Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مسعود الهامی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: تخریب جاده های دسترسی گاهی حضور به موقع  اکیپ های نگهداری و برگردان ارتباطات را مختل می کند.

وی در ادامه بیان کرد: به رغم تلاش ها و زحمات پرسنل تعمیرات و نگهداری شرکت های توزیع نیروی برق در راستای رفع قطعی برق و رصد خطر سیلاب برای تیرهای برق در معرض سیلاب، با طولانی شدن این خاموشی ها که متاثر از قطعی راه های مواصلاتی نیز می باشد، بدیهی است پس از مدت زمان محدود و مشخصی (پس از اتمام ظرفیت های برق اضطراری تعبیه شده) ایستگاه های مخابراتی از سرویس خارج می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان تصریح کرد: تامین اعتبار برق و جاده دسترسی برای نصب و راه اندازی  تعداد مناسبی ایستگاه مخابراتی به منظور بهینه سازی پوشش ها و تامین مطالبات مردمی که حسب ابلاغ های صورت پذیرفته مقامات در دستور کار فرمانداری ها قرار گرفته است رفع مشکلات ارتباطی شهرستانها را سرعت می بخشد که این مهم و تامین پیش نیازهای توسعه بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات با استفاده از منابع و اعتبارات استانی ضروری و اجتناب ناپذیر است.

الهامی افزود: صادر نشدن مجوز و نصب تعداد زیادی سایت تلفن همراه شهری توسط شهرداری ها، توسعه ارتباط شهری را تقریبا متوقف کرده اما رفع ممانعت ها در این بخش و تامین زیرساخت های برق و راه ایستگاه ها با ورود و دستور استاندار و معاون هماهنگی امور عمرانی این استان ( که از مصوبات سفر اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ مهندس جهرمی وزیر محترم بوده ) در حال تسهیل و تسریع است.

وی با بیان اینکه نباید فراموش کرد شکل بارش نزولات آسمانی در این فصل بعضا به شکل بارش هایی شدید و سهمگین در مناطق دوردست کوهستانی و بیابانی است گفت: این بارش موجب جاری شدن سیلاب، تخریب راه های مواصلاتی، شبکه برق و نیز شبکه های ارتباطی و حتی موجب تخریب کامل پل های مستحکم در جاده ها می شود که این خرابی ها به طور قطع پارگی کابل های نوری که زیرساخت اصلی سرویس های ارتباطی است را به دنبال خواهد داشت.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان افزود: گذشته از آنکه متاسفانه در برخی موارد شاهد قطعی کابل فیبر نوری بین شهری به دلیل سرقت کابل و حوادث‌ طبیعی و قهری هستیم، در برخی موارد قطعی فیبر نوری و در نتیجه ارتباطات شهری و برون شهری معلول خطای انسانی بوده که در هنگام عملیات عمرانی، تسطیح، حفر کانال و یا لایروبی مسیل ها و رودخانه بطور غیر عمد حادث می شود.

وی همچنین تصریح کرد: هرگونه اطلاع رسانی در خصوص آمار، اطلاعات و اقدامات و اتفاقات بخش ارتباطات و فن آوری اطلاعات استان تنها از درگاه اداره کل ارتباطات فناوری اطلاعات استان مورد وثوق است.

وی گفت: با توجه به موارد ذکر شده و سرمایه گذاری ۱۲ هزار میلیارد ریالی وزارت ارتباطات در استان طی سه سال اخیر ضمن دعوت همگان به صبوری در زمان بحران و دوری از ایجاد فضای بی اعتمادی به متخصصین و تلاشگران حوزه ICT که تمام وقت و انرژی خود را صرف ارتقا پایداری ارتباطات کرده اند پیشنهاد می شود بصورت هماهنگ و با تعامل حداکثری ممانعت ها و مقاومت های مسیر توسعه صنعت ارتباطات را زدوده تا در کنار یکدیگر طعم  تحول دیجیتال و هوشمندسازی را در پهناورترین استان کشور چشیده و بر آن باشیم که کام فرزندان و آیندگانمان را شیرین کنیم.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان سیل خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان سیل فناوری اطلاعات اطلاعات استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۷۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان از بسته بودن ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی قدیمی اسپکه - بمپور در جنوب این استان براثر بارندگی‌های اخیر و طغیان رودخانه‌های محلی خبر داد.

مجید محبی افزود: از مجموع ۴۲۰ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۳۷۸ مسیر فرعی بازگشایی شده است.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما بر آن است تا ارتباط در مسیرهای ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به منظور انجام خدمات امدادی برقرار شود.

مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: برآورد اولیه خسارت سیل در این استان ۱۱۰ هزار میلیارد ریال بوده و همچنان با توجه به حجم بارندگی ها در حال افزایش است.

وی تاکید کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.

محبی افزود: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول