Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@10:38:01 GMT

ریاضیات ایران باز هم داغدار شد

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۰۴۴۹

ریاضیات ایران باز هم داغدار شد

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  پروفسور حسن اکبرزاده نابغه گیلانی در ۹۲ سالگی در شهر پاریس چشم از جهان فروبست.
پروفسور حسن اکبرزاده، از شاخص‌ترین چهره‌های علمی ایران در سطح بین المللی بود و پس از گذراندن تحصیلات پایه در رشت وارد دانشگاه تهران شد. این نخبه ریاضیات سپس راهی فرانسه شد تا تحصیلات آکادمیک خود را در دانشگاه سوربن فرانسه ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاهیان پروفسور ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۰۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوج سلامت مغز چه زمانی است؟

آفتاب‌‌نیوز :

مطالعات بی شماری در مورد جزئیات روش‌های جلوگیری از زوال شناختی انجام شده و به تازگی تیمی از محققان نروژی در پژوهش‌های خود موفق به ساده سازی دانش مدیریت سلامت مغز شدند.

هرموندور زیگموندسون، استاد بخش روانشناسی دانشگاه علم و فناوری نروژ در این رابطه می‌گوید: کلید‌های سیستم عصبی ما ماده خاکستری و سفید است. ماده خاکستری از سلول‌های عصبی (نرون ها) و دندریت‌ها تشکیل شده، در حالی که ماده سفید برای تسهیل تماس بین سلول‌ها (آکسون‌های میلین دار) عمل کرده و به سرعت انتقال و توزیع سیگنال‌ها کمک می‌کند.

اگر کسی بتواند ماده سفید و خاکستری خود را در شکل مطلوب آن نگه دارد، شناخت، مهارت‌های تفکر و حافظه نیز باید به خوبی کار کند.

این گزارش چیزی شبیه به نوعی جمع بندی است که درک کنونی علم مدرن از بهترین روش پرورش سلامت مغز قوی را پوشش می‌دهد. 

 پروفسور زیگموندسون در ادامه توضیحات خود می‌افزاید: اگر می‌خواهید مغز خود را در بهترین حالت نگه دارید، سه عامل را باید جدی بگیرید. در حقیقت سه کلید شناسایی شده برای سلامت قوی مغز عبارتند از:

تمرین فیزیکی

فعالیت اجتماعی

علایق و سرگرمی‌های قوی و پرشور

در ادامه به تحلیل و بررسی هر یک از این سه مولفه خواهیم پرداخت:

فعالیت بدنی
همه مردم می‌دانند که گذراندن تمام روز روی مبل برای بدن مفید نیست و فعالیت بدنی کلید سلامت مغز است.

به گفته نویسندگان این مطالعه، سبک زندگی فعال به توسعه سیستم عصبی مرکزی و مقابله با پیری مغز کمک می‌کند.
محققان توصیه می‌کنند که تمام تلاش خود را بکنید تا هر روز حداقل کمی تحرک داشته باشید. حتی اگر یک کار کم تحرک انجام می‌دهید که نیاز به نشستن زیاد دارد، هر ساعت یا بیشتر حداقل برای چند دقیقه حرکت کنید.

فعالیت اجتماعی

برخی از مردم به طور طبیعی اجتماعی‌تر از دیگران هستند، اما محققان تاکید می‌کنند که هیچ کس نمی‌تواند مانند جزیره زندگی کند. سعی کنید با افرادی که برایتان مهم هستند در ارتباط باشید. مغز ما در تعاملات و ارتباطات اجتماعی رشد می‌کند.

پروفسور زیگموندسون در این رابطه توضیح می‌دهد: روابط با افراد دیگر، و تعامل با آنها، به تعدادی از عوامل بیولوژیکی پیچیده کمک می‌کند که می‌تواند از کند شدن مغز جلوگیری کند.

به یادگیری ادامه دهید و پرشور بمانید

فعال نگه داشتن مغز باعث تقویت شناخت می‌شود. سرگرمی جدید یا یادگیری یک مهارت جدید را جدی بگیرید. البته هیچ گاه خود را مجبور به انجام این کار نکنید؛ چیزی را پیدا کنید که واقعاً به آن علاقه دارید. هیچ وقت در زندگی برای یادگیری چیز‌های جدید دیر نیست!

اشتیاق، یا داشتن علاقه شدید به چیزی، می‌تواند عامل تعیین کننده و محرکی باشد که ما را به یادگیری چیز‌های جدید سوق می‌دهد. پروفسور زیگموندسون می‌گوید که این امر با گذشت زمان، بر توسعه و نگهداری شبکه‌های عصبی ما تأثیر می‌گذارد.

در مجموع، نویسندگان مطالعه می‌گویند مغز ما ماشینی با قدرتی باورنکردنی است، اما درست مانند هر ابزار دیگری، اگر برای مدت طولانی غیرفعال بماند، شروع به ضعیف شدن می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • همایش ملی شاعر بلند آوازه‌ کُرد «میرزا احمد داواشی» برگزار می‌شود
  • اوج سلامت مغز چه زمانی است؟
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های تهران و روسیه
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران
  • از اعداد «هم‌‌نهشتِ کَرجی» تا دنباله فیبوناچی| شرح آب‌شناس بزرگ ایرانی از قنات
  • والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال آسیا - تایلند؛ ایران برای دومین بار به فینال رسید
  • ایران برای دومین بار به فینال رسید/ لبنان حریف ساحلی‌بازان شد
  • حمایت متفاوت دانشجویان فرانسوی از غزه | ببینید
  • سهمیه جهانی زیر ۱۹ ساله‌های ساحلی ایران با صعود به جمع چهار تیم برتر آسیا