Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-07@11:33:39 GMT

بخشیدن مطالبات در فوتبال ایران غیرممکن است !

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۰۷۵۲

بخشیدن مطالبات در فوتبال ایران غیرممکن است !

مربی پارس جنوبی جم به انتقاد از شیوه انتقال تیم‌ها پرداخت و مدعی شد این موضوع همواره ضمن ایجاد یک فساد، فوتبال را در مسیر ناکامی بزرگتری قرار خواهد داد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

حمید عبداللهی ، مربی پارس جنوبی با اشاره به تعطیلی مسابقات به دلیل شیوع کرونا، بخشودن مطالبات بازیکنان را برخلاف تلاش باشگاه‌های معتبر دنیا، در ایران ناممکن توصیف کرد و به واسطه عدم تعهد باشگاه ها و فدراسیون به پرداختی‌ها این موضوع را غیرقابل اجرا دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مربی پارس جنوبی با اشاره به تلاش کادرپزشکی در سراسر ایران برای مقابله با ویروس کرونا گفت:

در ابتدا باید از جامعه‌پزشکی و گروه بزرگ درمان تشکر کنم و آرزوی سلامتی برای همه مردم دنیا دارم تا ان‌شاالله شر ویروس کرونا کنده شود. از مسوولین می‌خواهم که زحمات کادر درمان رو فراموش نکنند و با دلگرمی و حمایت بیشتر از آنها در مسیر تلاشی که دارند، قدردانی شود.

وی در ادامه درباره شرایط تیم پارس نیز گفت:

شرایط بسیار خوب و روند روبه رشد بسیار مثبتی داشتیم. بعداز ۳بازی خارج از خانه با تیم‌های خوب و کسب نتیجه منطقی و خوب در گام آخر قبل از تعطیلی مسابقات  مقابل تیم پرمهره و مدعی قهرمانی تراکتور نیز با سه امتیاز از زمین خارج شدیم که البته در ادامه مسابقات به دلیل کرونا تعطیل شد. در هفته‌های پایانی قبل از تعطیلی یک اقدام ارزشمند از سازمان لیگ در جهت بدون تماشاگر کردن بازی‌ها شاهد بودیم که در ادامه در خیلی‌ از کشورها نیز انجام شد. مطمئنا این اقدام در آن مقطع کمک زیادی کرد تا از خطرات برابر تماشاگران محافظت شود.

 

عبداللهی درباره تکلیف ادامه مسابقات نیز گفت:

خب در آن شرایط کار اصولی تعطیلی مسابقات بود اما چیزی که اکنون اهمیت دارد مشخص کردن سرنوشت مسابقات است. اینکه مشخص شود آیا مسابقات به صورت متمرکز و فشرده انجام خواهد شد یا کاملا در این فصل تعطیل خواهند شد تا تکلیف تیم‌ها مشخص شود. مسلما هر مسابقه جامعه بزرگی را اعم از بازیکنان، کادرپزشکی، کادرمدیریت و فنی و ترابری و اسکان در هتل را درگیر خود خواهد کرد که حتی داوران و مسوولان برگزاری مسابقات نیز در خطر قرار دارند و باید تمامی این مسائل را تحت نظر قرار داد.

 

وی ادامه داد:

تعطیلی مقطعی نیز در این شرایط باعث برهم خوردن آمادگی و روال تمرینات و همچنین برهم خوردن سیستم آمادگی جسمانی عمومی و تخصصی بازیکنان خواهد شد. برای آمادگی شرکت در مسابقه هر تیمی نیاز پشت سر گذاشتن یک پروسه آموزشی ۴۰-۳۰ روزه دارد که این مساله باید در برنامه ریزی آغاز دوباره لیگ از سوی سازمان لیگ و فدراسیون مدنظر قرار گیرد. با این حال با توجه به تقویم فشرده‌ای که بعد از این ماجرا در خصوص ورزش و فوتبال وجود خواهد داشت، مسلما بهترین تصمیم تعطیلی مسابقات خواهد بود.

 

مربی پارس جنوبی در پاسخ به این سوال که در صورت تعطیلی چه تدبیری باید برای دستمزد بازیکنان و دیگر اعضا در نظر داشت نیز گفت:

در اخبار شنیدم بسیاری باشگاه‌ها در لیگ‌های مختلف درخواست کسر قرارداد از بازیکنان و … را از فیفا داشته‌اند. با این حال به نظرم این اتفاق در ایران عملی نخواهد شد و قابل اجرا نخواهد بود. چرا که در کشورهای دیگر تراز مالی و سیستم مالی منظم و متعهد وجود دارد. از جهت دیگر نیز در تمامی قراردادهای مربوط به بازیکنان تمامی اقدامات و تعهدات صورت می‌گیرد و برخلاف ایران شاهد شکایت‌های سریالی و چندین ساله از باشگاه‌های قدیمی نیز نیستید. مهمترین موضوع هم درآمد باشگاه‌ها از حق پخش و برنامه‌های ورزشی در این راستا است که بازیکنان را در شرایط مناسب از حیث دریافت و انجام تعهد قرار می‌دهد. با این حال در فوتبال ایران کمتر و شاید غیرممکن است که بازیکنی طبق تعهد قرارداد خود را دریافت کرده باشد و به واسطه این سیستم منظم مشکلی نداشته باشد و اکنون نیز با خیال راحت اقدام به عدم دریافت مطالبات کند.

وی ادامه داد:

مسلما خواسته فوتبالدوستان و تمامی افراد نزدیک به این شغل این است که فدراسیون به عنوان مرجع اصلی برگزاری مسابقات مطالبه‌گر حق بازیکنان و کادرفنی بوده و به هیچ سمتی غش صورت نگیرد که حقی از این جامعه ضایع شود. وقتی به این موضوع اشاره می‌کنم باید به طور مثال از باشگاه اروند کارون یاد کنم که بعد از درخواست کناره‌گیری بازیکنان و… به دلیل مشکلات، فدراسیون تعهد داد که با واگذاری این باشگاه به داماش گیلان، پیگیر مطالبات باشد و حق بازیکنان پرداخت شود اما اکنون داماش نیز همان مسیر مشکلات مالی را دنبال می‌کند و کسانی که در اروند نیز به دنبال حقوق و مطالبات خود بودند، دست‌شان به جایی بند نیست. مسلما این یک دغدغه بزرگ برای اهالی فوتبال است نه اینکه شما به دنبال خالکوبی یا مسائل دیگر بازیکنان و مربیان باشید. فدراسیون خیلی راحت امتیاز را به داماش واگذار کرد و اکنون این نابسامانی را از اروند خرمشهر را به باشگاه دیگر هم منتقل کرد و چند خانواده دیگر را هم با مشکل مواجه کرده است.

عبداللهی در پایان با اشاره به انجام تمرینات پارس جنوبی گفت:

شکر خدا تمرینات تیم ما بصورت سایبری با حضور حداکثری بازیکنان در حال انجام است که این کار برای اولین بار در ایران اجرا شد و شاید دومین باشگاه در دنیا چون اولین باشگاه بایرن مونیخ بود. از نحوه تمرینات راضی هستیم و اهداف مدنظر ما را در صورت ادامه لیگ پیش خواهد برد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: پارس جنوبی پارس جنوبی لیگ برتر مربی پارس جنوبی تعطیلی مسابقات باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۰۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، اتحادیه ضد افترا (ADL) روز یکشنبه ۵ مه (۱۶ اردیبهشت) با انتشار گزارش سالانه خود از «سطح بی‌سابقه» حملات ضدیهودی ثبت شده در سال ۲۰۲۳ هشدار داد که با ادامه روند موجود ممکن است «زندگی یهودیان در غرب غیرممکن شود».

این سازمان ناظر وضع یهودیان در جهان گفته درحالی که اقدامات یهودی‌ستیزانه پیشتر نیز «از کنترل خارج شده بود»، اکنون با جنگ اسرائیل علیه غزه وضعیت به شرایطی «هشداردهنده» رسیده است.

در این گزارش که به مناسبت روز بزرگداشت قربانیان هولوکاست منتشر شده آمده است که در اکثر کشورهای دارای اقلیت مهم یهودی از جمله ایالات متحده آمریکا، فرانسه، بریتانیا، استرالیا، ایتالیا، برزیل و مکزیک حوادث یهودستیزانه در سال ۲۰۲۳ به مراتب بیشتر از آمار سال ۲۰۲۲ بوده است.

بنابر ارقام منتشره، تعداد حوادث یهودستیزانه در ایالات متحده با دو برابر شدن نسبت به سال گذشته به نرخ بی‌سابقه ۷ هزار و ۵۲۳ مورد رسیده است.

این اعمال یهودی‌ستیزانه شامل آزار و اذیت، خرابکاری و حمله به مشاغل متعلق به یهودیان، مؤسسات و سازمان‌های یهودی و همینطور دانشجویان یهودی بوده است.

این تحقیق که به طور مشترک با دانشگاه تل‌آویو نوشته شده گفته است که در بریتانیا تعداد حوادث مشابه از ۱۶۶۲ به ۴۱۰۳ مورد رسیده که شامل ۲۶۶ مورد حمله فیزیکی بوده است. 

در فرانسه نیز حملات یهودی‌ستیزانه چهار برابر شده و از ۴۳۶ مورد در سال ۲۰۲۲ به ۱۶۷۶ مورد افزایش یافته است.

«۴۴ درصد» از یهودیان فرانسوی پوشیدن کیپا را کنار گذاشته‌اند

همزمان یافته‌های یک نظرسنجی که از سوی نشریه «لو پاریزین» انجام شده نشان می‌دهد یهودیان فرانسه نسبت به افزایش یهود‌ستیزی در این کشور نگران هستند تا جایی که تقریبا نیمی از آن‌ها گذاشتن عرقچین یا کلاه سنتی یهودی در خیابان‌ها را رها کرده‌اند.

مطابق این نظرسنجی که از سوی موسسه «ای‌فوپ» انجام شده است، ۹۲ درصد از یهودیان فرانسوی احساس می‌کنند یهود‌ستیزی یک «پدیده فراگیر» در این کشور است و ۹۴ درصد از آنها نیز معتقدند که این پدیده «در حال افزایش است».

همزمان ۷۶ درصد از کل جمعیت فرانسه نیز گفته‌اند که شاهد «تقویت» یهودی‌ستیزی در فرانسه بوده‌اند.

۵۷ درصد فرانسوی‌ها و ۷۳ درصد کسانی که مذهب یهودی دارند گفته‌اند که دلیل اصلی یهود‌ستیزی را «نفرت از اسرائیل» می‌دانند.

برگزارکنندگان این نظرسنجی در گزارش خود همچنین از «جوان‌تر شدن جمعیت سنی با افکار یهودستیزانه» خبر داده‌اند. به گفته آنان، ۳۵ درصد از افراد زیر ۲۵ سال جامعه فرانسه حمله به یهودیان به خاطر حمایت فرضی‌شان از اسرائیل را «موجه» احساس می‌کنند.

یک چهارم یهودیان این کشور می‌گویند که قربانی یک حمله کلامی یا فیزیکی یهودستیزانه شده‌اند و ۱۲ درصد از آنها گفته‌اند که چندین بار چنین اعمالی را ضد خود دیده‌اند.

۳۳ درصد از پاسخ‌دهندگان یهودی گفته‌اند از «ترس» مجبور شده‌اند بیرون رفتن‌هایشان را کم کنند یا آنها را با تاکسی اینترنتی «اوبر» انجام دهند. در حالی که ۴۴ درصد از کسانی که پیش از این کیپا بر سر می‌گذاشتند، دیگر آن را در خیابان نمی‌پوشند.

در سوی مقابل و مطابق این نظرسنجی، ۵۹ درصد از مسلمانان فرانسه معتقدند «یهودیان قدرت زیادی در رسانه‌ها دارند» و ۵۶ درصد معتقدند که «یهودیان از وضعیتشان به عنوان قربانی نسل‌کشی نازی‌ها به نفع خود سوءاستفاده می‌کنند».

 

دیگر خبرها

  • مورایس: بیرانوند و کنعانی زادگان که ستاره نیستند، فقط ما ستاره داریم!
  • «رباط صلیبی» تراژدی ۱۹ قسمتی فوتبال ایران
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • گلایه‌های بازیکنان از سرپرست جدید باشگاه استقلال
  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • مدیر ورزشی بایرن مونیخ: ماندن توخل غیرممکن است
  • مهاجمی مثل من دیگر در فوتبال ایران پیدا نمی‌شود | در مورد بازی با استقلال من تصمیم گیرنده نیستم
  • تکذیب فروش امتیاز باشگاه هوادار از سوی مدیرعامل
  • خرید باشگاه هوادار یک شایعه تبلیغاتی بود!
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند