Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه آمریکایی نوشت دولت آمریکا بارها در تلاش برای تأمین دستگاه‌های تنفسی بیمارستانی این کشور با شکست مواجه شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، تجربیات گذشته در آمریکا نشان می‌دهند پروژه‌های تولید انبوه دستگاه‌های تنفسی بیمارستانی در این کشور محکوم به شکست هستند.

به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز»، ۱۳ سال قبل مقامات وزارت بهداشت آمریکا تلاش کردند کمبودهای حیاتی نظام سلامت این کشور در زمینه دستگاه‌های تنفسی را برطرف کنند اما با شکست مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات آمریکایی با ارائه طرحی تلاش کردند شمار انبوهی از این دستگاه‌ها را تولید کنند تا بتوانند از آن‌ها در شیوع آنفلوانزا و بحران‌های دیگر استفاده کنند. بودجه این طرح تصویب و قرارداد فدرال آن نیز به امضا رسید و شرکتی در کالیفرنیا مأمور طراحی این دستگاه‌ها شد. اما در نهایت حتی یک دستگاه تنفسی نیز ساخته نشد.

شکست این پروژه، ساخت و توسعه دستگاه‌های تنفسی را به مدت پنج سال با تعویق مواجه کرد. دولت فدرال بار دیگر در سال ۲۰۱۴ تلاش کرد این پروژه را با شرکتی دیگر از سر گیرد. دستگاه‌های این شرکت سال گذشته مورد تأیید قرار گرفتند اما تا کنون هیچ دستگاهی به دولت تحویل داده نشده است.

اکنون که ویروس کرونا آمریکا را قبضه کرده است و نظام سلامت این کشور را به چالش کشیده است، انبار ذخایر اضطراری دولت همچنان منتظر دریافت اولین محموله از دستگاه‌های تنفسی است.

کمبود دستگاه‌های تنفسی در آمریکا موجب شده دکترها مجبور شوند بین بیمارانی که باید از این دستگاه‌ها برای تنفس استفاده کنند دست به انتخاب بزنند.

چند روز پیش روزنامه «دیلی میل» نوشت در برخی بیمارستان‌های آمریکا برای تعیین افرادی که نیاز مبرم به دستگاه‌های تنفسی دارند، قرعه‌کشی صورت می‌گیرد.

تلاش‌های بی‌ثمر دولت آمریکا برای تولید دستگاه‌های تنفسی ارزان قیمت که استفاده از آن‌ها آسان باشد، مخاطراتی را گوشزد می‌کند که درخصوص پروژه‌های فاقد منابع کافی در زمینه خدمات سلامت وجود دارد زیرا اولویت شرکت‌ها رسیدن به سود و هدف دولت آمادگی در برابر بحران‌های پیش رو است.

در تلاشی از سوی وزارت بهداشت آمریکا برای مواجهه با تهدیدات احتمالی، ارزیابی‌های اولیه نشان داد که برای شیوع نوع نه‌چندان خطرناکی از آنفلوانزا، ۷۰ هزار دستگاه تنفسی مورد نیاز است. بنابراین دولت تصمیم گرفت ذخایر راهبردی خود را تکمیل کند.

تصمیم بر این بود که شرکت‌ها بتوانند دستگاه‌هایی بسازند که دولت آن‌ها را به قیمت ۳۰۰۰ دلار بخرد اما هزینه نهایی دستگاه‌های تنفسی تولید شده به ۱۰۰۰۰ دلار رسید. برای جبران زیان وارده، تصمیم بر این شد که این دستگاه‌ها به کشورهای دیگر فروخته شوند.

دولت آمریکا با شرکتی به نام «نیوپورت» قرارداد ساخت دستگاه‌های تنفسی امضا کرد اما پس از مدتی شرکت «کوویدین» سهام آن را خرید اعلام کرد قصد دارد این قرارداد را لغو کند زیرا به قدر کافی سودی در آن نمی‌دیدند. این اتفاقات با شیوع ابولا در غرب آفریقا همراه بود.

پس از آن دولت آمریکا با شرکت «فیلیپس» قراردادی ۱۳.۸ میلیون دلاری امضا کرد و این شرکت متعهد شد تا اواسط سال جاری میلادی، ۱۰ هزار دستگاه تنفسی به آمریکا تحویل دهد.

با شیوع ویروس کرونا در آمریکا مقامات بهداشتی اعلام کردند ۱۲۷۰۰ دستگاه تنفسی در انبار دارند که آماده استفاده است. دولت توانست در نهایت تعداد دستگاه‌ها را به ۱۶۶۶۰ عدد افزایش دهد. اما این تعداد همچنان کمتر از یک چهارم آن چیزی است که پیشتر برای شیوع آنفلوانزا پیش‌بینی شده بود.

هفته گذشته مقامات بهداشتی آمریکا با تولیدکنندگان دستگاه‌های تنفسی تماس گرفتند پرسیدند که تا چه زمانی می‌توانند هزاران دستگاه تولید کنند. از سوی دیگر فشار به شرکت فیلیپس برای تحویل دستگاه‌ها افزایش یافته است.

سخنگوی سازمان سلامت و خدمات اجتماعی آمریکا گفته است: «همچنان منتظر دریافت محموله‌ها هستیم. در حال حاضر موجودی انبار ما صفر است، با این حال انتظار داریم [محموله دستگاه‌ها] به زودی از راه برسند».

این در حالی است که تا کنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به بیش از 143 هزار نفر رسیده است و نزدیک به ۲۵۰۰ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا سلامت وزارت بهداشت دستگاه تنفسی دستگاه های تنفسی دستگاه ها دستگاه تنفسی دولت آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۸۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش برای متقاضیان مسکن ملی + جزییات

به گزارش پارس نیوز ، ارسلان مالکی شامگاه هشتم اردیبهشت‌ماه در حاشیه بازدید از سایت نهضت ملی مسکن بروجرد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در بعضی از شهرهای لرستان تأمین زمین نهضت ملی مسکن با تأخیر مواجه شده و همین موضوع باعث شده است که برای همه متقاضیانی که تائید نهایی شده نتوانیم زمین مورد نیاز را تأمین کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بازدید امروز از سایت نهضت ملی مسکن در استان و بروجرد و جلسه شورای مسکن به این منظور انجام شده تا تدبیری برای تأمین و تعیین تکلیف اراضی مورد نیاز انجام شود.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن اضافه کرد: در سایت مسکن ملی بروجرد زمین مورد نیاز تأمین شده و پروژه شروع شده است، در سایت مشکلاتی مانند تسهیلات وجود دارد که با حضور استاندار موضوعات مطرح می‌شود و رفع خواهد شد.​

مالکی با اشاره به زمان واگذاری و اتمام کار، افزود: طرح نهضت ملی مسکن چند بخش و متغیر دارد که تأمین زمین، آورده مردم و بخش تسهیلات متغیرهای نهضت ملی مسکن است.

وی تصریح کرد: آنچه باید دولت پیگیری کند تسهیلات است که تلاش می‌کنیم در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهیم تا فشار کمتری به مردم وارد شود.​

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: با هم‌افزایی و مدیریت صحیح سایت مسکن ملی بروجرد تا سال آینده تکمیل و واحدها به متقاضیان تحویل داده می‌شود.

مالکی با اشاره به طرح جوانی جمعیت گفت: در طرح جوانی جمعیت خودمان را مکلف می‌دانیم برای همه مشمولین زمین مورد نیاز را تأمین کنیم.

وی بیان کرد: در بروجرد هم خوشبختانه تأمین زمین مورد نیاز با مشکلی مواجه نیست اما در بقیه شهرها مثل خرم‌آباد تأمین زمین طرح جوانی جمعیت تابع همان نهضت ملی مسکن است.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن تاکنون ۴۵ هزار هکتار تأمین زمین انجام شده و بالغ‌بر ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد در مراحل مختلف اجرا هستند.

مالکی اضافه کرد: در طرح جوانی جمعیت وعده کردیم که ۷۰ هزار قطعه زمین را تأمین کنیم که خوشبختانه وعده سال گذشته محقق شد امسال هم برای مشمولین زمین مورد تأمین خواهد شد.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • دانشگاه کلمبیای آمریکا در محاصره؛ یورش پلیس نیویورک به دانشگاه و دستگیری ده‌ها دانشجو
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • قرارداد همکاری اوپن‌ای‌آی با فایننشال تایمز برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • نیویورک‌تایمز: اسرائیل از موضع قبلی خود درباره توافق با حماس کوتاه آمده است
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!
  • عقب‌نشینی اسرائیل از مطالبه اولیه خود درباره آزادی اسرا
  • خبر خوش برای متقاضیان مسکن ملی + جزییات
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»