Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@12:59:38 GMT

روزنامه سوری: تحریم زشت‌ترین نوع جنگ علیه ملت‎ها است

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۴۵۸۵

روزنامه سوری: تحریم زشت‌ترین نوع جنگ علیه ملت‎ها است

این روزنامه روز دوشنبه با اشاره به اینکه اتحادیه اروپا برای مقابله بهتر با بیماری همه‌گیر کرونا در بیانیه‌ای خواستار توقف جنگ در سوریه شد، افزود: اما این اتحادیه در بیانیه خود از  تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی آمریکا و کشورهای اروپایی علیه سوریه که بر معیشت شهروندان تأثیر می گذارد و مانع تلاش دولت برای مقابله با کرونا می‌شود، چشم پوشی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سخنگوی اتحادیه اروپا در بیانیه ای که بر روی تارنمای این اتحادیه قرار گرفت، آورده است: آتش بس که اخیراً در استان "ادلب" در شمال سوریه تصویب شده، باید حفظ و تمام سرزمین این کشور را شامل شود. 

وی افزود: متوقف کردن جنگ در این کشور حائز اهمیت است، اما همچنین محکوم به مهار شیوع بیماری کرونا و پیشگیری از عواقب ناگوار احتمالی آن برای ساکنان خسته این سرزمینه به ویژه در ادلب که تعداد زیادی از پناهندگان در آن وجود دارند، هستیم. 

روزنامه الوطن سوریه با انتقاد از اتحادیه اروپا در نادیده گرفتن تاثیر تحریم‌ها بر زندگی مردم، افزود: این اتحادیه در بیانیه خود لغو اقدامات اجباری یکجانبه و تحریم‌های غیر قانونی اعمال شده توسط آمریکا و کشورهای اروپایی علیه سوریه و تعدادی از کشورها که به عنوان یکی از زشت‌ترین نوع جنگ‌ها علیه کشورها و ملت‌ها در نظر گرفته می‌شود و بر معیشت شهروندان و تلاش آن‌ها برای مقابله با ویروس کرونا تاثیر منفی می‌گذارد را خواستار نشد. 

این روزنامه با اشاره به اینکه سوریه و کشورهایی که تحت تأثیر تحریم‌ها و اقدامات یکجانبه آمریکا و غرب قرار دارند، چند روز پیش با ابتکار رهبران خود در نامه‌ای به «آنتونیو گوترش » دبیر کل سازمان ملل خواستار اقدام فوری این سازمان برای پایان دادن به این اقدامات غیرقانونی و ایجاد هماهنگی بین کشورهای جهان برای مقابله با گسترش کرونا شدند، اضافه کرد: تحریم‌های غیرقانونی و غیر اخلاقی به عنوان سلاح فشار اقتصادی بر ملت‌ها مورد استفاده قرار می گیرد و نیاز است تا سازمان ملل از اعمال این اقدامات جلوگیری کند.

الوطن سوریه نوشت: به رغم حمله ویروس کرونا به جهان و نیاز همکاری‌های بین‌المللی برای مقابله با آن، آمریکا و کشورهای اروپایی از لغو تحریم‌های یکجانبه علیه بسیاری از کشورها از جمله سوریه امتناع می‌ورزند و آمریکا همچنان برای تقویت اشغال شمال شرق سوریه تلاش می‌کند.

برچسب‌ها ویروس کرونا تحریم سوریه آسیای غربی ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری دیپلماسی کرونا علیه تحریم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تحریم سوریه آسیای غربی ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا تحریم سوریه آسیای غربی ایالات متحده آمریکا برای مقابله تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۴۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!

به گزارش جام جم آنلاین، افزون بر آمریکا که در روزهای اخیر افراد و تهادهای جدیدی را در فهرست تحریم گنجلنره، اتحادیه اروپا هم مشغول بررسی طرح‌های جدید تحریمی است.

رویترز گزارش داده است که وزرای خارجه اتحادیه اروپا در جلسه اخیر خود به دنبال توافق در خصوص این موضوع بودند که تا چه اندازه تحریم ایران را ادامه دهند. 

این البته اولین بار نیست که اتحادیه اروپا در صدد تحریم ایران برآمده و پیش از این نیز تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف از جمله مسائل حقوق بشری و اتهام بدون سند عرضه موشک به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین علیه جمهوری اسلامی وضع کرده است.

اما آنچه صاحبنظران در آمریکا و اروپا به‌خوبی آن را دریافته‌اند، اینست که تحریم دیگر ترسی را در ایران ایحاد نمی‌کند و حتی دلالان دلار که از هر فرصتی برای افزایش مصنوعی نرخ ارز استفاده می‌کنند هم اهمیتی به چنین خبرهایی نمی‌دهند.

دلیل این بی‌توجهی‌ها اینست که غرب پیش از این بارها از حربه تحریم علیه کشورمان بهره جسته و اقتصاد این در چهار دهه گذشته به تدریج خود را با واقعیت تحریم تطبیق داده و راه‌های دور زدن آن را فراگرفته است.

رسیدن ایران به رشد اقتصادی مثبت در سالهای اخیر گواه آن است که ایران از شوک تحریم‌های حداکثری بیرون آمده و حالا دیگر تحریمی نمانده که آمریکا و اروپا با تکیه بر آن بر ایران فشاری مضاعف ایجاد کنند.

صاحبنظران غربی پیش از این بارها به سیاستگذاران خود گفته بودند که کشش تحریم‌ها برای اثرگذاری بر رفتار کشورها محدود است و تحریم‌های بلندمدت بر هیچ کشوری اثر ماندگار نگذاشته است.

نگاهی به رفتار کشورهایی مانند کوبا یا کره شمالی نشان می‌دهد حتی این کشورها با ظرفیت داخلی بسیار محدودتر نسبت به ایران یا روسیه، سالهاست به تحریمهای غرب عادت کرده و سیاستهای خود را متناسب با این تحریم‌ها تنظیم کرده‌اند.

به این ترتیب به‌خوبی می‌شود دریافت که کشورهای غربی برای فشار بیشتر بر کشورمان ابزاری در اختیار ندارند و پس از قدرت‌نمایی دفاعی اخیر کشورمان، حالا این کشورها می‌دانند که به‌جز تبلیغات رسانه‌ای، تیری در تفنگ‌های خود برای شلیک به جمهوری اسلامی ندارند.

دیگر خبرها

  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • ایروانی: تحریم های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود
  • ایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت