Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-27@15:11:06 GMT

امسال نفت پایین ۴۰ دلار خواهد ماند

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۱۸۹۲

امسال نفت پایین ۴۰ دلار خواهد ماند

آفتاب‌‌نیوز :

در نظرسنجی رویترز از ۴۰ تحلیلگر پیش بینی شد که قیمت نفت برنت در سال ۲۰۲۰ به ۳۸ دلار و ۷۶ سنت در هر بشکه می رسد که ۳۶ درصد کمتر از پیش بینی قیمت ۶۰ دلار و ۶۳ سنت در نظرسنجی فوریه است. همچنین قیمت مورد پیش بینی برای وست تگزاس اینترمدیت آمریکا از ۵۵ دلار و ۷۵ سنت در نظرسنجی قبلی به ۳۵ دلار و ۲۹ سنت کاهش داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر دو شاخص قیمت نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت تحت تاثیر افت شدید تقاضا و جنگ قیمت میان عربستان سعودی و روسیه، اکنون در محدوده ۲۰ دلار قرار دارند و حدود ۷۰ درصد از رکورد بالایی که در ژانویه داشتند، افت کرده اند.

کایلین بیرچ، تحلیلگران واحد اطلاعات اکونومیست به رویترز گفت: کف قیمت نفت فروریخته و تا سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۰ به وضعیت عادی برنمی گردیم.

قیمت نفت که پیشتر ضعیف شده بود، در مارس پس از فروپاشی توافق اوپک پلاس و حذف سقف تولید نفت کشورهای اوپک و متحدانشان روند نزولی پرشتابی پیدا کرد.

تحلیلگران انتظار دارند تقاضای جهانی برای نفت در سال ۲۰۲۰ بین ۰.۷ تا پنج میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کند و کاهش آن در مقایسه با دوران بحران مالی سال ۲۰۰۹ فراتر رود.

افت تقاضا برای بنزین و سوخت جت، حاشیه سود پالایش نفت خام در آسیا، اروپا و آمریکا را به شدت کاهش داده و باعث شده است پالایشگاههای جهان روند تولیدشان را آهسته کنند.

برخی از تحلیلگران انتظار دارند که دور جدیدی از مذاکرات میان عربستان سعودی و روسیه در آینده آغاز شود. عربستان سعودی برای فروش عرضه اضافی خود به پالایشگاههای نفت به دلیل افزایش نرخ حمل محموله و تقاضای اندک به مشکل برخورده است.

اما ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت OANDA معتقد است که احیای توافق کاهش تولید نفت از سوی اوپک پلاس بسیار بعید است. اوپک رویکرد صبر و مشاهده را در پیش خواهد گرفت و امیدوار است در نیمه دوم سال تقاضا برای نفت بهبود پیدا کند.

طبق این نظرسنجی، تولید نفت آمریکا ممکن است امسال بین ۰.۵ تا سه میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کند.

بر اساس گزارش رویترز، تحلیل آمار فراهم شده توسط شرکت ریستاد انرژی نشان می دهد که با ریزش شدید قیمتهای نفت، شمار معدودی از تولیدکنندگان آمریکایی می توانند از تولید چاههای جدیدشان سودآوری داشته باشند.

طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، تولید نفت خام آمریکا در ژانویه به ۱۲.۷۴ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۱۲.۸۰ میلیون بشکه در روز در دسامبر کاهش پیدا کرده است. برای نخستین بار از ژوییه سال ۲۰۱۹ است که تولید نفت آمریکا برای دو ماه متوالی کاهش پیدا می کند. تولید نفت آمریکا در نوامبر پیش از آغاز افت قیمتها و تقاضا برای نفت، به رکورد ۱۲.۸۷ میلیون بشکه در روز صعود کرده بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قیمت نفت رویترز کرونا میلیون بشکه در روز تولید نفت کاهش پیدا قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۱۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

اقتصاد ایالات‌متحده در سه ماهه اول با کمترین سرعت خود در نزدیک به دو سال اخیر رشد کرد اما افزایش تورم انتظارات فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره قبل از سپتامبر تقویت کرد. اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو حاکی از آن است که بانک مرکزی عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارد. نرخ‌های بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

داده‌ها نشان داد که واردات خالص طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه مارس ۴۰ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت. جی پی مورگان اظهار کرد که هدف اوج طلا ۲۶۰۰ دلار آمریکاست. شرکت نیومونت از برآوردهای وال‌استریت برای سود سه ماهه اول پیشی گرفت زیرا بزرگترین معدن طلای جهان از تولید قوی، قیمت‌های بالاتر و هزینه های عملیاتی پایین‌تر بهره‌مند شد.

طبق گزارش رویترز، بانک مرکزی ژاپن قرار است پیش‌بینی کند که تورم در سال‌های آینده نزدیک به هدف دو درصدی خود باقی خواهد ماند و آمادگی خود را برای افزایش نرخ‌ها از نزدیک به صفر نشان می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۴۰ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۱۹ دلار و ۹۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم با ۱.۱ درصد افزایش به ۹۸۴ دلار و ۷۳ سنت رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • دلار پتانسیل کاهش بیشتر را دارد؟