Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با بیان اینکه باید از دلال بازی شکر در استان جلوگیری شود، گفت: هیچ خطایی‌ در بحث شکر و توزیع آن در سازمان صمت استان و شرکت توسعه نیشکر رخ نداده است.

غلامرضا شریعتی امروز، ۱۱ فروردین ماه در خصوص آخرین وضعیت تامین شکر و الکل در استان اظهار کرد: شرکت توسعه نیشکر نقش اساسی و مهمی را در تولید الکل ایفا می کند و در این زمینه بزرگترین تولیدکننده الکل کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: این شرکت در حال حاضر همه ذخایر خود را به میدان آورده و در جهت مبارزه با کرونا نقش محوری دارد.

استاندار خوزستان تصریح کرد: شرکت توسعه نیشکر نیاز بخش عمده ای از تولیدکنندگان مواد ضدعفونی را تامین می کند و در این زمینه باید از این شرکت تشکر کرد.

شریعتی عنوان کرد: این شرکت به صورت شبانه روزی در حال کار و تلاش و تولید است و در جهت سلامت مردم گام های اساسی برداشته است.

وی در خصوص بحث تامین شکر گفت: شرکت توسعه نیشکر همیشه نقشی بسیار مهم در خصوص تامین شکر داشته و اکنون نیز در حال انجام این کار است و آنچه بر عهده آن ها گذاشته شده را به خوبی انجام داده است.

استاندار خوزستان بیان کرد: در بحث شکر با مساله احتکار مواجه نیستیم و به هر میزان که استان به شکر نیاز داشته باشد می توانیم آن را تامین کنیم‌.

شریعتی با بیان اینکه باید از دلال بازی شکر در استان جلوگیری کرد، گفت: اصرار شرکت توسعه نیشکر نیز جلوگیری از دلالی شکر در بازار است. در این زمینه‌ اگر بنا است شکر توزیع شود باید این شکر نزد تولیدکننده باشد و توسط ‌آن ها توزیع شود نه اینکه این شکر در اختیار دلالانی قرار بگیرد که به دنبال سودهای هنگفت هستند.

وی با بیان اینکه شکر به میزان کافی در استان وجود دارد، افزود: سازمان صمت استان در این زمینه همکاری بسیار خوبی انجام داده است و به دقت در حال رصد اوضاع است.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: هیچ خطایی‌ در بحث شکر و توزیع آن در سازمان صمت استان و شرکت توسعه نیشکر رخ نداده است و مساله خاصی در این خصوص نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شکر شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی کروناویروس استاندار خوزستان استانی اقتصادی استاندار خوزستان شرکت توسعه نیشکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۸۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است

مجید چگنی در دومین نشست کمیته ویژه وصول مطالبه‌ها در سال ۱۴۰۳ که با هدف ارائه گزارش وضع مطالبات شرکت‌های گاز استانی در سال ۱۴۰۲ و بررسی چالش‌ها و تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای امسال برگزار شد، با اشاره به نقش مهم وصول مطالبه‌ها بر تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای کشور و تأمین رفاه عمومی با اتخاذ رویکرد جهادی برای وصول بدهی مشترکان با اولویت ابربدهکاران تأکید کرد.

وی گفت: ارائه مستمر خدمات دولت، رونق اقتصادی کشور در طرح‌ها و پروژه‌های زیرساختی، منوط به تأمین منابع مالی است و یکی از اجزای مطلوب مصادیق آن توجه به وصول مطالبات است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران افزود: مدیران‌عامل شرکت‌های گاز استانی به ‌عنوان رئیس کمیته وصول مطالبه‌ها در استان و مدیران مالی این شرکت‌ها به‌عنوان دبیر کمیته، اهتمام ویژه‌ای به تحقق وصول مطالبه‌ها داشته باشند.

سیدمحمدحسین حسینی مدیر مالی شرکت ملی گاز ایران نیز گزارشی از فرآیند وصول مطالبه‌ها ارائه و اقدام‌های حوزه مالی این شرکت در این باره را تشریح کرد.

مسلم رحمانی مدیرهماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران نیز به‌عنوان دومین سخنران نشست، بیان کرد: وصول مطالبه‌ها و بهینه‌سازی مصرف از اولویت‌های شرکت ملی گاز ایران است و بی‌تردید حصول به نتیجه در این فرآیند با سختی و مشکلاتی همراه است.

وی ادامه داد: کمک به بخش مولد اقتصاد کشور با هدف جهش تولید، دغدغه جدی شرکت ملی گاز ایران است، اما در صورت نبود همراهی صنایع در پرداخت مطالبات، شرکت در خدمات‌رسانی با مشکل روبه‌رو خواهد شد.

مدیران‌ عامل شرکت‌های گاز استانی هم در این نشست ضمن بیان گزارشی از وضع وصول مطالبه‌ها در حوزه مأموریتشان، پیشنهادهایی به‌منظور تسهیل در این امر ارائه دادند.

براساس این گزارش، کمیته ویژه وصول مطالبه‌ها، برای هماهنگی با هدف گرفتن تصمیم برای اخذ بدهی از مشترکان به‌ویژه بدهکاران عمده تشکیل شده است که در نشست‌های مستمر با رصد اقدام‌های شرکت‌های تابع، تمهیدات لازم اندیشیده می‌شود و هماهنگی‌های لازم به‌منظور تسهیل این فرآیند انجام خواهد شد.

منبع: شرکت ملی گاز

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود
  • حقیقت در مورد پروتئین: چگونه به اندازه کافی در هر سنی پروتئین دریافت کنیم؟
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات