Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، ۹ بیمارستان بزرگ اروپایی با ارسال نامه‌ای به دولت‌های خود در مورد کمبود داروی بخش مراقبت‌های ویژه هشدار دادند و همکاری بیشتر در اروپا برای تامین مایحتاج را خواستار شدند.

به گزارش فرانس ۲۴، در مناطقی که بیشتر تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته‌اند مصرف برخی دارو‌ها تا ۲ هزار درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروفسور «ژان میشل کنستانتین»، متخصص بیهوشی بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان «پیتیه سلپتریه» می‌گوید: واضح است که این شرایط ما را می‌ترساند. نگرانی وجود دارد، زیرا مصرف همه دارو‌های مربوط به بیهوشی، خواب‌آور و غیره که برای تسهیل تنفس استفاده می‌شود، به شدت افزایش یافته است. نگرانی عمده این است که مراقبت‌های ویژه تا یک یا دو هفته آینده دیگر نتواند خدماتی ارائه دهد.

مانند بسیاری از بیمارستان‌های دیگر اروپایی، بیمارستان‌های پاریس هم تقاضای کمک کرده‎اند؛ «رمی سالومون» از کمیسیون پزشکی اداره مرکزی بیمارستان‌های پاریس می‌گوید ما به مقامات کشور‌های اروپایی می‌گوییم همه شما باید رویکردی هماهنگ با صنایع داروسازی داشته باشید تا از کمبود در بیمارستان‌ها جلوگیری شود. این کمبود برای بیمارستان‌ها به شدت فاجعه بار خواهد بود.

در حال حاضر اکثر دارو‌ها در آسیا تولید می‌شود، اما حالا برخی می‌خواهند فرانسه تولیدات خود را فوری از سر بگیرد.

پائولین لاندیکس، ناظر دارویی می‌گوید اگر منتظر بمانیم که دارو را از کشور‌های دیگر دریافت کنیم، این حقیقتا مشکل ایجاد خواهد کرد. به همین دلیل ما می‌خواهیم تولید در فرانسه هرچه سریع‌تر از سر گرفته شود. این به ما اجازه می‌دهد بر این محصولات کنترل داشته باشیم.

امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه بامداد روز گذشته در بازدید از یک کارخانه تولید ماسک گفت همه آنچه که در فرانسه تولید می‌شود یا احتمالا تولید خواهد شد با افزایش حجم تولید رو به رو خواهد بود. در مورد تولیدات اروپایی هم همین طور خواهد بود.

این وضع نگران کننده برخی بیمارستان‌ها را وادار کرده دارو‌هایی را خریداری کنند که با دارو‌های همیشگی متفاوت است.

انتهای پیام/

   

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا در اروپا ویروس کرونا بیمارستان ها دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۱۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود

به گزارش خبرآنلاین، سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: طبق آخرین ویرایش فهرست دارویی ایران، سفتریاکسون داروی بیمارستانی است و باید از تجویز و مصرف سرپایی آن اجتناب کرد.

مهر در خبری نوشت: زهرا جهانگرد، با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیا و تیم متبحر برای انجام عملیات احیا) انجام شود، افزود: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی ادامه داد: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تأیید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تأیید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903351

دیگر خبرها

  • نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی
  • حرف زدن درباره کمبود دارو مهم‌تر است یا پوشش کارکنان داروخانه؟/وقتی وزارت بهداشت به جای تامین دارو به چیزهای دیگری فکر می‌کند! (فیلم)
  • «داروی رشد مجدد دندان» تولید شد
  • بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار
  • امیدوار باشید؛ دوباره دندان در می آورید!/ آزمایش بالینی اولین داروی رشد دوباره دندان‌
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • درخواست رئیس جمهور فرانسه از رئال برای امباپه
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود