Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@16:29:00 GMT

تنگی نفس ناشی از کرونا چگونه است؟

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۷۳۲۸

تنگی نفس ناشی از کرونا چگونه است؟

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از سوالات رایج مردم درباره چگونگی تشخیص علائم ابتلا به ویروس کرونا، با توجه به یکسان بودن اکثر نشانه‌های آن با دیگر بیماری‌های عفونی از جمله سرماخوردگی و آنفلوانزا است. متخصصان راهکار‌هایی را برای تشخیص این بیماری به مردم ارائه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم چنین با مراجعه به سایت /http://test.corona.ir و پاسخ به سوالات آن، می‌توانید از وضعیت خود در مقابل این بیماری اطلاع کسب کنید.

متخصصان و کارشناسان معتقدند مهم‌ترین علامت ویروس کرونا، سختی در تنفس و تنگی نفس در افراد است که به محض مشاهده این علامت باید به مراکز درمانی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ چه نکاتی هنگام کوتاهی ریش در آرایشگاه‌ها باید رعایت شود؟

مجید مرجانی متخصص عفونی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: شایع‌ترین علامتی که در بیماران مبتلا به کرونا دیده می‌شود، تنگی نفس است. با وجود این که سرفه‌های خشک نیز موردی آزار دهنده در بیماران مبتلا است، اما صرف وجود سرفه‌های خشک را علامت خطرناکی نمی‌دانیم. آنچه که برای ما مهم است تنگی نفس است.

او افزود: ما بر اساس شاخصی معین، اکسیژن خون افرادی که وارد بیمارستان می‌شوند را چک می‌کنیم. اگر اکسیژن خون ۹۳ و یا کمتر باشد، بیمار بستری می‌شود.


مرجانی در توضیح این که چه زمانی افراد باید به بیمارستان مراجعه کنند، گفت: تستی که مردم برای تشخیص تنگی نفس می‌توانند در خانه انجام دهند، همان تست تنفس ۲۰ ثانیه ایی است که باید نفسشان را نگه دارند؛ اگر دچار تنگی نفس شدند این علامت را جدی بگیرند. هم چنین با شمردن تعداد نفس هایشان می‌توانند به وضعیت تنفسی خود پی ببرند. یک فرد عادی در یک دقیقه به طور متوسط بین ۱۲ تا ۱۶ بار نفس می‌کشد. اگر تعداد تنفس به بالای ۲۰ بار افزایش پیدا کند وضعیت فرد نگران کننده می‌شود و اگر به ۳۰ بار برسد، فرد حتما باید بستری شود.

بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ کدام مواد غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفیدند؟

تنگی نفس که به دشواری در تنفس می انجامد، می تواند علل دیگری از جمله نارسایی قلبی، ریوی مانند آسم و عصبی مانند اضطراب داشته باشد. بنابراین ممکن است منشاء تنگی نفس در فرد چیزی غیر از کرونا باشد. در هر صورت تنگی نفس یک عارضه خطرناک است و در صورتی که فرد طبق تست گفته شده نمی تواند به درستی نفس بکشد، باید به مراکز درمانی مراجعه کند.

به این نکته توجه داشته باشید که اگر علائم خفیفی داشته و دچار وضعیت وخیمی نشده اید، بهتر است در خانه به خود قرنطینگی پرداخته و به مراکز درمانی مراجعه نکنید؛ چرا که احتمال ابتلا به ویروس در این مراکز به دلیل تراکم جمعیت و آلودگی محیط، بسیار بالا است.

بیشتر بخوانید: یک بار ابتلا به کرونا مصونیت همیشگی در برابر آن ایجاد نمی‌کند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس ویروس کرونا تنگی نفس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۷۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی ناصحی افزود: همه افرادی که در سال گذشته در دهک یک تا ۵ جامعه بیمه رایگان شدند، همچنان از بیمه رایگان سلامت بهره‌مند خواهند بود. اعتبار بیمه نامه آنها به صورت خودکار و الکترونیک تمدید شده است.

وی ادامه داد: دهک‌های ۶ تا ۹ در سال جاری از تخفیف در پرداخت حق بیمه برخوردارند که در دهک ۶، ۲۰ درصد حق بیمه، در دهک ۷، ۳۰ درصد حق بیمه، در دهک ۸، ۴۰ درصد حق بیمه و در دهک ۹، ۵۰ درصد حق بیمه پرداخت می‌کنند.

ناصحی با بیان اینکه افراد برای تمدید اعتبار بیمه سلامت نیازی به مراجعه حضوری ندارند، گفت: بیمه شدگان با مراجعه به سامانه شهروندی بیمه سلامت به نشانی bimesalamatiranian.ir می‌توانند از جزئیات بیمه همگانی خود مطلع شوند.

وی ادامه داد: هزینه حق بیمه افراد در کشور بسیار پایین است و افراد فاقد بیمه یا از طریق این سامانه اقدام کنند و یا به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند.

کد خبر 6097217 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • همه چیز درباره رمز کارت سوخت
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد