Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، حسین میرزایی در گفت‌وگو با تسنیم اظهار کرد: پنجمین مرحله از یارانه معیشتی 10 فروردین به حساب 19 میلیون و 100 هزار خانواده‌ها واریز شد که مطابق با تصمیم دولت، تعداد آن‌ها 60 میلیون نفر می‌شود.

وی تصریح کرد: تعداد یارانه بگیران معیشتی در این مرحله همانند اسفند 98 بود و در واقع تغییری در تعداد یارانه بگیران معیشتی ایجاد نشده است و در خرداد ماه اطلاعات افراد بازبینی و چنانچه تغییری در تعداد مشمولان صورت بگیرد در خرداد انجام و عملیاتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی ادامه داد: در صورتی که یارانه معیشتی در این مرحله به حساب خانواده‌ای واریز نشده است، این افراد باید از طریق بانکی که حساب واریز یارانه در آن وجود دارد پیگیری کنند؛ چرا که واریز مرحله پنجم بر اساس لیست ارسالی وزارت رفاه در اسفند ماه بوده است و تغییری نداشته است.

میرزایی در ادامه در پاسخ به این پرسش که با توجه به شرایط کشور و شیوع ویروس کرونا و کاهش درآمدها و رکود کسب و کار آیا امکان  وجود دارد افراد متضرر مشمول یارانه معیشتی بشوند یا خیر، گفت: وزارت رفاه مسئول شناسایی مشمولان است و با توجه به تصمیم اتخاذ شده از ابتدا این طرح مبنی بر شناسایی افراد،60 میلیون نفر توسط این وزارتخانه شناسایی و در نهایت لیست آنها به سازمان برنامه و بودجه ارسال شد. بدیهی است چنانچه تصمیم دیگری در دولت اتخاذ شود وزارت رفاه آمادگی لازم را برای شناسایی مشمولان خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی و شیوع ویروس کرونا کسب‌و کارهای زیادی متأثر شده‌اند و از نظر درآمدی دچار مشکل شده‌اند و ما در جریان این امور هستیم. امیدواریم ضمن ریشه کنی کامل این ویروس از سراسر عالم و از کشور عزیزمان ایران، راهکارهای مقتضی برای حمایت از کسب و کارهای کشور در دستور کار دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: یارانه معیشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۳۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • هشدار؛ این پیامک‌ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است | تصویر پیامک را ببینید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • این پیامک ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است/ تصویر پیامک را ببینید
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون