Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مسعود مردانی» عضو کمیته کشوری آنفولانزا در گفتگو با خبرنگار ایلنا، درباره شایعات مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر انتشار ویروس کرونا در استخر با دمای ۴۰ درجه گفت: ویروس کرونا در استخرهایی که آب آن کلرینه شده باشد از بین می‌رود. معلولا استخرهای عمومی نیز توسط کلر ضدعفونی می‌شوند. 

وی ادامه داد: همچنین دمای ۴۰ تا ۶۰ درجه سانتیگراد بهترین درجه حرارت برای از بین رفتن ویروس کرونا است بنابراین به نظر می‌آید طرح این موضوعات در فضای مجازی با واقعیت همخوانی ندارد و مطابق نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیته کشوری آنفولانزا تصریح کرد: مردم نباید به اخباری که در فضای مجازی منتشر می‌شود و موثق نیستند، توجه کنند. 

مردانی همچنین درباره طرح فاصله‌گذاری اجتماعی گفت: طرح فاصله‌گذاری اجتماعی یکی از بهترین راه‌ها برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا است. حدود ۸۴ ساعت قبل نتایج یک مطالعه در منابع علمی منتشر شده است مبنی بر اینکه فاصله‌گذاری اجتماعی در کشورهایی مانند ژاپن و کره جنوبی از قرنطینه حکومتی تاثیر مثبت بیشتری داشته است. به نظر می‌آید بهترین چاره برای مقابله با اپیدمی در کشور ما همین طرح فاصله‌گذاری اجتماعی است. 

وی درباره مصرف الکل و تریاک برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ گفت: خوردن الکل و کشیدن تریاک هیچ تاثیری بر جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا ندارد و بجز اخبار مسموم در فضای مجازی چیز دیگری نیستند. توجه به این اخبار هیچ تاثیری جز اشغال تخت‌های بیمارستانی برای مسائل همودیالیز و همچنین کوری مردم ندارد. مردم از خوردن هر نوع الکلی و یا مصرف تریاک جدا خودداری کنند. 

عضو کمیته کشوری آنفولانزا خاطرنشان کرد: الان بهترین موقع برای ترک دخانیات و مصرف مواد مخدر است. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مسعود مردانی فاصله گذاری اجتماعی فضای مجازی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۲۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی

دو گروه حقوق بشر حکم ۱۱ سال حبس برای یک مربی تربیت بدنی و فعال حقوق بشر توسط یک دادگاه جرایم تروریستی در عربستان سعودی را محکوم کرده‌اند.   به گزارش بی بی سی؛ عفو بین‌الملل و «اِی‌ال‌کیواس‌تی» گفتند که مناهل عُتَیبی، ۲۹ ساله، در اتهامات مرتبط با انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌هایش در فضای مجازی محکوم شده است.   اینها شامل درخواست برای پایان نظام سرپرستی مردان بر زنان و ویدئوهایی از خرید رفتن او بدون پوشش اسلامی عبایه است.   دیپلمات‌های سعودی به سازمان ملل گفتند که او در ارتباط با «جرایم تروریستی» گناهکار شناخته شده است.   نمایندگی دولت عربستان در ژنو در نامه‌ای گفت که محاکمه خانم عتیبی با محکومیت او در ماه ژانویه پایان یافت اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.   مناهل عُتَیبی، زن ۲۹ ساله به 11 سال زندان محکوم شد   در دو سال گذشته ده‌ها نفر، که بسیاری از آنها زن هستند، در ارتباط با پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی در عربستان زندانی شده‌اند.   عفو بین‌الملل و اِی‌ال‌کیواس‌تی، که یک سازمان ناظر بر حقوق بشر در عربستان است که در لندن مستقر است، گفتند که خانم عتیبی از حامیان اولیه اصلاحات اجتماعی و اقتصادی بود که محمد بن سلمان بعد از انتخاب شدن به عنوان ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۷ از سوی پدرش، ملک سلمان، اعلام کرد.   خانم عتیبی دو سال بعد به شبکه «دویچه وله» در آلمان گفت که احساس می‌کند آزاد است هرچه می‌خواهد بپوشد و دیدگاه‌هایش را بیان کند.   او همچنین گفت که رفتار او «بر آنچه ولیعهد گفته استوار است... اینکه من حق دارم نوع پوشش خود را تا زمانی که محترمانه باشد انتخاب کنم.»   او در نوامبر ۲۰۲۲ به اتهامات تروریستی بازداشت شد که در میان سرکوب شدید بیان نارضایتی در فضای مجازی بود.   اِی‌ال‌کیواس‌تی گفت او ابتدا به نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» روبرو شد.   براساس نظام سرپرستی مردان بر زنان در عربستان، پدر، برادر، شوهر یا پسر یک زن حق دارند تصمیم‌های مهم را به نمایندگی از او در زمینه ازدواج، طلاق و فرزندان اتخاذ کنند.   حکم ۱۱ سال زندان او روز ۹ ژانویه صادر شده بود اما این حکم تازه در نامه نمایندگی عربستان به دفتر حقوق بشر سازمان ملل - که تاریخ آن ۲۵ ژانویه است - علنی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • باران همچنان میهمان کرمانیها
  • باران همچنان مهمان کویر کرمان است
  • بارندگی در این مناطق کشور ادامه دارد
  • چرا نمی‌توان بالای کوه اورست تخم مرغ آب‌پز کرد؟
  • پیش بینی بارش باران در برخی مناطق کرمان
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کرمان