Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@23:23:11 GMT

تولید روزانه 30 دستگاه تنفس مصنوعی در یک شرکت دانش بنیان

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۲۳۸۶

تولید روزانه 30 دستگاه تنفس مصنوعی در یک شرکت دانش بنیان

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: این شرکت طی روزهای اخیر ظرفیت تولید دستگاه‌های تنفس مصنوعی را روزانه از ۵ دستگاه به ۳۰ دستگاه رسانده و در صدد هستیم ظرفیت را به دو برابر برسانیم.

 

 

احمد بهفر مقدم مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس درباره ساخت و تولید دستگاه تنفس مصنوعی ( ونتیلاتور) با شیوع ویروس کرونا، گفت: این شرکت از سال ۹۰ شروع به تولید دستگاه‌های ونتیلاتور در بخش icu، ماشین بیهوشی در اتاق عمل و دستگاه سی تی اسکن برای بخش تصویربرداری بیمارستان‌ها در کشور کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: متخصصانی همچون پزشکان icu، فوق لیسانس‌های مهندسی پزشکی، الکترونیک و مکانیک در این شرکت دانش بنیان حضور گسترده و فعالی دارند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تاکید کرد: محصولات ما علاوه بر استانداردهای داخلی استانداردها و مجوزهای اداره کل تجهیزات و استاندارد CEاروپا را هم دارد و به دلیل شیوع ویروس کرونا صادرات را متوقف و فقط معطوف به تامین نیاز داخلی کشور هستیم.


بهفر مقدم ادامه داد: دستگاه ونتیلاتور مشابه خارجی دارد به طوری که به صورت قانونی واردات این دستگاه ممنوع نیست. وزارت بهداشت به حکم حمایت از تولید داخل اهتمام ویژه ای دارد که از تولید داخل خرید کند اما اگر ارگان یا بیمارستان خصوصی بخواهند این دستگاه را وارد کنند ممنوعیتی برایشان وجود ندارد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: بخش عمده ای از نیاز کشور توسط محصولات این شرکت پوشش داده شده و بالغ بر ۳ هزار دستگاه از محصولات ما در بیش از ۸۴۰ مرکز درمانی مورد استفاده قرار گرفته است.
وی به شیوع ویروس کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: این شرکت دانش بنیان با توجه به رسالتی که دارد و با انرژی که از فرمایشات مقام معظم رهبری گرفته جهش اقتصادی و جهش تولید را بوجود آورده و ظرفیت ونتیلاتور را روزانه از ۵ دستگاه به ۳۰ دستگاه رسانده و در صدد هستیم ظرفیت را به دو برابر برسانیم و در حال مهیا کردن زیرساخت هایی همچون مواد اولیه و صنایع جانبی مورد نیاز از جمله قطعه سازان و پیمانکاران هستیم.
بهفر مقدم در ادامه گفت: حمایت های خوبی از سوی وزارت بهداشت صورت گرفته به طوری که قراردادی از سوی وزارت بهداشت با شرکت ما منعقد شد و تمام تولید ما را به صورت کلی خریداری کردند که باید ظرف مدت یک ماه ۹۶۰ ونتیلاتور در فاز اول به وزارت بهداشت تحویل دهیم و در حال حاضر از ابتدای شروع ویروس کرونا با سه شیفته شدن خط تولید توانسته ایم ۳۰۰ دستگاه ونتیلاتور تحویل بیمارستان ها بدهیم.

وی اضافه کرد: حمایت ویژه ای از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر ستاری، بانک مرکزی، وزارت صمت و استانداری خراسان صورت گرفت تا کار هر چه سریعتر بدون بروکراسی اداری پیش رود‌.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: با حمایت های صورت گرفته می توان از ونتیلاتورهای تولید شده تا ۱۰ سال به خوبی استفاده کرد. 
وی در پایان گفت: با همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان از توان و قدرت بالایی برخوردار هستند و می توانند در بزنگاه ها استوارتر و ثابت قدم تر به سوی رشد و تعالی کشور قدم بردارند و دست کمک به سوی کشورهای خارجی دراز نکنند.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش وزارت بهداشت بیمارستان ها ویروس کرونا شرکت دانش بنیان وزارت بهداشت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۲۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران، حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی ایران را فرصتی برای حمایت از سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و نیز مشارکت مردم در پیشبرد نقشه راه ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت دانست.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی موردنیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

 مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

به گزارش شانا، نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت ساخته شده در یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان