Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محمود میرلوحی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: این ویروس هیچ نقطه‌ای از عالم را تنها نگذاشته است. الان اوج آن در امریکا، ایتالیا و اسپانیاست. چین که اولین کشور بود مهار کرده و ما که دومین رتبه را داشتیم امروز خوشحالیم که از این رتبه عبور کردیم. با توجه به تحریم‌ها و مشکلاتی که داشتیم اگر همچنان رتبه اول و دوم را داشتم، بد می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با همکاری مراکز مذهبی نماز جمعه ها، حرم‌ها و مساجد برای حفظ سلامت مردم تعطیل شد؛ چرا که حذف اجتماعات مهم ترین روش مبارزه با کروناست. ویروس استثنا بردار نیست. درست است که هدف اصلی‌اش افراد دارای زمینه و سن بالا هستند اما همه افراد حتی کودکان در انتقال ویروس موثر هستند.

میرلوحی گفت: منابع و امکانات ما محدود است. این غربالگری که برای طرح فاصله گذاری انجام دادند در مبارزه با کرونا نقش موثری داشته است. کاری که کشورهایی مثل کره با ازمایش و تست کردند ما با امکانات محدودمان انجام دادیم و موفق شدیم.

وی ادامه داد: مردم حرف مسئولین را بپذیرند و بیرون نیایند. اگر می خواهیم کسب و کارها زودتر راه بیافتد و مشاغل کم درآمد به کار خود برگردند راه حلش این است که تا زمانی که دولت اعلام می کند در خانه بمانیم. اگر اجتماعات تشدید شود خانواده ها دور هم بنشینند یا در بازارها بروند و تماس ها برقرار شود با کمال تاسف باید گفت هر کدام از این جمعیت ها باعث می شود این ویروس مجدد فرصت پیدا کند و از کنترل خارج شود.

این عضو شورای شهر تهران گفت: در کلان شهرهایمان مثل تهران یک میلیون نفر باید فعال باشند تا شهر روی پای خود باشد؛ نانوایی، میوه و تربار، جمع‌آوری پسماند باید باشند. اگر این ها رفت و آمد نکنند شهر ۱۵ میلیونی تهران اداره نمی شود. اما آن ۱۴ میلیون باید در خانه بمانند.

وی گفت: در اخبار می بینیم اروپا و آمریکا در تامین مواد غذایی و ... با مشکل رو به رو هستند، اما با توجه به اینکه همه نهادها و ارگان‌ها و سازمان ها کمک کردند توانستیم جلوی طغیان ویروس را بگیریم.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: میر لوحی کرونا بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۰۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی
  • تخریب برخی از خانه‌ها و اراضی کشاورزی بخش کویرات آران و بیدگل
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • فواید و مضرات سشوار برای مو
  • اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها در ۵ شهر استان سمنان
  • زندگی با چندفرزند لذت بخش است