقی محکوم شد.

سیدحسین پس از بازی با شمس آذر قزوین، در واکنش به این حکم کمیته انضباطی مصاحبه کرد و گفت: «ممنون که حکم من را زود صادر کردند، چنین سرعتی بی‌سابقه است». پس از این مصاحبه، کمیته انضباطی بار دیگر دروازه‌بان استقلال را فراخواند تا حسینی مجبور به پرداخت ۳۰ میلیون دیگر شود و در بازی استقلال برابر تراکتور هم غایب باشد، اما آیا این اولین‌بار است که کمیته انضباطی چنین احکام سنگینی صادر می‌کند؟

دربی ۱۳۷۳

استقلال و پرسپولیس، ۳۰ دی سال ۱۳۷۳ در چارچوب بازی رفت جام آزادگان به مصاف هم رفتند. این بازی تا دقیقه ۸۸، با نتیجه ۲-۲ دنبال می‌شد، اما به دلیل درگیری بازیکنان دو تیم و هجوم تماشاگران پرسپولیس به زمین مسابقه نیمه تمام ماند. کمیته انضباطی هم پس از یک روز، نتیجه این دیدار را ۳ بر صفر به سود استقلال اعلام کرد و علاوه بر این حکم، بازیکنان دو تیم به شکل سنگینی محروم شدند.

روزنامه ابرار ورزشی فردای بازی در صفحه اول خود تیتر زد «۱۱ نفر محروم شدند». درگیری از امیر قلعه‌نویی و مجتبی محرمی شکل گرفت و هر دو بازیکن به ترتیب ۶ ماه و ۳ سال محروم شدند. در ادامه محرومیت‌ها، عابدزاده ۲ سال، رضا شاهرودی یک سال، فرشاد پیوس و بهزاد داداش‌زاده و محمود فکری و صادق ورمزیار و مسعود غفوری‌های اصل هر کدام ۶ ماه محروم شدند. امیر عابدینی و محمد پنجعلی هم به عنوان مدیران پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی با محرومیت مواجه شدند.

بازی برگشت دو تیم با حکم کمیته انضباطی در زمین بی‌طرف (بندرعباس) برگزار شد که این دیدار با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه یافت. کمتر کسی از ماجرای مشت پرویز برومند با پایان رفت در داربی سال ۱۳۷۹ اطلاع ندارد. درگیری در آن دیدار هم باعث شد کار به کلانتری کشیده شود و نوازی، استیل و تارتار بین ۶ تا ۹ ماه محروم شوند.

تابوشکنی با دادکان

محمد دادکان در دهه هشتاد رییس فدراسیون فوتبال ایران بود و برای اولین‌بار احکام اخلاقی صادر و برخورد با افرادی که به مسائل داوری اعتراض داشتند، انجام شد. محمد دادکان به صورت مستقیم روی احکام کمیته انضباطی و استیناف نظارت داشت. علی پروین در سال ۱۳۸۲ پس از شکست پرسپولیس برابر ملوان، به قضاوت جلال مرادی معترض شد و به فدراسیون فوتبال حمله کرد. پروین پس از این مصاحبه، ۲ جلسه از همراهی پرسپولیس محروم شد و این اولین‌بار بود که کمیته انضباطی فردی را به خاطر اعتراض به مسائل داوری محکوم کرد.

فرهاد کاظمی، فیروز کریمی، نادر دست‌نشان، مجاهد خذیراوی و علیرضا نیکبخت‌واحدی از سری افرادی بودند که به خاطر مسائل منشوری و اخلاقی از سوی کمیته انضباطی با محرومیت مواجه شدند. ضمن آنکه یکی از مهم‌ترین احکام محرومیت صادره در دوره محمد دادکان، مربوط به علی خسروی بود که این داور باتجربه به دلیل تخلفات رخ داده با محرومیت سنگین مواجه شد.

یک خوشحالی منشوری

پرسپولیس در دیدار با داماش حواشی عجیبی را تجربه کرد. وقتی که سرخ‌ها در سال ۱۳۹۰ برابر این تیم قرار گرفتند و موفق شدند قفل دروازه گیلانی‌ها را باز کنند، شیث رضایی و محمد نصرتی با انجام یک خوشحالی منشوری، باعث ایجاد موج جدیدی از حواشی در فوتبال ایران شدند. در آن زمان فشار زیادی روی فدراسیون فوتبال برای محرومیت این دو بازیکن بود.

شیث رضایی و محمد نصرتی ابتدا به ترتیب ۲۰ و ۱۰ ماه محروم شدند، اما یک ماه بعد، کمیته استیناف این حکم را کاهش داد و رضایی را ۶ و نصرتی را ۴ ماه محروم کرد. هر دو بازیکن هم به پرداخت ۱۰ میلیون تومان محکوم شدند تا پرسپولیس به معنای واقعی کلمه، در آن فصل نقره داغ شود.

حذف محسن قهرمانی

پرسپولیس در سال ۱۳۹۲ و در مسابقه‌ای جنجالی برابر سپاهان قرار گرفت. محسن قهرمانی قاضی این دیدار بود و صحنه‌های مشکوکی در این مسابقه رخ داد که درنهایت باعث شد مسئولان باشگاه پرسپولیس و علی دایی مدعی شوند ارتباط ناسالمی بین قهرمانی و باشگاه سپاهان در جریان بوده است. کمیته انضباطی پس از ۴ ماه، رای این پرونده را صادر کرد، اما بند اول متن صادر شده از سوی فدراسیون فوتبال قابل توجه است: «با تحقیقات به عمل آمده، معلوم شد که هیچ‌گونه روابط ناسالم مالی بین تیم داوری و باشگاه سپاهان اصفهان وجود نداشته است و هرگونه اشتباه فنی داوری که در مسابقه مذکور از دید برخی کارشناسان مطرح شده، قابل طرح در کمیته انضباطی نیست».

این حکم در اصل مربوط به گذشته و ارتباط قهرمانی با باشگاه راه‌آهن بود. علی دایی در برنامه نود مصاحبه تندی علیه قهرمانی انجام داد و جمله معروف «من که شماره حساب دوستان شما را ندارم»، باعث شد کمیته انضباطی تحقیقاتی را انجام دهد و مشخص شود محسن قهرمانی با باشگاه راه‌آهن در زد و بند بوده و ۸ ماه محروم شود.

ستاره‌ای که خاموش شد

پیام صادقیان از استعداد‌های تکرار نشدنی فوتبال ایران است که مسیر نادرستی را در پیش گرفت و البته احکام کمیته انضباطی هم بی‌تاثیر در افت این بازیکن نبود! پیام در بازی فولاد و پرسپولیس اعتراض شدیدی به تصمیمات داوری داشت و با قاضی میدان برخورد کرد، درنهایت صادقیان از زمین مسابقه اخراج شد و در ادامه شیشه درب رختکن را شکست. کمیته انضباطی هم صادقیان را ۳ ماه از همراهی با پرسپولیس محروم کرد.

ظلم بود و ظلم

امیر قلعه‌نویی پس از شکست گل‌گهر برابر استقلال مصاحبه آتشینی انجام داد که باعث شد این سرمربی با محرومیت سنگینی مواجه شود. قلعه نویی که از داوری این دیدار ناراضی بود، به هر فردی که به ذهنش می‌رسید حمله کرد و این مصاحبه جنجالی باعث شد او ۳ ماه محروم و به پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان محکوم شود. این سنگین‌ترین جریمه مالی تاریخ فوتبال ایران بود که البته بعدا به دست ریکاردو سا پینتو، این رکورد شکسته شد.

مرد همیشه عصبانی

ریکاردو سا پینتو در لیگ بیست‌ودوم هدایت استقلال را از روی سکو‌ها برعهده داشت. ریکاردو ساپینتو بیشتر از اینکه روی نیمکت حضور داشته باشد، به علت محرومیت کار را از روی سکو‌ها دنبال می‌کرد و بیش از ۵ بازی استقلال را به خاطر همین موضوع از دست داد. در بازی با گل گهر، سا پینتو آرامش خود را از دست داد و در اعتراض به تصمیمات داوری، وارد زمین شد و به سمت داور حمله کرد. کمیته انضباطی هم تصمیم گرفت سا پینتو را دو جلسه محروم و به پرداخت ۴۰۰ میلیون تومان محکوم کند.

ساپنیتو با این جریمه نقدی، رکورد امیر قلعه‌نویی را هم شکست تا از این حیث در صدر باشد. به هر روی کمیته انضباطی در چند سال اخیر، حداکثر جریمه را برای اهالی‌فوتبال در نظر گرفته است و ظاهرا این روند فعلا ادامه دارد.

منبع: خبر ورزشی

tags # استقلال سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • بهره برداری از زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد افتتاح شد
  • اعتبارنامه منتخبان مردم گلستان در مجلس صادر شد
  • حکم سنگین علیه دروازه‌بان استقلال چگونه صادر شد؟
  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​
  • نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران
  • فراجا اطلاعیه مهم صادر کرد+ جزئیات
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری