Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@02:15:44 GMT

کدام کشورها در برابر کرونا موفق بودند؟

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۸۶۸۵

کدام کشورها در برابر کرونا موفق بودند؟

ویروس کرونا تاکنون در بسیاری از کشورهای جهان مشاهده شده است و از آن به‌عنوان ویروس بدون مرز نام می‌برند.

به گزارش خبرنگار حوزه پزشکی و بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ویروس کرونا تاکنون در بسیاری از کشورهای جهان مشاهده شده است و از آن به‌عنوان ویروس بدون مرز نام می‌برند که می‌تواند در همه کشورهای مختلف برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از کشورها با اقدامات موثر بهداشتی و درمانی و فرهنگسازی درست توانسته‌اند در مقابله با کرونا موفق عمل کنند که به تعدادی از آن‌ها اشاره می‌شود:

چین

اقدامات ضربتی و سختگیرانه دولت چین در استان‌هایی که درگیر بیماری کرونا بودند موجب شد تا چرخه زندگی و اقتصاد ده‌ها میلیون شهروند چینی دچار اختلال شود اما باعث شد تا بیشتر از یک میلیارد نفر دیگر از جمعیت چین مصون بمانند و تا حد امکان خسارت کمتری به این کشور وارد شود. به همین دلیل می‌توان از تجریه پکن برای نابودی هرچه زودتر کرونا در سطح جهان بهره برد.

ساخت دو بیمارستان بزرگ در دو هفته، محاصره شدید و قرنطینه بیش از ۵۰ میلیون نفر، تعطیلی شبکه‌های حمل و نقل، بسته شدن کارخانه‌ها و مدارس و نظارت شدید و قاطعانه دولت بر اجرای این مقررات از جمله نکاتی بود که منجر به موفق عمل کردن کشور چین در مقابله با کرونا شد.

ایران

در کشور ایران روز به روز تعداد بهبودیافتگان بیماری کرونا افزایش بالایی پیدا می‌کند و مسئولان مختلف در سطح کشور در حال خدمت‌رسانی موثر در این راستا هستند. با طرح فاصله‌گذاری اجتماعی که اخیرا اجرا شده تا حد مطلوبی در جلوگیری از افزایش ابتلا به بیماری کرونا موثر بوده است‌.

دستور مقام معظم رهبری به نیروهای مسلح موجب شده تا سپاه، ارتش، ناجا و وزارت دفاع همه امکانات خود را در اختیار ستاد مدیریت ملی بیماری کرونا قرار دهند و همچنین اقدامات فراوان نیروهای جهادی و بسیجی در سطح کشور موجب شده که با هم‌افزایی و همدلی ارگان‌های مختلف کشور اتفاقات خوبی در زمینه مقابله با کرونا در کشور ایران اتفاق بیفتد. در مجموع مدیریت جمهوری اسلامی در شرایط کرونایی مطلوب بوده و امید می‌رود که در آینده نزدیک الگویی موفق در سطح جهان برای مقابله با کرونا شناخته شود.

کره جنوبی

کره جنوبی از لحاظ تامین امکانات پزشکی و سرعت در مقابله با بیماری‌های واگیردار از موقعیتی ممتاز در سطح جهان برخوردار است. آمادگی این کشور به مقابله با بیماری‌های مسری به برنامه این کشور در ارتباط با بیماری مرس(بیماری تنفسی خاورمیانه) بازمی‌گردد. کره جنوبی در سال ۲۰۱۲ برای مقابله با شیوع احتمالی این بیماری، بر آمادگی خود در برابر بیماری‌های واگیردار افزود.

یکی از شیوه‌هایی که کره جنوبی برای مقابله با بیماری کرونا به کار گرفته است، استفاده از راهکار تست‌های خیابانی "درایو این" است. بر اساس این شیوه افراد بدون نیاز به پیاده شدن از خودروی خود، توسط کادر پزشکی تست کرونا می‌دهند. در شماری از پارکینگ‌های کره جنوبی امکان تست "درایو این" پیش بینی شده است. راننده خودرو پس از ورود به این پارکینگ توسط یک کادر پزشکی سه نفره مورد معاینه قرار می‌گیرد.

تایوان

متوقف کردن سفرها و پروازها ابتدا از مبدأ ووهان (کانون شروع شیوع کرونا در چین) به تایوان و سپس از تمامی نقاط چین به تایوان، از جمله تدابیر کشکر تایوان برای مقابله با کرونا بود. همچنین در برابر هر ساختمان دولتی گروهی برای اندازه‌گیری درجه حرارت شهروندان مستقر شده‌اند.

تایوان نیز، از تجربه‌ گذشته خود برای مقابله کردن با کرونا استفاده کرد، ۱۷ سال پیش ویروس سارس در این کشور شیوع پیدا کرد و در تایپه، پایتخت تایوان ماه‌ها وضعیت اضطراری حاکم بود.

سنگاپور

پس از انتشار خبر شیوع کرونا در کشورهای همسایه، سنگاپور به‌سرعت واکنش نشان داد و کنترل‌های مرزی را تشدید کرد و محدودیت‌هایی برای مسافران اعمال کرد. در فرودگاه‌های سنگاپور، دفاتر کاری، سینماها و مراکز خرید حرارت بدن مسافران و شهروندان اندازه‌گیری می‌شد.

در این کشور شهروندان همچنین می‌توانند از اپلیکیشنی بر روی گوشی‌های همراه خود استفاده کنند که با استفاده از آن می‌توان پی برد، چه کسی بیش از نیم ساعت در فاصله کمتر از دو متری فردی مبتلا ایستاده یا به سر برده است.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: ایران چین کره جنوبی تایوان کرونا ویروس کرونا سنگاپور مقابله با کرونا مقابله با کرونا برای مقابله بیماری کرونا کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۸۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!

به گزارش جام جم آنلاین، افزون بر آمریکا که در روزهای اخیر افراد و تهادهای جدیدی را در فهرست تحریم گنجلنره، اتحادیه اروپا هم مشغول بررسی طرح‌های جدید تحریمی است.

رویترز گزارش داده است که وزرای خارجه اتحادیه اروپا در جلسه اخیر خود به دنبال توافق در خصوص این موضوع بودند که تا چه اندازه تحریم ایران را ادامه دهند. 

این البته اولین بار نیست که اتحادیه اروپا در صدد تحریم ایران برآمده و پیش از این نیز تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف از جمله مسائل حقوق بشری و اتهام بدون سند عرضه موشک به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین علیه جمهوری اسلامی وضع کرده است.

اما آنچه صاحبنظران در آمریکا و اروپا به‌خوبی آن را دریافته‌اند، اینست که تحریم دیگر ترسی را در ایران ایحاد نمی‌کند و حتی دلالان دلار که از هر فرصتی برای افزایش مصنوعی نرخ ارز استفاده می‌کنند هم اهمیتی به چنین خبرهایی نمی‌دهند.

دلیل این بی‌توجهی‌ها اینست که غرب پیش از این بارها از حربه تحریم علیه کشورمان بهره جسته و اقتصاد این در چهار دهه گذشته به تدریج خود را با واقعیت تحریم تطبیق داده و راه‌های دور زدن آن را فراگرفته است.

رسیدن ایران به رشد اقتصادی مثبت در سالهای اخیر گواه آن است که ایران از شوک تحریم‌های حداکثری بیرون آمده و حالا دیگر تحریمی نمانده که آمریکا و اروپا با تکیه بر آن بر ایران فشاری مضاعف ایجاد کنند.

صاحبنظران غربی پیش از این بارها به سیاستگذاران خود گفته بودند که کشش تحریم‌ها برای اثرگذاری بر رفتار کشورها محدود است و تحریم‌های بلندمدت بر هیچ کشوری اثر ماندگار نگذاشته است.

نگاهی به رفتار کشورهایی مانند کوبا یا کره شمالی نشان می‌دهد حتی این کشورها با ظرفیت داخلی بسیار محدودتر نسبت به ایران یا روسیه، سالهاست به تحریمهای غرب عادت کرده و سیاستهای خود را متناسب با این تحریم‌ها تنظیم کرده‌اند.

به این ترتیب به‌خوبی می‌شود دریافت که کشورهای غربی برای فشار بیشتر بر کشورمان ابزاری در اختیار ندارند و پس از قدرت‌نمایی دفاعی اخیر کشورمان، حالا این کشورها می‌دانند که به‌جز تبلیغات رسانه‌ای، تیری در تفنگ‌های خود برای شلیک به جمهوری اسلامی ندارند.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختارهای جدید
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن