Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش‌آموزان بانیازهای ویژه به رغم مشکلات جسمی، دارای توانمندی‌ و استعدادهایی هستند و گاهی این استعداد آنقدر درخشان است که قابل باور نیست؛ اما چرا این استعدادها توسط دستگاه تعلیم و تربیت شناسایی و به جامعه معرفی نمی‌شوند؟

خبرگزاری فارس ـ گروه آموزش و پرورش: دانش‌آموزان با نیازهای ویژه که با عنوان دانش‌آموزان استثنایی هم از آنها یاد می‌شود تحت پوشش سـازمان آمـوزش و پـرورش استثنایی کشور تحصیل می‌کنند؛ این دانش‌آموزان در 7 گروه شامل دانش‌آموزان آسیب دیده شنوایی، دانش‌آموزان آسیب دیده بینایی، دانش‌آموزان معلول جسمی ـ حرکتی، دانش‌آموزان با کم توانی ذهنی، دانش آموزان چند معلولیتی، دانش‌آموزان اختلال رفتاری ـ هیجانی و طیف اتیسم و دانش‌آموزان دارای مشکلات ویژه یادگیری تقسیم‌بندی می‌شوند و تحت آموزش قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دانش‌آموز به رغم آسیب‌هایی که دارند اما دارای توانمندی‌ها و استعدادهایی هستند و گاهی آنقدر درخشان که قابل باور نیست؛ اما سؤال این است که چرا این استعدادها توسط دستگاه تعلیم و تربیت شناسایی و به جامعه معرفی نمی‌شوند؟

وقتی عصر جدید در فصل دوم خود، مهران مختاریان دانش‌آموز نابغه اوتیستیک را نشان داد، تازه همگان متوجه یک استعداد شدند.

دانش‌آموز 12 ساله‌ای که تعجب همه را برانگیخت و داوران را انگشت به دهان کرد؛ مهران دانش‌آموز کلاس ششم ابتدایی آموزشگاه استثنایی باغچه بان از روستاهای شهرستان مریوان کردستان است.

سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی پس از پخش این برنامه با بیان اینکه این دانش‌آموز دارای اختلال عصبی تحولی اوتیسم است، تصریح کرد: او نابغه محاسبات تقویمی کشور با توانایی خارق العاده ذهنی است.

‌وی افزود: این دانش‌آموز تا سن پنج سالگی به غیر از کلمه آب می‌خواهم هیچ واژه‌ای دیگری را نمی‌توانست بر زبان بیاورد ولی با همت معلمان سختکوش و پر تلاش استثنایی، توانسته به یک دانش‌آموز نابغه تبدیل شود.

حسینی با بیان اینکه این دانش‌آموز در محاسبات تقویمی همه را شگفتی زده کرد، اظهار داشت: این دانش‌آموز می‌تواند تمامی ایام هفته، تبدیل تقویم شمسی به قمری و میلادی و بالعکس را در بازه زمانی  ۱۵ تا ۲۰ سال گذشته و آینده را بدون هیچ خطایی بیان کند؛ همچنین این دانش‌آموز علاوه بر این، توانایی خواندن سخت‌ترین متن‌ها را نیز دارد.

چند روز پیش هم سارا آزور از شهرستان فسا استان فارس دانش‌آموز دیگر که با نیازهای ویژه است به همراه مادر خود در برنامه عصر جدید شرکت کرد؛ او با مادرش تله‌پاتی داشت و ذهن مادر را می‌خواند.

او هم داوران را شگفت زده کرد و مورد تشویق قرار گرفت؛ رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی پس از پخش این قسمت از برنامه عصر جدید، اعلام کرد که با اهدای هدیه از دو دانش‌آموز استثنایی که در برنامه عصر جدید شبکه 3 درخشیدند، تقدیر به عمل آورد و به هر یک از 2 دانش‌آموز کارت هدیه 150 میلیون ریالی اهدا شد و البته قرار است از معلمان آنها نیز تقدیر شود.

اما سؤال این است که چرا باید این دانش‌آموزان بااستعداد در یک برنامه تلویزیونی شناسایی و تقدیر شوند و چرا آموزش و پرورش برنامه‌ای برای شناسایی و معرفی این استعدادها به جامعه ندارد؟

واقعا اگر این دانش‌آموز به این برنامه نمی آمدند کسی نامی از آنها می برد؟ اصلا آنها کجا بودند که آموزش و پرورش آنها را ندیده بود؟؛ تکلیف این بچه‌ها بعد از شناسایی چه می‌شود و چه برنامه‌ای برای آنها پیش‌بینی خواهد شد؟

سید جواد حسینی از زمانی که ریاست سازمان آموزش و پرورش استثنایی را بر عهده گرفته است، تلاش خود را به کار بسته تا بتواند برای این دانش‌آموزان کاری انجام دهد اما در کنار توجه و پیگیری مشکلات آموزشی و توانبخشی آنها، شناسایی استعدادهای ناب و هدایت درست آنها، گام بزرگی است که می‌تواند در برنامه امسال این سازمان باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان آموزش و پرورش عصر جدید تحصیل دانش آموزان دانش آموزان دانش آموز آموزش و پرورش عصر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۱۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشن عبادت وبندگی ۲۲۰ دانش آموز بادرودی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه بادرود گفت: از ابتدای سال تحصیلی، این دانش آموزان آموزه‌های دینی و اسلامی را فرا گرفتند و با رسیدن به سن تکلیف ملزم هستند واجبات را انجام دهند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


محمدرضا عملی افزود: این جشن با هدف مرور فعالیت‌های قرآنی و دینی و ثبت خاطره ماندگار برای آغاز بندگی دانش آموزان برگزار شد.
وی گفت: دکلمه خوانی، اجرای سرود همگانی و برنامه‌های شاد و مفرح از دیگر برنامه‌های این آئین بود.

دیگر خبرها

  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • ثبت سفارش کتاب‌های درسی برای این پایه‌ها آغاز شد | دانش آموزان به این سایت مراجعه کنند
  • جشن عبادت وبندگی ۲۲۰ دانش آموز بادرودی
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند