Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، سید خلیل منبتی مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در سیل دی ماه ۱۳۹۸ به طور کلی ۲۵ هزار واحد تخریب یا دچار خسارت شدند که برای همه آن‌ها تشکیل پرونده شده است.

وی درباره میزان پیشرفت فیزیکی ۲۵ هزار واحد خسارت دیده از سیل سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: تاکنون ۶۶۶ واحد به مرحله آواربرداری، ۱۷۵۴ مورد پی کنی، ۶۰۵ واحد آرماتور بندی، ۳۴۹ مورد فوندانسیون، ۶۷ واحد اسکلت، ۲۷ مورد دیوار چینی و چهار واحد به مرحله سقف رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان با اشاره به رقم تسهیلات به هر واحد مسکونی گفت: به هر واحد شهری ۵۰ میلیون تومان وام و ۱۲ میلیون تومان کمک بلاعوض تعلق می‌گیرد. به واحد‌های روستایی نیز ۴۰ میلیون تومان وام و ۱۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می‌شود. واحد‌های تعمیری نیز ۱۵ میلیون تومان تسهیلات و ۵ میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت می‌کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مبالغ مذکور برای تکمیل واحد‌های خسارت دیده کافی است یا خیر، تاکید کرد: رویکرد این است که تمام واحد‌ها در مقابل زلزله و سیل‌های احتمالی آینده از ایمنی لازم برخوردار باشند؛ لذا با توجه به هزینه ها، تسهیلات به تنهایی برای تکمیل واحد‌ها کفایت نمی‌کند و متقاضیان نیز باید از خود آورده داشته باشند.

سیل نوروز خسارت چندانی نداشت

منبتی یادآور شد: در سیستان و بلوچستان اخیراً دو بار سیل آمد که یکی قبل از سال جاری در دی ماه و دیگری در سال جدید بود. خوشبختانه سیل نوروز خسارت چندانی نداشته و فقط معدودی واحد مسکونی در بخش ‏تیس، تخریب یا دچار خسارت شدند. این تعداد البته کسانی بودند که در حریم به صورت غیرمجاز اقدام به ساخت و ساز کرده بودند.

وی افزود: با این وجود واحد‌های خسارت دیده بررسی و برای تشکیل پرونده جهت انجام عملیات بازسازی به بانک معرفی شدند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان سیستان و بلوچستان با اشاره به خسارت‌های سیل دی ماه ۱۳۹۸ که به واحد‌های مسکونی این استان وارد شد، خاطرنشان کرد: در سیل دی ماه ۱۳۹۸ استان سیستان و بلوچستان ۱۶ هزار و ۲۵۰ واحد تخریب شد که از این تعداد ۲۱۵۰ واحد شهری و ۱۴ هزار و ۳۰۰ واحد روستایی است. ۸۰۰۰ واحد نیز تعمیری است که مجموع کل خسارات به ۲۵ هزار مورد می‌رسد.

منبتی با اشاره به زمان کوتاه برای جذب اعتبارات و تلاش شبانه روزی به منظور تشکیل پرونده برای تمام ۲۵ هزار واحد، کل اعتبارات تخصیصی را ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۳ هزار واحد به بانک معرفی شده‌اند، افزود: از این تعداد برای ۲۱۸ واحد عقد قرارداد شده است، برای سهولت کار‌ها نماینده بانک به روستا‌ها می‌رود و امور بانکی را انجام می‌دهد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد مسکن سیل سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان میلیون تومان کمک بلاعوض هزار واحد ۲۵ هزار واحد ها دی ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۰۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: کسب رتبه اول در برنامه ابلاغی۱۴۰۲ سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توسط آموزش فنی و حرفه‌ای استان مصداق تلاش‌هایی است که در سال‌های اخیر در آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان انجام شده تا مهارت‌آموزی منجر به اشتغال برای جوانان اقصی نقاط استان پیش‌بینی شود.

جلیل شهریاری شامگاه شنبه در شورای مهارت آموزی استان بیان کرد: همه ظرفیت‌های موجود آموزش فنی و حرفه‌ای استان به کار گرفته شده است تا  فرصت مهارت آموزی بصورت رایگان برای همه جوانان با تغییر شیوه های ارائه آموزش، فراهم شود.

وی افزود: طراحی و برنامه ریزی کاملی برای رشته‌های مهارتی تخصصی منطبق با بوم استان مثل تعمیر خودروهای  سبک و سنگین، رشته های مرتبط با صنعت ساختمان،صنایع جوشکاری،تولید قطعات صنعتی ، فرآوری گیاهان دارویی و صنایع غذایی و...انجام گرفته است تا نیروهای جوان و مستعد آموزشها را دریافت کنند و در صورت عدم وجود امکانات لازم در شهرستان محل اقامت با پیش بینی امکانات اقامتی به نزدیکترین شهرستان ، یا به مرکز استان و همچنین در صورت نیاز به آموزشهای تکمیلی به خارج استان اعزام شوند.

جلیل شهریاری بیان کرد:فرهنگ مهارت آموزی وکار به واسطه وجود برخی مشاغل کاذب در استان آسیب دیده است که با فراگیر کردن مهارت های منجر به اشتغال پایدار برای جوانان استان تلاش شده  تا فرهنگ مهارت آموزی و کار در جوانترین استان کشور احیا شود.

کسب رتبه بی نظیر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان

همچنین در همایش مدیران کل سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان جهت کسب رتبه اول در تحقق ابلاغی۱۴۰۲ سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تقدیر شد.

جلیل شهریاری اظهار داشت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان در برنامه ابلاغی۱۴۰۲ شامل ۱۰برنامه و ۱۴۷شاخص آموزشی،پژوهشی،سنجش و ارزشیابی،اجرایی، فرهنگی و عملکرد درآمد اختصاصی موفق به کسب رتبه اول شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه موفقیت در ارائه آموزش های مهارتی به جامعه همواره حاصل تلاش جمعی است، اظهار داشت: این موفقیت نتیجه تلاش‌های همکارانم در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان است و بدون تردید، کسب این عناوین با هدف توسعه فرهنگ خدمت رسانی ،جهاد تبیین و آگاهی مردم از عملکرد مجموعه آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان  صورت گرفته است و  حاصل تلاش همه کارکنان این اداره کل، مراکز آموزش فنی و حرفه ای سطح استان، آموزشگاه های آزاد و شرکای اجتماعی مهارتی استان بوده و این عنوان متعلق به خانواده بزرگ آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض دولت برای آتش‌سوزی شفت