Web Analytics Made Easy - Statcounter

نفرات و آثار برگزیده نخستین جشنواره "خبر خوب" استان هرمزگان با رای هیأت داوران این جشنواره، معرفی شدند.

به گزارذش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، براساس رای هیأت داوران، در بخش نرم خبر و گزارش خبری، « لیدا رضایی » رتبه اول، « امیر حسین طالبی » از خبرگزاری ایسنا و « مصیب رجایی » از خبرگزاری شبستان رتبه دوم مشترک و « میرزا علیرضا ذاکری » رتبه سوم را کسب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    در بخش گزارش توصیفی و تحلیلی، « شهین صادقی » رتبه اول و « لیدا رضایی » رتبه دوم را به دست آوردند.     در بخش کلیپ هیچ اثری شایسته مقام اول نبود و مجموعه آثار « عباس عظیمی » رتبه دوم و « زینب نورالدینی » در جایگاه سوم قرار گرفتند.     در بخش عکس هیچ اثری شایسته مقام اول و دوم نبود و مجموعه آثار « امیرحسین خورگویی » مقام سوم را به دست آورد.     در بخش یادداشت، « غلامعباس شمس الدینی » رتبه اول، « کاظم گلخنی » رتبه دوم و « محمد خداکریمی » رتبه سوم را کسب کردند.     هم چنین آثار ملیحه قاسمی، محمد کمالی باغستانی، سمانه کمالی باغستانی،حسین فریدونی، جمیله دبیری نیا، صدیقه باوقار، فاطمه درویش پور، شادمهر رکن الدینی، اشرف پورباقری و مرضیه اکبری نیز طبق نظر هیأت داوران و دبیر جشنواره، شایسته تقدیر شناخته شدند.     در این جشنواره ۲۰ نفر از خبرنگاران، عکاسان و فعالان رسانه ای استان با ارسال بیش از ۶۰ اثر و مجموعه آثار شرکت کرده بودند.     شایان ذکر است؛ قرار بود پس از برگزاری انتخابات طی مراسمی با حضور استاندار هرمزگان، از برترین های جشنواره و سایر خبرنگاران تجلیل شود که با توجه به عدم امکان برگزاری مراسم تجلیل در این ایام به دلیل لزوم پیشگیری از بیماری کرونا، لوح تقدیر و جوایز نفرات برتر این جشنواره که استاندار محترم هرمزگان تقدیم کرده است، برای آنها ارسال می شود و در اولین فرصت از سایر خبرنگاران نیز تجلیل خواهد شد.     آثار این جشنواره توسط دکتر خلیل بزرگمهر، دکتر سیدرضا هاشمی و مهدی ده دار داوری شد.     اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری هرمزگان هم، ضمن قدردانی از تلاش‌های تمامی خبرنگاران و اصحاب رسانه ی استان هرمزگان، در اولین فرصت مناسب مراسم تجلیل از مجموعه اصحاب رسانه در هرمزگان را به همت استاندار هرمزگان برگزار می‌کند.            

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: جشنواره خبر خوب هرمزگان نفرات برتر شبستان رتبه دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۰۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از پدر دو بیتی لکی لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسمی از عزیز بازوند بیرانوند ملقب به پدر دوبیتی لکی، به پاس سال‌ها تلاش وی در عرصه فرهنگ و ادبیات بومی لرستان تجلیل کرد.
اعظم روانشاد در این مراسم گفت: شعر عزیز بیرانوند فراتر از مکان و زمان است و از قدرت بالای ادبی برخوردار است.
وی افزود: میزان تأثیرگذاری اشعار این شاعر بومی‌سرا قابل بررسی است و عزیز بیرانوند برای زنده نگهداشتن زبان لکی به عنوان یک گنجینه ادبی تلاش فراوانی داشته است.
به گفته روانشاد، سهولت در انتقال مفاهیم ادبی باعث شده است این اشعار مردمی باقی بماند و شیرینی اشعار این شاعر در بین مردم قابل مشاهده است.
عزیز بازوند بیرانوند مشهور به سالک (زاده ۱۳۲۱ در بروجرد، روستای دره بیداد از توابع آبسرده از ایل بیرانوند) شاعر دوبیتی‌سرا و نویسنده لک‌زبان است. عمده شهرت وی به سبب دوبیتی‌های لکی اوست.
وی نخستین شاعری است که غزل، دوبیتی و مثنوی را وارد شعر لکی کرده، از این رو او را پدر دوبیتی لکی نیز لقب می‌دهند.
کتاب‌های گرین غم، آو و آگر، ایل‌نامه (سرگذشت ایلات و طوایف لرستان به نظم)، فرهاد سی‌بخت از جمله آثار بیرانوند هستند.
عزیز بیرانوند در ایام جوانی به پیشه سنگ‌بری و حجاری به‌ویژه ساخت سنگ قبر مشغول بوده‌است. همچنین دختر او مهتاب بازوند از چهره‌های فعال حوزه شعر و ادبیات لرستان بود که به علت بیماری درگذشت.
بیرانوند که اکثر سروده‌هایش به زبان لکی است بیشتر تحت تأثیر آثار نظامی گنجوی می‌سراید و علاقه بسیار و همزادپنداری بارزی با شخصیت فرهاد و گاهی مجنون در مجموعه آثار نظامی و وحشی بافقی دارد.

دیگر خبرها

  • معرفی برترین‌های روز دوم هفته سوم مسابقات سوارکاری گنبدکاووس
  • آئین تجلیل از، برترین‌های المپیاد‌های علمی دانش آموزی در بابل
  • برترین‌های ورزش ایران در سال ۱۴۰۲ معرفی شدند
  • برترین های«آب و رسانه » در استان سمنان تجلیل شدند
  • تجلیل از برترین های مسابقه بازیافت زباله در همدان
  • تجلیل از برترین‌های مسابقه بازیافت زباله در همدان
  • تجلیل از پدر دو بیتی لکی لرستان
  • لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کرد
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی از ایده تا بازار