Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تاکید بر لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور مقابله با انتشار ویروس کرونا در سیستم حمل و نقل عمومی گفت: به این منظور، تجهیز ناوگان اتوبوسرانی پایتخت به امکانات جدید برای جلوگیری از انتشار ویروس و گسترش بیماری کرونا آغاز شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مهندس محمود ترفع با اعلام آغاز به کار ۲۰ دستگاه پیشرفته مه‌پاش موسوم به فوگر در ناوگان اتوبوسرانی پایتخت، افزود: این مه‌پاش‌ها که به منظور پخش مواد ضد عفونی کننده تحویل سامانه‌های اتوبوسرانی پایتخت شده‌اند، از امروز کار خود را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در مورد دلیل به ‌کارگیری دستگاه‌های مجهز مه‌پاش در ناوگان اتوبوسرانی تهران گفت: این دستگاه‌ها به منظور ضد عفونی کردن پرحجم و در عین حال، دقیق‌تر و کامل‌تر اتوبوس‌ها و افزایش سرعت و ارتقای کیفیت عملیات ضد عفونی به‌ کار گرفته شده‌اند.

ترفع در خصوص نحوه عملکرد دستگاه‌های جدید مه‌پاش نیز توضیح داد: این دستگاه‌ها مواد ضد عفونی کننده را مانند دستگاه بُخور سرد، پودر می‌کنند و به تمام منافذ اتوبوس‌ها نفوذ کرده و آنها را تحت پوشش کامل قرار می‌دهند.

وی با اعلام اینکه راهبری دستگاه‌های مه‌پاش را اپراتورهای آموزش‌دیده بر عهده دارند، تاکید کرد: این اپراتورها مجهز به لباس‌های مخصوص و ماسک‌های فیت‌فیس کارتریج‌دار کلر موسوم به ماسک‌های ضد ویروس هستند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران خاطرنشان کرد: این ۲۰ دستگاه مه‌پاش در شرایط سخت تحریم‌های ناجوانمردانه به دشواری وارد کشور شده و از گمرک ترخیص گردیده‌اند و اگر اراده شهردار محترم تهران و پشتیبانی‌ها و پیگیری‌های ایشان نبود، ورود این دستگاه‌ها به کشور و  فعالیت آنها در ناوگان اتوبوسرانی پایتخت هرگز امکان‌پذیر نمی‌شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پایتخت حمل و نقل عمومی اتوبوسرانی ناوگان اتوبوسرانی پایتخت ناوگان اتوبوسرانی دستگاه ها ضد عفونی مه پاش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۸۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین آغاز شد
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب
  • هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است
  • خریداری سونوگرافی پیشرفته بیمارستان شهدای هندیجان 
  • سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی تبریز به تماشاگران تراکتور – استقلال
  • افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود