Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@16:30:43 GMT

فنلاند چگونه کرونا را کنترل می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۲۹۷۹

فنلاند چگونه کرونا را کنترل می‌کند؟

مأموران امنیتی فنلاند راه‌بندهایی را در تمام جاده‌های خروجی اوسیما، منطقه‌ای در نزدیکی هلسینکی پایتخت و بزرگ‌ترین شهر در کشور فنلاند، قرار دادند تا از شیوع ویروس کرونا از این شهر به سایر مناطق کشور جلوگیری به عمل آورند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، افزایش هرچه بیشتر شیوع کرونا در سراسر جهان تمام جوانب زندگی را تحت تأثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر کشور در حد توان خود اقداماتی را برای مهار این ویروس در پیش گرفته و محدودیت‌های خاصی را بر مردم اعمال کرده است. محدودیت‌ها و قرنطینه‌ها در بعضی از کشورها شدیدتر و پیامدهایی متفاوت‌تر با سایر کشورها ایجاد کرده است. این در حالی است که در بعضی از مناطق دنیا، مردم هنوز ویروس کرونا را جدی نگرفته‌اند و زندگی عادی روزمره خود را ادامه می‌دهند.

فنلاند از جمله کشورهایی است که دولت آن پس از آلوده شدن اولین شهروند به ویروس کرونا اقدامات جدی خود را آغاز و محدودیت‌هایی را بر مردم اعمال کرد. از بسته شدن مرزهای شهرهای مختلف گرفته تا مشارکت مردم و کارخانه‌داران در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، اقدامات در سطح ملی و محلی فنلاند نتایج موفقیت‌آمیزی به دنبال داشته است. به عنوان مثال، مدیران کارخانه‌های سراسر کشور فنلاند تلاش کرده‌اند تغییراتی در فعالیت‌های خود به وجود آورند تا ضمن سازگارسازی خود با دنیای جدید و پیشگیری از ورشکستگی، گام بلندی در کمک به مهار ویروس کرونا برداشته باشند.

بسته شدن مرزهای اوسیما

از آن‌جا که اوسیما مرکز ظهور ویروس کرونا در فنلاند به شمار می‌رود و بیشترین تعداد افراد مبتلا را در کشور داشته است، دولت فنلاند تصمیم گرفت تمام ورودی‌ها و خروجی‌های منطقه را مسدود کند تا از گسترش کووید -۱۹ به سایر شهرها خودداری شود. این تصمیم نیازمند تائید اعضا مجلس بود که با موافقت کامل کابینه طرح فوق در یک نیمه شب به مرحله عمل درآمد.

پس از اینکه نیروهای امنیتی راه‌بندها و نرده‌ها را در مسیر جاده‌ها قرار دادند، ترافیک سنگینی تمام بزرگراه‌های اطراف را در بر گرفت و تمام خودروهایی که به قصد ورود به اوسیما آمده بودند به دیار خود باز گردانده شدند. قرار شده است ممنوعیت رفت و آمد به اوسیما تا نوزدهم آوریل ادامه پیدا کند و تنها به خودروهایی که مواد غذایی یا سایر ملزومات ساکنان منطقه را فراهم می‌آورد، اجازه ورود به اوسیما داده شود.

با این حال، تنها قرنطینه کردن اوسیما برای مهار کرونا کافی نبود؛ دولت فنلاند اقدامات جدی تری را در پیش گرفت. به عنوان مثال، تمام مرزهای کشور بسته شده است، برگزاری جلسات عمومی با بیش از ۱۰ شرکت‌کننده ممنوع است، مدارس تا اطلاع بعدی دولت تعطیل و از مردم خواسته شده است تا حد امکان در خانه‌هایشان بمانند. شهروندانی که از کشورهای بیگانه به فنلاند باز می‌گردند باید یک دوره ۱۴ روز قرنطینه را سپری کنند و سپس بعد از صدور کارت سبز برای آن‌ها، مبنی بر سلامت کامل افراد، می‌توانند به خانه‌هایشان برگردند.

تغییر روند باشگاه‌های ورزشی

قبل از اینکه دولت فنلاند قوانین جدید خود مبنی بر ممنوعیت گرد هم آمدن بیش از ۱۰ نفر در جلسات عمومی مختلف و تعطیلی تمام مراکز عمومی و باشگاه‌ها را وضع کند، مدیر یکی از بزرگترین مراکز ورزشی پایتخت تصمیم گرفت شخصاً گامی در کاهش گسترش ویروس و نجات ورزشکاران و مشتریان خود بردارد. به همین منظور باشگاه فوق، که در هر هفته بیش از ۶۰ کلاس ورزشی در آن برگزار می‌شد، به طور کامل بسته شد.

اگرچه این اقدام برای مهار ویروس کرونا گام مهمی به شمار می‌رود، با این حال، بسیاری از مربیان باشگاه امرار معاش خود را از طریق این کلاس‌ها تأمین می‌کردند و تعطیلی باشگاه ضربه بزرگی به زندگی آن‌ها وارد می‌کرد. برای همین، مدیر باشگاه تصمیم گرفت روند کاری باشگاه را تغییر دهد و با شرایط جدید سازگار کند تا هم ورزشکاران و هم مربیان تحت تأثیر ویروس کرونا با آسیب جدی مواجه نشوند. نتیجه آن شد که مربیان با تهیه ویدئوهایی از آموزش‌های خود و ارائه آن‌ها به افراد متقاضی کسب درآمد می‌کنند و ورزشکاران نیز برنامه‌های جدیدی برای انجام ورزش در خانه‌هایشان تنظیم می‌کنند.

تغییر تولید آشامیدنی‌ها به مواد ضدعفونی کننده

مدیر یکی از کارخانه‌های تولید انواع آشامیدنی‌های دنیا در فنلاند به نام Olaf Brewing پس از شیوع ویروس کرونا و کاهش خرید و فروش محصولات خود تصمیم گرفت به جای تولید آشامیدنی‌ها، مواد ضدعفونی کننده دست تولید کند. از آن‌جا که با گسترش ویروس کرونا اغلب مردم به سمت تمیز نگه داشتن دست‌ها روی آورده‌اند منطقی است که مردم در سراسر جهان با کمبود مواد ضدعفونی کننده مواجه باشند. بنابراین، کارخانه تولید آشامیدنی‌ها، با تغییر روند تولید خود نه تنها کارخانه را از ورشکستگی در بحران کووید -۱۹ نجات می‌دهد، بلکه می‌تواند نقش مهمی در مهار کرونا ایفا کند.

کد خبر 417008

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فنلاند ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا پیشگیری از کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا آخرین اخبار کرونا شهرهای جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ویروس کرونا آشامیدنی ها تصمیم گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۲۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی ان ان، این هشداری است که توسط دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت، دکتر «جرمی فارار» صادر شد.

فارار گفت: «ما باید مراقب باشیم که اگر مورد H۵N۱ به انسان با سرایت انسان به انسان را مشاهده کردیم فوراً با دسترسی به واکسن‌ها، درمان‌ها و تشخیص‌ها پاسخ دهیم.»

در موارد نادر، H۵N۱ می‌تواند انسانی را آلوده کند که به طور مداوم در تماس نزدیک با حیوانات آلوده بوده است، همانطور که در اوایل این ماه در یک گاودار تگزاسی اتفاق افتاد، اما تاکنون انتقال انسان به انسان به ندرت مشاهده شده است.

با این حال، این ویروس عمدتاً در پستاندارانی ظاهر می‌شود که نسبت به پرندگان بسیار نزدیک به انسان هستند.

فارار گفت: «البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس اکنون تکامل یافته و توانایی آلوده کردن انسان‌ها را داراست.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت، تعداد تلفات ممکن است فاجعه بار باشد: از سال ۲۰۰۳، تنها ۸۸۹ مورد ابتلاء به آنفلوانزا مرغی انسانی در سراسر جهان شناخته شده است، اما در ۴۶۳ (۵۲٪) از این موارد، فرد مبتلا فوت کرده است.

ویروس دخیل در یک مورد انسانی گزارش شده در این ماه در تگزاس توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده مورد مطالعه قرار گرفته است و گفته شده که به نظر می‌رسد نسبت به داروهای ضد ویروسی موجود آسیب پذیر است.

شیوع فعلی H۵N۱ در میان گله‌های گاو ایالات متحده در هشت ایالت تگزاس، نیومکزیکو، کانزاس، داکوتای جنوبی، آیداهو، میشیگان، اوهایو و کارولینای شمالی گزارش شده است.

کد خبر 6086946

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • ناتو چنگ و دندان نشان می‌دهد/ رزمایش در فنلاند تحریک‌آمیز است
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)