Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه افراد مبتلایان قطعی کرونا که نیاز به خدمات بیمارستانی ندارند به نگهداری در استراحتگاه‌‌ها الزام خواهند شد، گفت: پروتکل‌‌های تدفین بهداشتی ابلاغ شده و ویروس پر پرواز ندارد و پوشاندن قبور با انبوهی از آهک لزومی ندارد. ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۷ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر کیانوش جهانپور در گفتگوی ویدیویی با خبرنگاران با بیان اینکه قرنطینه و ایزولاسیون با یکدیگر تفاوت دارند، اظهار کرد: بر اساس تعاریف مرکز مدیریت بیماری‌‌های واگیر ایالات متحده اگر فردی با یک بیمار کرونا مواجهه داشته باشد باید او را قرنطینه کنیم تا مشخص شود در روزهای آینده علائمی خواهد داشت یا خیر و وقتی یک نفر را به‌‌عنوان بیمار تلقی می‌‌کنیم او را جداسازی یا ایزوله می‌‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افرادی که مشکوک به بیماری کرونا باشند یا افرادی که با فرد مبتلا مواجهه داشته‌‌اند مشمول قرنطینه در منزل خواهند شد و پیگیری آنها از طریق تیم‌‌های حاضر در مراکز سلامت بسیج ملی مبارزه با کرونا انجام می‌‌شود. این افراد تا 5 روز پیگیری خواهند شد و در روز دهم نیز با آنها تماس گرفته و پایش نهایی آنها انجام می‌‌شود.

جهانپور با بیان اینکه افراد نیازمند خدمات بستری در بیمارستان‌‌ها پذیرش می‌‌شوند، خاطرنشان کرد: اگر فرد مبتلا به کرونا نیازمند خدمات بیمارستانی خاصی نباشد در مراکز مراقبت بالینی پیش بیمارستانی و پسابیمارستانی نگهداری خواهند شد؛ البته به دلیل برخی مسائل فرهنگی گاهی شاهد امتناع افراد از ماندن در این استراحتگاه‌‌ها بودیم که با هماهنگی‌‌های صورت گرفته با دستگاه‌‌های انتظامی و قضایی این افراد به استراحت در این مراکز الزام می‌‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه پروتکل بهداشتی دفن مدون و مشخص است، یادآور شد: در پروتکل‌‌های بهداشتی ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت، موارد بهداشتی در زمان تغسیل و دفن ذکر شده است و بیماران مبتلا به کرونا که فوت می‌‌کنند همانند سایر متوفیان در عمق مشخصی از زمین دفن می‌‌شوند و بعد از خاکسپاری و گذاشتن لحد ممکن است یک سطح آهک نیز روی آن ریخته شود و مشکلی ندارد اما اگر متوفی را با انبوهی از آهک بخواهند دفن کنند اشتباه و وسواس بی‌‌جایی است.

وی ادامه داد: طبق فتوای مراجع تقلید باید حداقل‌‌های تغسیل، کفن‌‌کردن و تدفین برای افرادی که به دلیل کرونا فوت کرده‌‌اند لحاظ شود و مواردی که در فضای مجازی اظهار می‌‌شود نوعی افراط و زیاده‌‌روی است و کارشناسان بهداشت محیط بر فرآیند دفن نظارت خواهند داشت.

سخنگوی وزارت بهداشت تأکید کرد: باید توجه داشت که ویروس پر پرواز ندارد و نمی‌‌تواند از عمق قبر بیرون بیاید و دیگران و قبور مجاور را آلوده کند.

وی هشدار داد: برخی آمارها درباره کرونا در استان‌ها توسط افراد غیرمسئول و با واژگان غیرتخصصی تحت عنوان "موارد مشکوک به کرونا" مطرح می‌شود و اگر این موارد توسط افراد مسئول مطرح شده باشد، قابل پیگیری است.

استخدام 4500 پرستار در کشور

جهانپور با بیان اینکه با بیان اینکه وضعیت پرستاران را از شرکتی یا قراردادی به پیمانی تغییر خواهیم داد، تصریح کرد: طبق دستور رییس جمهور استخدام بیش از 9000 نفر از افرادی که طی این مدت با نظام سلامت و بسیج ملی مقابله با کرونا چه در مراکز بهداشتی و چه در مراکز درمانی همکاری داشتند، انجام می‌شود که 4500 نفر از آن‌‌ها از پرستاران خواهند بود. برای ارتقای وضعیت حقوقی این افراد هم تدابیری اندیشیده شده که برخی در روزهای ابتدایی سال اعمال شده است و برخی موارد هم در روزهای آتی اعمال می‌شود.

وی افزود: علی‌‌رغم اینکه طیف وسیعی از جامعه پزشکی و پرستاری در این شرایط همکاری کرده و حتی تلاش‌های مضاعفی را برای مقابله با کرونا داشته‌اند، مانند هر جبهه دیگری که سرباز فراری دارد، ممکن است افرادی هم ترک کار کرده باشند که برخوردهای لازم بااین افراد طبق مقررات می‌شود البته این موارد بسیار محدود است که در مقیاس اقدام بزرگ و خدمات وسیع اکثریت جامعه پزشکی، پرستاری، همکاران آزمایشگاهی، پاراکلینیک و حوزه بهداشت داشته‌اند، اصلا به چشم نمی‌آید.

نیاز به تجهیزات ICU در روزهای آتی

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر حدود 50 درصد ظرفیت تخت‌های مراقبت ویژه کشور به بیماران حاد کرونا اختصاص یافته است، تصریح کرد: قاعدتا با توجه به اینکه تعداد تخت‌ها افزایش می‌یابد و میانگین میزان بستری این بیماران نسبت به سایر بیماران کرونا بیشتر است، این تعداد روزانه افزایش نسبی خواهد داشت و نیاز به امکانات و تجهیزات ما هم افزایش پیدا خواهد کرد. در حال حاضر نیازی به ونتیلاتور نداریم اما برای هفته‌ها و ماه‌های آتی نیازمند افزایش تعداد تخت ICU و ملحقات آن از جمله دستگاه ونتیلاتور هستیم.

قرارگاه موسی بن جعفر(ع) برای دفن اموات کرونایی در استان مازندران تشکیل شدآخرین اخبار کرونا در ایلام| از کفن‌ودفن اموات کرونایی توسط طلاب تا کاهش 62 درصدی ترددهای جاده‌ایآیا افراد متضرر از ویروس کرونا مشمول یارانه معیشتی خواهند شد؟

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت خواهند شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۷۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند