Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-28@05:00:59 GMT

اجرای طرح ملی دولت سوئد برای مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۸۴۱۱

اجرای طرح ملی دولت سوئد برای مقابله با کرونا

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، دولت سوئد روز سه‌شنبه اعلام کرد که طرحی ملی برای آزمایش کرونا را در سراسر کشور به‌اجرا می‌گذارد تا به روند مقابله با شیوع این ویروس سرعت داده شود.

تمرکز این طرح در گام نخست بر کارمندان بخش بهداشت و سلامت و کارکنان مشاغل کلیدی و حساس است.

«ایزابلا لووین» معاون نخست وزیر سوئد در یک کنفرانس خبری گفت: دولت در حال حاضر به مقام های بخش بهداشت و سلامت دستور داده است راهبردی ملی برای افزایش آزمایش کووید – ۱۹ را به اجرا گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هدف از این طرح، انجام آزمایش های لازم از دیگر گروه های در اولویت است.

حدود ۳۶ هزار نفر در سوئد تحت آزمایش کرونا قرار گرفته و اکثر این افراد به مراقبت های بیمارستانی نیازمند شده اند.

براساس این گزارش، آلمان حدود ۵۰۰ هزار نفر را در هفته مورد آزمایش کرونا قرار می دهد.

جمعیت سوئد حدود ۱۰ میلیون نفر است، در حالی که ۸۴ میلیون نفر در آلمان زندگی می کنند.

دولت سوئد همچنین اعلام کرد که اجازه نمی دهد سالمندان در منازل خود پذیرای سایرین باشند.

اروپا به دلیل شیوع کرونا با روزهای سخت دست به گریبان است. ایتالیا با ابتلای ۱۰۱ هزار و ۷۳۹ نفر به کووید – ۱۹ بالاترین آمار مبتلایان در میان کشورهای اروپایی را داراست.

اسپانیا نیز با ۹۴ هزار و ۴۱۷ مورد ابتلا به کرونا، جایگاه دوم را در بین کشورهای اروپایی به خود اختصاص داده است.

جایگاه سوم شیوع این ویروس در اروپا به آلمان می رسد کشوری که ۶۷ هزار و ۵۱ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند.

در حال حاضر، 803 هزار و 537 نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا و 39 هزار و 40 نفر فوت شده اند.

سهم سوئد از این بیماری، ۴ هزار و 435 نفر و 180 فوتی است.

 ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ماه ۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با حضور استاندار کرمانشاه و مدیران دستگاه‌های اجرایی استانی در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی برای بحران ۲ مؤلفه اصلی مدیریت بحران است، افزود: وقوع حوادث غیر مترقبه زمان نمی‌شناسد، بنابراین باید برای هر نوع حادثه‌ای از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، گفت: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با بیان اینکه حوزه مدیریت بحران مورد توجه مقام معظم رهبری است، خاطرنشان کرد: در حال خرید یک سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی پیشگیری، آمادگی و بازسازی و باز توانی از ارکان مدیریت بحران دانست و تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هر حادثه‌ای ضروری است.

نامی به وقوع سیل‌های اخیر در برخی از استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

وی با اشاره به مخاطرات احتمالی در این مناطق، اضافه کرد: ایجاد سیل بند عرضی و جلوگیری از ساخت و سازها در بستر رودخانه‌ها از اقدامات لازم برای جلوگیری و پیشگیری از خطرات سیل در این مناطق است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه برای در امان ماندن از سیلاب‌ها راهی به جز اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری در کشور نداریم، تصریح کرد: با اجرای این پروژه‌ها علاوه بر حفظ و ذخیره آب‌های زیرزمینی، از فرسایش خاک نیز در هنگام وقوع سیلاب جلوگیری می‌شود.

کد خبر 6089801

دیگر خبرها

  • پس از انتقادات فراوان: وی‌اِی‌آر در سوئد اجرا نمی‌شود!
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت