Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@12:57:22 GMT

منتخب مردم تهران در مجلس: دیپلماسی اقتصادی دولت فعال نیست

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۸۶۶۲

منتخب مردم تهران در مجلس: دیپلماسی اقتصادی دولت فعال نیست

منتخب مردم تهران در مجلس تصریح کرد: دیپلماسی اقتصادی که به صورت قوی می‌تواند به میدان بیاید، فعال نیست.

به گزارش مشرق، عزت‌الله اکبری تالارپشتی منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم شورای اسلامی، با اشاره به تأکیدات مجدد رهبر معظم انقلاب در راستای حمایت از تولید داخلی و نام‌گذاری سال جدید بر این اساس، اظهار داشت: در بحث جهش تولید آنچه که راه را خیلی سریع روان می‌کند، همان برنامه‌ها و قوانین بالادستی مملکت است که تاکنون طراحی شده تا اجرایی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دولت باید تصدی‌گری را کنار بگذارد و به بخش خصوصی و تعاونی خود اعتماد کند و همان حمایت، هدایت و نظارت را بیشتر و عملیاتی‌تر را دنبال کند.

اکبری تالارپشتی ادامه داد: دولت در همین راستا باید به بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران داخلی نیز بیشتر اعتماد کند، چرا که بخش خصوصی این توانمندی را دارد و می‌تواند سرمایه‌گذاران خارجی را هم جذب کند اما سازوکار دولت این اجازه را نمی‌دهد و دولت می‌خواهد کار خود را انجام دهد و نتیجه آن برخورد سیاسی با بخش خصوصی است و کشور قلدری مانند آمریکا هم به عنوان یک سیستم مسلط که در دنیا ایجاد کرده خیلی راحت هر کشوری را که بخواهد با آن برخورد کند از مسیر دولتی انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: واکنش منتخب مردم در مجلس یازدهم به اظهارات روحانی اولویت‌های ۵۰ منتخب مردم در مجلس یازدهم +جدول

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم شورای اسلامی ادامه داد: ما اگر به بخش خصوصی‌مان میدان دهیم آمریکا چه کسی و چند نفر را می‌خواهد تحریم کند؟ آن هم با چه سازوکاری می‌خواهد چنین کاری انجام دهد، اصلاً شدنی نیست.

وی یکی از راه‌های مبارزه با تحریم را این نکته عنوان کرد که بخش خصوصی را در حد تمام قد به میدان بیاوریم و در ادامه گفت: مسأله جهش تولید فرمول دیگری هم دارد و آن براساس بیانیه گام دوم است؛ رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم دو عیب اساسی را مطرح می‌کنند و ضمن آن توصیه‌هایی دارند. بنابراین اگر مملکت ما بخواهد از این شرایط خارج شود حتماً باید کارهای خود را منطبق با بیانیه دوم کند.

اکبری تالارپشتی همچنین یادآور شد: در بیانیه گام دوم دو اشکال اساسی از سوی رهبری مطرح شده است که یکی از آنها بحث ساختارها و دیگری موضوع مدیریت است که ما می‌بینیم ساختارهای موجود جواب نمی‌دهد. به عنوان مثال کرونا وارد کشور شده و مملکت را درمی‌نوردد و تمام شهرها را آلوده می‌کند تازه وزارت صنایع می‌آید و می‌گوید در حال تولید هستیم بنابراین چنین ساختاری پاسخگو نیست و این برخورد غیرمسؤولانه دولت هم جواب نمی‌دهد.

وی در ادامه سخنانش بیان کرد: از جمله برنامه‌های پیش‌رو که در ذهن داریم و از دولت هم گله‌مند هستم که چرا آن را اجرا نمی‌کند، دیپلماسی اقتصادی است.

اکبری تالارپشتی با طرح این سؤال که چرا دولت فقط در حوزه‌های سیاسی جلو می‌رود و عموماً شکست می‌خورد، گفت: به هر حال آمریکا راه را می‌بندد چرا که یک رژیم مسلط است که سیستمی را در دنیا ایجاد کرده و این توان را دارد که می‌ترساند و اروپا هم خود را با سیستم آمریکا تطبیق کرده و کشورهای دیگر را می‌ترساند.

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم شورای اسلامی همچنین یادآور شد: دیپلماسی اقتصادی که به صورت قوی می‌تواند به میدان بیاید، فعال نیست. در حال حاضر ما می‌بینیم همه سفارتخانه‌هایمان حقوق دلاری می‌گیرند اما ببینید خروجی آنها چیست. آنهایی که حقوق‌های دلاری در سفارتخانه‌های دنیا می‌گیرند از دولت بپرسید خروجی‌شان چیست یعنی در هر کشوری که هستند چه می‌کنند. حتی کار تا آنجا پیش رفته که رئیس جمهور هم خود خطاب به سفرا گفت شما چه می‌کنید البته بنده چون خود کارمند وزارت خارجه هستم این گونه صحبت می‌کنم.

وی ادامه داد: ما این همه سفارتخانه در خارج از کشور داریم، هر سفارتخانه‌ای فقط در آن کشوری که است یک سرمایه‌گذار را اگر برای کشور تشویق کند اتفاق بسیار خوبی می‌افتد. سفارتخانه‌ و وزارتخانه‌ای که این خاصیت را ندارد به چه دردی می‌خورد.

اکبری تالارپشتی افزود: ببینید آقای ظریف چه می‌کند؟ او در عید پیام نوروزی می‌دهد یعنی نقش سایرین را ایفا می‌کند و درباره شیوه‌های حکمرانی سخن می‌گوید و اعلام می‌کند ما نباید در توهم باشیم و خانه‌تکانی کنید. آقای ظریف وزیر امور خارجه است نه سیاست‌گذار استراتژیک مملکت که این حرف‌ها را بزند  باید از او سؤال کرد که در وزارت خارجه چه می‌کنید؟

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم شورای اسلامی ادامه داد: ما دیدیم وزیر خارجه در موضوع تحریم‌ها به نحو مطلوب عمل نکرد، در برجام را که معلوم نیست چه کردند و ۴ سال تلاش کردند که برجام را ایجاد کنند و ۴ سال هم تلاش دارند که آن را خنثی کنند. این چه سیاستی است. آقای ظریف فکر می‌کند در مملکت آدم زنده‌ای وجود ندارد و هیچ کس نمی‌فهمد و ایشان فقط متوجه می‌شود این گونه نیست؛ آنچه که مسلم است این است که او کار خود را بلد نیست وقتی آدم کار خود را بلد نباشد از این جنس حرف می‌زند و به صورت استراتژی صحبت می‌کند.

«سؤالی که از آقای ظریف باید پرسید این است که همین کارهایی که انجام می‌دهید را بر پایه کدام دیپلماسی انجام می‌دهید. اینکه صبح تا ظهر به شش کشور آسیایی جنوب شرقی بروی و سریع همه چیز را تمام کنی که نمی‌شود. او فکر می‌کند بقیه نمی‌فهمند و فقط خودش می‌فهمد اما این گونه نیست. ما قصد کمک به دولت و وزیر را داریم تا در کارشان موفق شوند و نمی‌خواهیم مچ‌گیری کنیم و آقای ظریف هم باید بفهمد کسانی هستند که در همان سیاست خارجی بیشتر از ایشان می‌فهمند. شما ببینید با همسایگان ما چه دیپلماسی دارند، فقط زنگ می‌زنند به فلان کشور همسایه و همان کشور جوابشان را هم نمی‌دهد.»

وی بیان کرد: جهش تولید در دولت باید سازوکاری ایجاد کند که بخش خصوصی را تمام قد به میدان بیاورد اینکه رئیس جمهور و یا رئیس سازمان برنامه و بودجه می‌گوید صد هزار میلیارد تسهیلات اختصاص دادیم اصلاً نیازی به اینها نیست چراکه بخش خصوصی اینها را دارد، اینها فقط پول‌پاشی، وعده دادن و عمل نکردن است.

اکبری تالارپشتی در همین راستا بیان کرد: مجموعه دولت متوجه نیست که مردم می‌فهمند و مردم در مشکل هستند، رهبر انقلاب در موضوع جهش تولید فرمودند باید آثار آن در زندگی مردم نمایان شود یعنی جهش ایجاد شده در زندگی مردم خود را نشان دهد. بنابراین جهش تولید باید فوری شروع شود و آغاز آن اعتماد به بخش خصوصی است.

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم شورای اسلامی با تأکید بر اینکه دولت نباید بخش خصوصی را سرگردان کند، گفت: یکی از راه‌ها این است که قراردادهای تضمین خرید باید مشخص باشد و بخش خصوصی ما بداند که اگر تولیدی داشته در داخل کشور مزاحم بازار آن نمی‌شوید و اگر هم خواست صادر کند نیز مزاحم آن نمی‌شوید. همین اعتماد اگر ایجاد شود شرایط روان می‌شود، متأسفانه در حال حاضر یک مجوز که از سوی دولت می‌خواهد صادر شود باید به ۴۰ نقطه سر زد تا شاید صادر شود.

وی همچنین یادآور شد: همه موارد ذکر شده راه‌حل دارد و راه‌حل آن را بلدیم که باید صبر کنیم تا مجلس جدید آغاز شود و این راهکارها را ارائه کنیم.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید وزارت خارجه ظریف مجلس رهبر معظم انقلاب امور خارجه امریکا آمریکا تهران برجام دولت اروپا محمد جواد ظریف منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم شورای اسلامی دیپلماسی اقتصادی اکبری تالارپشتی بخش خصوصی بخش خصوصی جهش تولید آقای ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۸۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد منتخب مجلس دوازدهم گفت: در صورتی که به قرآن توجه شود شاهد خیلی از مسایل و مشکلات امروزی جامعه نخواهیم بود و به دادگاه و پاسگاه نیاز نخواهیم داشت.

محمد بهرامی چهارشنبه شب در یک محفل قرآنی و در جمع برخی از فعالان قرآنی شهر یاسوج افزود: در خصوص مشارکت همه مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در انتخابات ۱۱ اسفند به خصوص مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون که در سطح کشور بالاترین مشارکت را داشتند، تقدیر و تشکر می کنم.

وی اظهار کرد: امیدوارم برخی از مسئولان این مردم را که با انگیزه بالا و اعتماد پای کار آمد و مشارکت بالایی را رقم زدند، پشیمان نکنند.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون به نمایندگی بعنوان قدرت نگاه نکردم، خاطرنشان کرد: یک خوشنامی قبل از مجلس دارم امیدوارم خداوند کمک کند که این خوشنامی که خدمت به مردم است، بماند.

بهرامی تصریح کرد: در مسیر خدمت به مردم نیاز به حمایت همه دارم، این جریان مربوط به قومیت، جریان سیاسی و گروه خاصی نیست بلکه جریان مردمی و متعلق به همه مردم است و تاکنون سعی کردم نگاه و رفتار ما مردمی باشد.

وی ادامه داد: خیلی از مشکلات در حوزه فرهنگی و نرم است که اگر از قرآن مجید الگو بگیریم بهترین الگو برای ماست.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون عنوان کرد: دو موضوع که دنیا بعنوان فرهنگ غنی به آن توجه کرده انسان محوری و علم محوری است و در این زمینه باید از همه داشته های که داریم استفاده کنیم.

بهرامی تاکید کرد: مشکل جامعه ما اینست که کمتر به مسایل قرآنی توجه می شود و در صورتی که به قرآن توجه شود شاهد خیلی از مسایل و مشکلات امروزی جامعه نخواهیم بود و به دادگاه و پاسگاه نیاز نخواهیم داشت.

وی اظهار کرد: در گذشته ارزش‌های بین شورا و شهرداری بود که الان یا گیر نمی آیند و یا کم رنگ شده اند.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس دوازدهم گفت: چرا اگر مسئولان و دستگاه‌ها ناکارآمد هستند به پای دین نوشته می شود، باید برای جوانان و نسل امروزی تشریح و تبیین شود که راه خیر و صواب همین راه قرآن و دین است.

بهرامی افزود: طی کردن راه توسعه ناشی از حوزه فرهنگی است و در این حوزه اصل قرآن و مسایل قرآنی است.

همچنین سید الیاس چراغ زاده از فعالان قرآنی در این نشست با بیان اینکه دغدغه اصلی مردم هم اکنون معیشت است، گفت: از آنچه ضربه می خوریم تهاجم فرهنگی غرب است که آثار مخربی را برجای گذاشت و یکی از دلایل این مسأله فاصله گرفتن از قرآن است.

وی خطاب به منتخب شهرستانهای بویراحمدی دنا و مارگون افزود: در مجلس شورای اسلامی روحیه فرهنگی خود را حفظ کرده و قرآن را یاری کنید.
علی نسب یکی دیگر از فعالان قرآنی نیز گفت: تقاضای فعالیت های قرآنی در سطح ملی داریم و نیاز است که مدیران بیشتر به قرآن توجه داشته باشند.
جلالی از فعالان قرآنی در ادامه با بیان اینکه دغدغه های قرآنی، فرهنگ قرآنی و خدمت به مردم باید مدنظر مسئولان باشد، گفت: خدمت به مردم دغدغه قرآن و فرهنگ قرآن است.

وی افزود: تا چشم بر هم بزنیم چهار سال دوره نمایندگی مجلس تمام می شود بنابراین آنچه می تواند در راستای اشاعه و توسعه فرهنگ قرآنی انجام دهید.
جلالی بیان کرد: اگر به قرآن و فرهنگ قرآنی توجه می شد این همه مشکلات بخصوص مشکلات معیشتی، مسایل اجتماعی و فساد اقتصادی در جامعه نداشته ایم.

این فعال قرآنی تصریح کرد: همه ما مسئول هستم و وظیفه داریم در حوزه قرآنی کار کرده و در اشاعه فرهنگ قرآنی بتوانیم ادای دین کنیم.

حسنی یکی دیگر از فعالان قرآنی نیز گفت: هر که می‌گذرد از قرآن عقب تر می مانیم و باید طوری عمل کنیم که این عقب ماندگی را جبران کرد. بهترین جا برای ترویج فرهنگ قرآنی مدرسه است و باید جلوی بی سوادی و ضعف قرآنی در مدارس گرفته شود و آموزش و پرورش تلاش ها و فعالیتهای بیشتری در این زمینه داشته باشد.

وی بیان کرد: مجلس دوازدهم می تواند به آموزش قرآن توجه بیش از پیش داشته باشد.

به گزارش ایسنا، همچنین گودرز خلفی از دیگر فعالان قرآنی با نامید بر عملکرد آموزش و پرورش در سطح کلان گفت: باید به رشته های فنی و مهندسی و علوم انسانی بیشتر توجه شود مدرک گرایی در دانشگاه‌ها کنترل شود.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد