Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور زائران استانداری قم گفت: با توجه به شیوع کرونا ویروس، فضای مجازی ظرفیت مهمی در برگزاری آئین‌های فرهنگی و معنوی نیمه شعبان است. ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۳ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، یونس عالی پور در جلسه ستاد تسهیلات زائرین با موضوع نیمه شعبان اظهار داشت: اگرچه کشور درگیر کروناویروس است، اما فرصت مهمی در تبیین آموزه‌های فرهنگی و دینی در قالب فضای مجازی فراهم‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم افزود: در شرایط فعلی که مراسم‌ها و زیارت فیزیکی نداریم اما نباید برنامه‌های فرهنگی و معنوی تعطیل شود، بلکه در کنار اطلاع‌رسانی حرم و جمکران و پخش برنامه‌های فرهنگی و معنوی، باید در تولید محتوا نیز ظرفیت‌های لازم را به وجود بیاوریم.

وی تصریح کرد: با توجه به شیوع کروناویروس، فضای مجازی ظرفیت مهمی در برگزاری آیین‌های فرهنگی و معنوی نیمه شعبان است.

عالی پور عنوان کرد: فضای خوبی در فضای مجازی فراهم‌شده است و بخش زیادی از معلمان مشغول به آموزش دروس هستند، در این زمینه می‌توان با استفاده از حضور معلمان دینی، برنامه‌های خوبی را ویژه شعبان و ایام پیش رو فضای مجازی برای دانش‌آموزان و خانواده آن‌ها تولید کرد و جمعیت کثیری را تحت پوشش تولید محتواهای دینی و فرهنگی قرار داد.

وی بیان کرد: در تولید محتوا برای اقشار مختلف هر کس در هر دستگاهی باید برنامه‌ریزی کند و طیفی از جامعه را تحت پوشش قرار دهد، امروز خانواده‌ها در قرنطینه خانگی، سرگرم فضای مجازی هستند و بهترین فرصت را برای تولید محتوا ویژه تمام سنین در خانواده‌ داریم.

معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم گفت: همه از شرایط بیماری ناراحت هستیم، اما با توجه به دوری از فضای فیزیکی جهت جلوگیری از شیوع بیماری، بستر خوبی برای فعالیت در فضای مجازی و حوزه الکترونیک و دیجیتال فراهم‌شده و اگر به‌خوبی مدیریت شود، می‌تواند کشور را در این بخش به رشد مناسبی برساند.

وی افزود: در این ایام شاهد برگزاری روز نیایش در جهان از طریق فضای مجازی بودیم و چنین فرصت‌های مهمی ایجادشده است، یک روز فضای مجازی تنگنایی بود که خطراتی به همراه داشت و امروز همین فضا، می‌تواند به فرصتی مهم برای رشد و بالندگی تبدیل شود.

رشد 12 درصدی حضور زائران جمکران در نیمه شعبان / کمبود پارکینگ مشکل زیرساختی استجشن نیمه شعبان ثبت ملی شدگزارش تسنیم از جشن های نیمه شعبان در سرزمین آفتاب

عالی پور تصریح کرد: از 5 ماه قبل، جلساتی در خصوص آئین نیمه شعبان برگزار و برنامه‌هایی تدوین شد اما کرونا، مانع از برگزاری این برنامه‌ها در فضای اجتماعی شد، بااین‌وجود وظایف دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه درباره نیمه شعبان، تعطیل نمی‌شود و ما تغییر رویکرد نمی‌دهیم، بلکه به سمت فضای مجازی، تغییر مسیر داده‌ایم.

وی گفت: باید بتوانیم بخش زیادی از برنامه‌های دینی، فرهنگی و معنوی را از فضای اجتماعی و فیزیکی به سمت فضای مجازی منتقل کنیم، همه متولیان فرهنگی با ظرفیت‌های خود پای‌کار باشند و ایستگاه‌های صلواتی و نذورات به شکل دیگری به جامعه خدمت‌رسانی کنند.

معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم عنوان کرد:در این خصوص، برنامه‌هایی را طراحی کنیم تا همسو با جامعه در اعیاد شعبان باشد و نگاه و نگرش نسبت به ظهور و ولایت و اهل‌بیت(ع) را به خانه‌ها ببریم، یکی از طرح‌های زیبا، برپایی زیارت عاشورا به مدت 40 روز از نیمه شعبان است که می‌تواند آرامش خوبی را در جامعه به وجود بیاورد، دعا بهترین سلاح ما در برابر بلایاست.

وی خاطرنشان کرد: در فضای مجازی از روایات، تبیین زندگی و سیره اهل‌بیت(ع) و ترویج فرهنگ قرآنی استفاده کنیم و انقلاب بزرگ معنوی در قالب اطلاع‌رسانی‌های وسیع به وجود بیاوریم و در این کار انسجام داشته باشیم و فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی و معنوی را در فضای مجازی به‌طور منسجمی تداوم دهیم.

عالی پور بیان کرد: باید بتوان برای خانواده‌هایی که درگیر التهابات و نگرانی‌هایی هستند، نشاط‌آفرین و شادی‌بخش باشیم و به کاهش استرس بپردازیم، بزرگ‌ترین خطر برای کرونا به گفته پزشکان و متخصصان، استرس و نگرانی است و دعا نقش مهمی در آرامش انسان دارد،اگر جامعه‌ای دچار استرس شود درمان سخت می‌شود، باید بتوان با استفاده از فضای مجازی این استرس‌ها و تنش‌ها را کم کنیم.

وی گفت: هیئت‌های مذهبی و مساجد نیز ظرفیت مهمی در تولید محتوا هستند در استان قم، 600 هیئت مذهبی فعال است و اگر هر یک به تولید محتوا بپردازد بیش از 600 برنامه فرهنگی و دینی و اثربخش تولید می‌شود.

معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم همچنین با قدردانی از گروه‌های جهادی طلاب و بسیج و سپاه و نیروهای مردمی عنوان کرد: وقتی نیمی از جمعیتی که برای مقابله با کرونا به میدان آمده‌اند در قالب همین گروه‌های جهادی هستند باید بتوانیم از طریق فضای مجازی این تلاش‌های ارزنده را به جامعه و جهان معرفی کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در این ایام، حضور پرشور و مؤثر روحانیت را در قالب گروه‌های جهادی داریم که در غسال‌خانه، آرامستان‌ها و بیمارستان‌ها و ستادهای مردمی فعالیت دارند و این خدمات نیز باید معرفی شود، به‌طورکلی با کرونا، شرایط عاطفی خوبی در جامعه ایجادشده است و باید قدر این فرصت‌ها را دانست.

انتهای پیام/457/ ع

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم فرهنگی و معنوی نیمه شعبان فضای مجازی ظرفیت مهمی تولید محتوا برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۸۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد کیامهر ظهر سه شنبه در جمع اصحاب رسانه کردستان اظهار کرد: از اول ذی القعده که مصادف با ولادت حضرت معصومه (س) است تا ولادت امام رضا (ع) دهه کرامت نامگذاری شده است که در همین راستا نیز برنامه‌های مختلفی در سطح استان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در هر استانی مجری برگزاری برنامه‌های دهه کرامت است، اظهار کرد: در همین راستا اولین و مهمترین وظیفه ما این است که سیره و زندگانی ائمه اطهار (ع) به ویژه زندگی و منش امام رضا (ع) و خواهر بزرگوارش حضرت معصومه (س) برای اعضای کانون‌های مساجد تشریح و تبیین شود.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان از برگزاری جشن‌های مردمی در سطح کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان نیز خبر داد و یادآور شد: برگزاری مسابقه کتابخوانی، تولید و اجرای آثار و برنامه‌های هنری، برگزاری طرح مسجد، پایگاه قرآن، اجرای طرح شنبه‌های کتاب و اجرایی شدن پیوند مسجد و مدرسه از جمله برنامه‌های پیش بینی شده در سطح کانون‌های مساجد استان در دهه کرامت امسال است.

کیامهر افزود: در این دهه برنامه‌هایی از قبیل برپایی کرسی تلاوت قرآن و برگزاری جشن‌های مردمی با محوریت جشن ویژه دختران و اجرای طرح مسجد، محله کرامت نیز پیش بینی شده است که از ۱۹ تا ۳۱ اردیبهشت جاری در استان اجرا می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: برنامه‌های مردمی با حضور هیأت‌ها و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برگزار می‌شود و پیش بینی می‌شود که بیش از ۵۰ مسجد استان در مناطق مختلف استان جشن‌های عمومی به مناسبت دهه کرامت برگزار کنند.

کد خبر 6099427

دیگر خبرها

  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند 
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • حضور ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در آب‌گرفتگی اخیر
  • آیین گل افشانی و جایگزینی کلام‌الله مجید دروازه قرآن
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • اعلام برنامه‌های حرم حضرت معصومه (س) به‌مناسبت دهه کرامت/برگزاری جشن‌های دهه کرامت در ۲۰۱ نقطه جهان
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران