Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه المیادین به نقل از منابع موثق خود از ورود فعلا یک سامانه سامانه پاتریوت آمریکا به عراق و استقرار آن در پایگاه عین الاسد در الانبار خبر داد و گفت در همین اندازه هم معلوم نیست که آمریکا با کسب اجازه از بغداد اقدام کرده باشد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، شبکه المیادین اعلام کرد که احتمال می‌رود اقدام آمریکا در ورود سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت به عراق و استقرار آن در عراق خودسرانه انجام گرفته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه المیادین اعلام کرد که واشنگتن در جریان مذاکره با دولت عراق برای جلب موافقت آن با استقرار سامانه پاتریوت در پایگاه‌های نظامی این کشور گفته که خودش مسئول تامین امنیت آن خواهد بود.

به گفته المیادین طرف آمریکایی در این مذاکرات گفته بود که منتظر موافقت بغداد با استقرار پاتریوت می‌ماند و ابراز امیدواری کرده بود که موافقت عراقی‌ها را کسب کند.

المیادین نوشت:« از همین رو هنوز تایید نشده است که بغداد به استقرار پاتریوت در عراق موافقت نشان داده باشد».

به گزارش المیادین  آنچه مسلم بوده این است که کار برای نصب سیستم پاتریوت در پایگاه عین الاسد در الانبار در حال انجام است، اما موضوع استقرار پاتریوت در  منطقه کردستان  عراق واقعیت ندارد با اینکه پیش بینی می‌شود که آمریکا دو واحد از این سامانه را به آنجا منتقل کند.

خبرگزاری فرانسه روز سه‌شنبه ۱۲ فروردین (۳۱ مارس) با انتشار گزارشی خبر از استقرار سامانه پدافند هوایی پاتریوت در عراق داده است.

در  این گزارش آمده است که  به دنبال حملات موشکی به پایگاه عین‌الاسد، مذاکرات آمریکا با دولت عراق بر سر استقرار پاتریوت آغاز شده و  آمریکا برای حفاظت از جان نیروهای خود اقدام به استقرار این سامانه دفاعی در عراق کرده است.

بر اساس  گزارش خبرگزاری فرانسه هنوز روشن نیست که آیا استقرار سامانه دفاعی پاتریوت با توافق دولت عراق صورت گرفته یا آمریکا مستقلا دست به این اقدام زده است؛ اما صرف‌نظر از این قضیه سامانه پاتریوت در اربیل و همچنین پایگاه نظامی عین الاسد مستقر شده است.

در گزارش خبرگزاری فرانسه آمده است که اگر آمریکا بدون مشورت و نظر مثبت دولت عراق اقدام به استقرار چنین سامانه‌ای در خاک آن کشور کرده باشد، این موضوع می‌تواند بر مناسبات آمریکا و عراق تاثیر منفی بگذارد.

انتهای پیام/.

 

منبع: فارس

کلیدواژه: عراق پاتریوت آمریکا استقرار پاتریوت دولت عراق عین الاسد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۸۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پایگاه داده ملی مالکیت دوچرخه در بلژیک

دولت فدرال بلژیک از راه‌اندازی پایگاه داده ملی مالکیت دوچرخه و معرفی هفته ملی اقدام علیه سرقت دوچرخه در راستای افزایش آگاهی در این باره خبر داد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سالانه هزاران دوچرخه در بلژیک دزدیده می‌شوند، اما تعداد دقیق این سرقت‌ها مشخص نیست، چراکه به احتمال زیاد بیش از نیمی از این سرقت‌ها هرگز گزارش نمی‌شوند. به همین دلیل دولت بلژیک تصمیم گرفته است تا با راه‌اندازی اولین هفته اقدام ملی علیه سرقت دوچرخه از دوشنبه پیش رو در ایستگاه مرکزی آنتورپ، این مسئله را جدی‌تر پیگیری کند. هدف مسئولان آگاهی‌بخشی در مورد این اقدام و آشنایی شهروندان با ابزاری است که برای مبارزه با آن در اختیار دارند.

رویداد جدید همچنین فرصتی برای ارائه پایگاه داده رجیستری دوچرخه من دولت بلژیک است که به صاحبان دوچرخه امکان ثبت دوچرخه‌های خود را در سیستم و درخواست یک برچسب کد QR ویژه از مقامات می‌دهد. این برچسب روی دوچرخه اعمال می‌شود و در صورت سرقت، مالک می‌تواند به راحتی آن را به پایگاه داده گزارش دهد و پلیس می‌تواند کدهای QR دوچرخه‌ها را اسکن کند و با کدهای سرقتی اعلام‌شده مطابقت دهد. به این ترتیب هر بلژیکی به یک سیستم ساده و مدرن دسترسی خواهد داشت که از سرقت دوچرخه آن‌ها جلوگیری و فعالیت پلیس و دیگران را برای شناسایی دوچرخه دزدیده‌شده آسان‌تر می‌کند.

پایگاه داده دوچرخه مفهوم جدیدی نیست و چندین سال است که در بروکسل مورد استفاده قرار دارد. اکنون نیز به مناطق فلاندر و والونیا بلژیک گسترش پیدا کرده است و اولین کاربران آن ساکنان پایتخت کشور هستند.

کدهای QR همچنین هنگام خرید دوچرخه دست دوم مزایایی را ارائه می‌دهد و یک خریدار بالقوه می‌تواند کد روی دوچرخه را اسکن کند و متوجه شود که تحت مالکیت فروشنده قرار دارد یا یک دوچرخه سرقتی است. برچسب‌ها به‌گونه‌ای ساخته شده‌اند که در برابر پارگی، اشعه ماوراءبنفش و آب‌وهوای بد مقاوم باشند.

کد خبر 747841

دیگر خبرها

  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • یونان ارائه سامانه دفاع هوایی به اوکراین را رد کرد
  • راه‌اندازی پایگاه داده ملی مالکیت دوچرخه در بلژیک
  • انتقاد کاربران عراقی از توییت اردوغان درباره بغداد
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • این پست عجیب اردوغان به زبان عربی جنجال به پا کرده
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  •  توصیف اردوغان از بغداد جنجال به پا کرد + عکس
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد