Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@21:42:20 GMT

فارس من | نوسازی چهار واحد آموزشی در آستارا

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۰۳۴۱

فارس من | نوسازی چهار واحد آموزشی در آستارا

مدیر آموزش و پرورش شهرستان آستارا از نوسازی چهار واحد آموزشی با اعتباری بالغ‌بر 55 میلیارد و 691 میلیون و 662 هزار ریال در روستاهای تله‌خان، شیری‌حیاطی و سیبلی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از آستارا، سامانه «فارس من» باهدف پی‌گیری مستقیم مسائل و مشکلات مردم راه‌اندازی شده و در سریع‌ترین زمان ممکن به پیگیری موارد اعلامی اقدام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«کمبود فضای آموزشی در آستارا و نگرانی خانواده‌ها» یکی از عناوینی بود که توسط مخاطب در سامانه فارس من ثبت شد.
مخاطب در ثبت این سوژه مطرح کرده بود که «به گفته مسوولان آستارا امسال با کمبود فضای آموزشی در بعضی از روستاها روبه‌رو هستیم، میگم نکنه روستای ما هم جز اونا باشه، لطفا از مسوولان بخواهید دقیقاً کدام روستاها با کمبود کلاس مواجه هستند تا ما از الان به فکر بچه هامون باشیم، ممنونم».

سید سجاد موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آستارا اظهار کرد: چهار واحد آموزشی با اعتباری بالغ‌بر ۵۵ میلیارد و ۶۹۱ میلیون و ۶۶۲ هزار ریال در روستاهای تله‌خان، شیری‌حیاطی و سیبلی از توابع بخش لوندویل این شهرستان توسط اداره‌کل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان گیلان نوسازی می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان آستارا با بیان اینکه با نوسازی دبستان میرزا کوچک‌خان تله‌خان و پاسدار شیری‌حیاطی تعداد مدارس کانکسی این شهرستان از چهار مدرسه به دو مدرسه کاهش می‌یابد، گفت: اداره‌کل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان گیلان، مدارس پیش‌ساخته بتنی را جای‌گزین مدارس کانکسی می‌کند.

وی نوسازی دبستان دوکلاسه میرزاکوچک‌خان تله‌خان را با اعتباری بالغ‌بر سه‌میلیارد و ۱۰۶ میلیون و ۶۰۹ هزار ریال و تعداد دانش‌آموزان آن را ۱۰ نفر دانست و افزود: مساحت این واحد آموزشی ۶۰ مترمربع بوده که علاوه‌بر دو باب کلاس درس به سرویس بهداشتی و دفتر مدیریت نیز مجهز است.

موسوی تعداد دانش‌آموزان دبستان دو کلاسه پاسدار شیری‌حیاطی را 6 نفر و مساحت آن را ۶۰ مترمربع با سرویس بهداشتی و دفتر مدیریت عنوان کرد و گفت: میزان اعتبار پیش‌بینی‌شده جهت نوسازی این مدرسه کانکسی سه‌میلیارد و 106 میلیون و 609 هزار ریال اعلام شده است.  

این مقام‌مسئول با بیان اینکه در فضای آموزشی به مساحت دوهزار و ۴۵۶ مترمربع در روستای سیبلی دو واحد آموزشی مجزا برای مقاطع ابتدایی و متوسطه دوره اول در حال احداث است، افزود: برای نوسازی این دو واحد آموزشی با ۱۳۴ دانش‌آموز، ۴۹ میلیارد و ۴۷۸ میلیون و ۴۴۴ هزار ریال پیش‌بینی شده است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان آستارا با اشاره به اینکه سالن ورزشی لطف‌الهی بیش از هشت سال بلاتکلیف رها شده بود، تصریح کرد: عملیات اجرایی تکمیل سالن فوق با اعتباری بالغ‌بر هفت‌میلیارد و ۸۴۴ میلیون و ۹۱ هزار ریال از بهمن ماه ۹۸ آغاز شده است.

وی مقاوم‌سازی کارگاه مکانیک و برق هنرستان فنی شهید حاجی‌عباسی در دو طبقه به مساحت ۷۰۰ مترمربع با اعتباری بالغ بر هشت‌میلیارد ریال را از دیگر پروژه‌های در دست اجرای اداره‌کل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان گیلان دانست و گفت: امید است عملیات اجرایی مقاوم‌سازی این کارگاه در سال ۹۹ آغاز شود.

انتهای پیام /۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش آستارا استان گیلان آموزشی اعتباری بالغ واحد آموزشی هزار ریال تله خان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۰۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از دانش‌آموزان چهار دهک اول دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری در نشست دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد با بیان اینکه این نمایشگاه در سال‌های دور در سمپاد برگزار شده، اما ۱۰ سال به وقفه افتاده و اکنون دوباره برگزار شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزان خوب سمپاد اعم از دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دیگر مدارس که دارای رتبه هستند در این نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: هدف اول نمایشگاه این است که همه این دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار و صاحبان صنایع و کسانی که توانایی کمک دارند این استعدادها را یاری کنند، در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود و دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» اعلام و تصریح کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

یاوری با بیان اینکه در این نمایشگاه ۱۱۸ طرح از گروه دختران و ۱۱۹ طرح در گروه پسران حضور دارند، اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر از مسئولان دولتی به این نمایشگاه دعوت شده‌اند و اگر کسی هم امکان حضور نداشت، دفترچه‌ای از تمام دستاوردها تهیه شده است تا در اختیار نهادهای مختلف برای تجاری‌سازی طرح‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به طور کلی ۱۵۶ دانش‌آموز دختر و ۱۸۵ دانش‌آموز پسر در نمایشگاه مشارکت دارند، افزود: در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، دانش‌آموزان ما پیشرفت‌ها را می‌بینند و امیدآفرینی بسیار جدی در آنها ایجاد خواهد کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به‌رغم رایگان بودن شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد، بعضی مدارس به دلیل پرداخت نشدن هزینه این دانش‌آموزان از سوی آموزش و پرورش خواستار پرداخت شهریه از سوی والدین دانش‌آموزان هستند، گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

یاوری درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری ادامه داد: سال گذشته یک مدرسه دیگر بعد از استان فارس، در آذربایجان غربی ویژه عشایر دختر و پسر راه‌اندازی شد که تمام برنامه‌ها را به صورت ویژه برای آنها برگزار می‌کنیم و امیدواریم این الگوی موفق را در سایر کشور توسعه دهیم؛ جمعیت عشایری استان باید به ۳ هزار نفر برسد تا این مدرسه راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند، گفت: ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و هم اینکه توانایی لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

کد خبر 750857

دیگر خبرها

  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش