Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها – آناهیتا رحیمی؛ کووید ۱۹، ویروس کشنده‌ای است که جهان را احاطه کرده است؛ باید در خانه ماند تا زنجیره شیوع این ویروس قطع شود.

فصل بهار از راه رسید اما روزهای بهاری با سکوت غریبی سپری می‌شود؛ برخی از مردم هم‌چنان در خانه می‌مانند اما برخی نیز شیوع این ویروس را به سخره گرفته و در سطح شهر پرسه می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها افرادی که روزهای خود را در منازل سپری می‌کنند شاید دچار روزمرگی شده باشند اما با کمی تأمل می‌توان به این نتیجه رسید که در خانه ماندن، بهترین روش برای ریشه کن کردن کووید ۱۹ است.

دکترای روانشناسی بالینی در گفت و گو با خبرنگار مهر می‌گوید: تا امروز با آمدن سال نو، آرامش به خانه‌ها می‌آمد، مردم شاد می‌شدند اما امسال به جای شادی و آرامش، استرس، ترس و وسواس، مهمان خانه‌های ایرانی و به بیانی کل دنیا شده است؛ با شیوع ویروس کرونا که به صورت اپیدمی کل دنیا را در بر گرفته است، مشکلات پزشکی، مرگ و میر و از طرفی برهم خوردن روان انسان‌ها از سایر ابعاد این قضیه می‌باشد.

روزنا اصغرنژاد ادامه می‌دهد: چه برای آنهایی که خود و عزیزانشان درگیر شده‌اند و یا عزیزانشان را از دست داده و به شیوه‌ای غیر مرسوم، به خاک سپرده‌اند و چه برای آنهایی که درگیر این مشکل نبوده ولی هر لحظه شاهد اخبار و حوادث ناگوار اطرافشان هستند.

آغاز وسواس‌های فکری و عملی

او توضیح می‌دهد: مشکل از اینجا شروع می‌شود؛ اضطراب، دلشوره، ترس و وسواس‌های فکری و عملی (شست و شو) و نشخوارهای فکری آغاز می‌شود؛ متأسفانه حتی بعد از اتمام دوره ویروس کرونا شاهد بیماری‌های جسمی و روانی زیادی خواهیم بود. بیماری‌های گوارشی، روانی و مسمومیت با مواد بهداشتی و هم چنین بیماری‌هایی همانند MS ، لیکن پلان که همبستگی مستقیم با سیستم عصبی- روانی دارند و یا بیماری‌های روانی مثل وسواس و هیپوکندریا.

هیجان‌های منفی و رفتار والدین با کودکان که به علت ترس از بیماری فرزندان، به کرار تذکر می‌دهند

اصغرنژاد می‌گوید: در این میان، هیجان‌های منفی و رفتار والدین با کودکان که به علت ترس از بیماری فرزندان، به کرار تذکر می‌دهند و یا خود کودکان نیز به دلیل ترس از اوضاع، شاهد بر رفتار سایر اعضای خانواده نیز هستند؛ بدین گونه طرح‌واره‌های کودکان نسبت به دنیا و محیط اطراف و حتی خودشان، منفی شکل خواهد گرفت. بدبینانه به دنیا نگاه کرده و مفاهیم زندگی نیز رو به منفی خواهد رفت و به این ترتیب کودکان در برخورد و تعاملات اجتماعی با دیگران با مشکل روبرو خواهند شد.

کنترل هیجانات و افکار منفی

وی بیان می‌کند: در نهایت از لحاظ روانی به عنوان روانشناس بالینی توصیه دارم که با کنترل هیجانات و افکار منفی، رعایت نکات بهداشتی، تمرین‌های تنفسی برای کاهش اضطراب و هم چنین تمرین مراقبه ریلکسیشن، سعی در ایجاد آرامش در فضای خانه داشته باشند و به جای تمرکز به اوضاع منفی با ایجاد فعالیت‌های سرگرم کننده در منزل بمانند و این روزگار را سپری کنند.

قوی نگه داشتن بدن از لحاظ روانی

توصیه می‌شود شب‌ها زود بخوابید چرا که بر هم خوردن هورمون‌های خواب، زمینه ساز بر هم خوردن ریتم بدن و افسردگی خواهد شد، این را یک روانشناس بالینی به خبرنگار مهر می‌گوید و ادامه می‌دهد: با توجه به اینکه این ویروس، افرادی را بیشتر درگیر می‌سازد که از سیستم ایمنی ضعیفی برخوردار هستند و افراد مبتلا به بیماری‌های نقص سیستم ایمنی در بیشتر مواقع دچار ضعف‌های تنفسی می‌شوند که این دقیقاً همان عضوی است که این ویروس نیز همین قسمت را درگیر می‌کند.

شب‌ها زود بخوابید چرا که بر هم خوردن هورمون‌های خواب، زمینه ساز بر هم خوردن ریتم بدن و افسردگی خواهد شد

وی در پایان اضافه می‌کند: برای مقابله با این ویروس، بدن نیز باید از لحاظ روانی قوی باشد؛ با تفکر مثبت منتظر روزهای خوب بوده و برای تمام ساعت‌های روز برنامه ریزی داشته باشیم برنامه‌ای حاوی مطالعه، بازی، سرگرمی، آشپزی جدید و متنوع، اتمام کارهای ناتمام و کاردستی.

استاد حوزه و دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار مهر می‌گوید: در روایات قرآنی در اسلام، توکل به معنای توکل بر خداوند و توسل نیز به وسیله دعاهای اهل بیت می‌باشد؛ مردم در چنین موقعیت‌های جدی که امتحان و بلای الهی است باید به خداوند توکل کنند که راه این توکل، توسل به ائمه اطهار است.

مجتبی نظری ادامه می‌دهد: مردم بنا بر سفارشات دینی باید دستورات بهداشتی را رعایت کنند؛ قرار گرفتن در ماه مبارک شعبان، فرصتی است تا مردم مناجات شعبانیه را قرائت کرده و تا حد امکان به دستورات دینی نیز عمل کرده و صدقه بپردازند.

توسل بر ائمه اطهار

وی بیان می‌کند: توکل بر خدا با توسل بر ائمه اطهار، بهترین راه در کنار اقدامات بهداشتی است؛ اکنون چند روزی به روز سیزده بدر باقی نمانده اگر مردم رعایت نکنند و در این روز بیرون بروند، موج دوم کرونا وارد خواهد شد؛ مردم باید در روز سیزده بدر بیرون نروند و به مسائل دینی و مناجات شعبانیه نیز به شرط نبود تجمعات، توجه ویژه داشته باشند.

ضدعفونی و کمک به خانواده‌های کم بضاعت توسط هیأت

نظری به خبرنگار مهر می‌گوید: ستاد پشتیبانی مدافعان سلامت تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی و امام جمعه کلانشهر تبریز ایجاد شده و به دلیل آسیب زا بودن تجمع و به دستورات ستاد مقابله با کرونا که هیأت تعطیل هستند اما افراد هیأت با ضدعفونی و اختصاص دادن هزینه‌های نذورات به خانواده‌های کم بضاعت، فعال هستند.

ان مع العسر یسرا، همانا پس از هر سختی آسانی است. توکل کردن و توسل به ائمه اطهار، رعایت نکات بهداشتی و ماندن در خانه، قوی کردن بدن از لحاظ روانی می‌تواند در ریشه کن کردن این ویروس مؤثر باشد.

کد خبر 4887971

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا هیات مذهبی ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام گرگان سال جهش تولید شهرکرد سیلاب طرح غربالگری ماسک طبی بارش باران تردد وسایل نقلیه نوروز خبرنگار مهر می گوید لحاظ روانی بر هم خوردن ائمه اطهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۲۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات دختر‌ی که باعث مرگ مادر معتادش شد

فروردین سال ۹۸ دختر جوانی به نام نرگس در تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مدعی شد که پس از درگیری با مادرش، او به طور ناخواسته فوت کرده است.

پس از آن مأموران به محل حادثه که خانه‌ای در جنوب تهران بود، رفتند و با جسد زن ۶۵ ساله‌ای به نام مریم که آثار خونریزی روی سرش پیدا بود، مواجه شدند.

نرگس در توضیح ماجرا به مأموران گفت: مادرم به لحاظ روانی مشکلات زیادی داشت و مجبور بود هر روز تعداد زیادی قرص مصرف کند به همین خاطر تعادل روانی نداشت و مدام با هم دعوا می‌کردیم. چند ساعت قبل دوباره با هم بحث‌مان شد و کارمان به درگیری کشید و مادرم با سرعت به آشپزخانه رفت و چاقویی برداشت و به سمتم حمله کرد و من هم برای دفاع از خودم او را هل دادم که سرش به دیوار خورد و از حال رفت. بعد برای اینکه خودم را آرام کنم، قلیان درست کردم و به تراس رفتم تا بکشم، اما مادرم دوباره به تراس آمد و لگدی به قلیان زد و با چاقو چند ضربه سطحی به پا و شکمم زد.

با اینکه مجروح شده بودم، اما وقتی دیدم از سرش خون می‌آید دست‌هایش را گرفتم تا آرام بگیرد، اما او عصبانی‌تر شد و گفت باید از خانه بروم. من هم با ناراحتی از خانه بیرون رفتم. می‌خواستم قرص‌هایش را بخرم، اما بعد از دو ساعت که برگشتم در را باز نکرد. نگران شدم و با آتش‌نشانی تماس گرفتم. وقتی در را باز کردند با جسد مادرم رو به رو شدیم. پس از آن جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد.در تحقیقات بعدی مشخص شد که مادر و دختر هر دو به مواد مخدر شیشه اعتیاد داشته‌اند.

در این میان پزشکی قانونی در گزارشی اعلام کرد: «علت فوت ضربه مغزی و خونریزی بوده است.» با اعلام این گزارش، پدر و مادر مریم و پسرش (دایی متهم) علیه نرگس شکایتی را ثبت کردند و خواستار قصاص او شدند.
با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۲ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
 
در دادگاه چه گذشت

در ابتدای جلسه، اولیای دم درخواست قصاص کردند. سپس متهم به جایگاه رفت و ضمن رد اتهام قتل عمد گفت: ۷ سال قبل پدرم، من و مادرم را تنها گذاشت و رفت و من و مادرم با هم زندگی می‌کردیم تا اینکه چندی قبل با پسر همسایه‌مان دوست شدم و او با فریب، من را مورد آزار و اذیت قرار داد که شکایت کردم و او را به تبعید و شلاق محکوم کردند.

 یکی از روز‌هایی که با مادرم برای پیگیری پرونده رفته بودیم، مادرم زمین خورد و سرش با جدول کنار خیابان برخورد کرد و بعد از مدتی فراموشی گرفت و مشکل روانی پیدا کرد تا جایی که دست به خودکشی زد و یک بار هم نزدیک بود خانه را به آتش بکشد. او سر هر موضوعی با من درگیر می‌شد. آنقدر به من فشار روانی وارد شد که به خانه دایی‌ام در شهرستان رفتم. نمی‌خواستم به خانه برگردم، اما مادرم بار‌ها با من تماس گرفت و التماسم کرد تا برگردم و من هم دلم سوخت و دوباره به خانه برگشتم، با این حال دوباره درگیری‌های ما شروع شد.

من در این سال‌ها خیلی سختی کشیدم، اما من قاتل مادرم نیستم.در پایان جلسه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند و با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده، متهم را به قصاص محکوم کردند. وقتی حکم در شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور مهر تأیید خورد و قطعی شد، دختر جوان در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت.
 
رضایت اولیای دم و محاکمه از جنبه عمومی جرم

در حالی که زمان زیادی تا اجرای حکم نمانده بود او توانست پیش از اجرای حکم رضایت اولیای دم مقتول را جلب کند.بدین ترتیب وی از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه رفت. در جلسه رسیدگی که در شعبه ۱۲ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد، متهم به با تکرار اظهاراتش گفت: در مدت ۵ سالی که در زندان بودم یک شب آرام نخوابیدم و عذاب وجدان نابودم کرد. حالا از قضات درخواست می‌کنم در حد امکان در مجازاتم تخفیف قائل شوند تا بتوانم دوباره آزاد شوم.

در پایان جلسه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند و طبق ماده ۶۱۲ قانون مجازات اسلامی، وی را به ۱۰ سال حبس با احتساب روز‌های بازداشتی محکوم کردند.

منبع: روزنامه ایران

tags # اخبار حوادث سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • پسر روانی مادر پیرش را کشت و در خانه آتش زد
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • بیمار روانی مادرش را در خانه آتش زد
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • مجازات دختر‌ی که باعث مرگ مادر معتادش شد
  • اعلام حکم دختری که باعث مرگ مادرش شد