Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ این روزها همه‌جا صحبت از جولان ویروس کروناست؛ ویروسی که از چین شروع شده و دامن خیلی از کشورها از جمله ایران را هم گرفته است. ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۴ استانها نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم گروه استان‌ها، همان‌طور که در جریان هستید ویروس کرونا ابتدا در کشور چین شیوع پیدا کرد و ظرف مدت کوتاهی همه‌گیر شد به‌طوری که هزاران نفر در چین مبتلا شدند و خیلی‌ها نیز به‌سبب مبتلا شدن به این بیماری جان خود را از دست دادند، حال چند وقتی ‌ است که کرونا به ایران نیز رسیده است ‌که بی‌توجهی نیز می‌تواند بر شیوع این ویروس دامن بزند و مبتلایان ‌را بیشتر کند، از این رو سازمان بهداشت جهانی وضعیت اضطراری اعلام کرده و به‌سرعت به‌دنبال شناسایی و ردیابی این ویروس در سراسر جهان است تا بتواند این شرایط را تحت کنترل بگیرد و هرچه زودتر از شیوع بیشتر این ویروس خطرناک و کشنده جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما از آغازین روزهای شیوع ویروس کرونا، شاهد خدمات و تلاش‌های خالصانه متولیان بهداشت و درمان و تیم‌های درمانی در جای جای ایران اسلامی بودیم که بی‌وقفه در صف اول مبارزه با ویروس کرونا، ایثار و فداکاری را سرلوحه کار خود قرار دادند و در این راه بشردوستانه از جان روی برگرداندند و دل در گروی صیانت و حراست از جسم و جان بی‌شمار انسان‌های مبتلا و دردمند بستند.

بی‌تردید نقش‌آفرینی پزشکان، پیراپزشکان و پرستاران‌ سختکوش در درمان بیماران مبتلا و نیز تلاش در جهت ریشه‌کنی و مبارزه با ویروس کرونا آن‌قدر ستودنی و والاست که قلم از بیان این جانفشانی‌ها قاصر و الکن است؛ سفیدپوشان دلسوزی که شبانه‌روز برای کمک به هموطنان بیمار، عاشقانه تمام هستی خود را نثار نظام سلامت کردند.

اما این ویروس در حال گسترش است و مهم‌ترین دستورالعمل برای مقابله با کروناویروس، برای مردم است و مردم باید در خانه‌ها و شهرهای خودشان بمانند، بهداشت فردی را رعایت و از ارتباطات و حضور در تجمعات، پرهیز کنند. اطمینان داریم که اگر دو، سه هفته این موارد رعایت شود، شاهد معجزه در کشور و شکست کرونا خواهیم بود.‌‌‌

جدیدترین اخبار کرونا در ایران| دستور جدید رئیس‌ جمهور برای مقابله با کرونا ‌/ درخواست مدافعان سلامت از مردم ایران / مردم در خانه بمانند + فیلمجدیدترین اخبار کرونا در ایران|اعمال محدودیت در محورهای مواصلاتی/برپایی نقاهتگاه بهبودیافتگان توسط سپاه / توسعه سایت‌های خرید اینترنتی در استان‌ها/ آخرین آمار مبتلایان+ فیلمجدیدترین اخبار کرونا در ایران| اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در سراسر کشور/مسدودشدن ورودی شهرها روی خودروهای غیربومی/ قدردانی آیت‌الله علم‌الهدی از سپاه و ارتش‌ برای مقابله با کرونا + فیلم

براساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، 2901 نفر بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شدند و کل مبتلایان به این بیماری در کل کشور به 38 هزار و 309 نفر رسید.

متأسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 123 نفر از مبتلایان جدید کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به 2640 مورد رسید؛ در بین بیمارانی که بستری هستند 3467 نفر از بیماران حال نامساعدتر و ابتلای شدیدتری به بیماری دارند. میانگین سنی مبتلایان 55 سال و میانگین سنی درگذشتگان 69 سال است.خوشبختانه تاکنون 12 هزار و 391 نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شده‌اند. 

جدیدترین  اخبار کرونا در ایران را در ادامه مشاهده می‌کنید:

09:43| اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در جاسک

فرماندار جاسک از اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی با قوت و جدیت در این شهرستان خبر داد و گفت: تمام مبادی ورودی و خروجی شهرستان جاسک و مبادی دریایی تحت کنترل شدید است

09:39| 380 بوستان و پارک در شهرستان قم تعطیل شد

معاون شهردار قم گفت: با تدابیر لازم و در جهت جلوگیری از تجمعات مردم و پیشگیری از شیوع کرونا، 380 بوستان بزرگ، محلی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در قم تعطیل شد.

09:31| حمایت از بیماران خاص در بحران شیوع کرونا؛ بسته‌های بهداشتی بین نیازمندان در گیلان توزیع شد

مدیرکل کمیته امداد گیلان حمایت‌های این‌ نهاد از مددجویان تحت‌پوشش، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در بحران شیوع کرونا مورد تأکید قرار داد و گفت: بسته‌های بهداشتی بین نیازمندان و محرومان استان گیلان توزیع شده است.

09:29| تشکیل قرارگاه رسانه‌ای مبارزه با کرونا در قم/مطالبه خبرنگاران از مسئولان برای معیشت مردم در بحران کرونا

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با اشاره به تشکیل قرارگاه رسانه‌ای مبارزه با کرونا در استان گفت: از جمله دغدغه‌های اصحاب رسانه و خبرنگاران قم، رسیدگی مسئولان به معیشت مردم در بحران کروناست.

09:28| شمار مبتلایان به ویروس کرونا در مرکز و غرب استان سمنان به 413 نفر رسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در 6 شهرستان زیرپوشش این دانشگاه را 413 نفر عنوان کرد.

09:24| طرح محدودیت عبور و مرور خودروها در سطح شهرهای استان مرکزی انجام می‌شود

استاندار مرکزی گفت: طرح محدودیت عبور و مرور خودروها در سطح شهرهای استان مرکزی انجام می‌شود.

08:58|گروه‌های جهادی طلاب و روحانیان اردبیل برای تدفین اموات کرونایی تشکیل شد

جمعی از طلاب و روحانیان حوزه علمیه اردبیل در قالب گروه‌های جهادی در غسل، کفن و تدفین اموات کرونایی ایثارگری کرده و این اموات را شرعی به خاک می‌سپارند.

0042| تلاش جهادی قرارگاه پدافند زیستی سپاه برای شکست کرونا / ‌راه اندازی ‌خط تولید ‌جدید ماسک

قرارگاه پدافند زیستی سپاه ناحیه آمل با مشارکت شهرداری، بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی، چهارمین کارگاه خط تولید ماسک جهت مبارزه با بیماری کرونا را در این شهرستان راه‌اندازی کرد.

 

 

0037| 139 فوتی و 1443 مبتلا به کرونا در آذربایجان شرقی/شیوع کرونا در کدام شهرها بیشتر است؟

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: کرونا در آذربایجان شرقی از ابتدای شیوع تاکنون 139 فوتی و 1443 مبتلا داشته است.

 

0026|  اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در صفوف 300 نانوایی در سیستان و بلوچستان

سیدمحمد هاشمی شهری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: از روز گذشته همکاران سلامت محیط و پایگاه‌های بسیج با مداخله و  انضباط بخشی بهتر در صفوف نانوایی‌ها و آموزش به مردم جهت پیشگیری از بیماری کرونا این طرح را اجرایی می‌کنند.

انتهای پیام/ ع

R1494/P1494/S6/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی اخبار کرونا در ایران مقابله با کرونا گروه های جهادی ویروس کرونا شیوع کرونا استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۲۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • اجرای ۲۵ برنامه طی هفته بسیج در شهرستان تربت جام
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان