Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@10:11:29 GMT

غول های خودروسازی جهان به کمک بیمارستان ها آمدند

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۳۴۸۷

غول های خودروسازی جهان به کمک بیمارستان ها آمدند

به گزارش شبکه خبری یورونیوز،  شرکت های تولید کننده خودرو در جهان "جنرال موتورز" و "شرکت فورد" در آمریکا و "بی اس آ" در فرانسه در چارچوب یک شرکت که شرکت "فالیو" تولید کننده تجهیزات خودرو و همچنین مهندسان خودروهای فورمول ۱ در آن حضور دارند، اقدام به تولید تجهیزات پزشکی ضروری برای نجات بیماران مبتلا به ویروس کرونا و تأمین نیاز بیمارستان ها به دستگاه های تنفس مصنوعی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این امر آسان نبوده و اختلاف هایی نیز میان جنرال موتورز و دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بوجود آورد . ترامپ از این شرکت برای تاخیر در شروع به ساخت تجهیزات پزشکی و هزینه های سنگین آن انتقاد کرد. 

 ترامپ پیشتر گفته بود که به سه خودروسازی ، «جنرال موتورز»، «فورد موتور»، و «تسلا»، اجازه داده شده تولید سریع دستگاه های تنفس مصنوعی و دیگر تجهیزات پزشکی لازم برای درمان آمریکایی های مبتلا به ویروس مرگبار کرونا را در دستور کار قرار دهند.

شرکت مرسدس بنز نیز از تیم فرمول یک خود خواست که کار خود را به تولید تجهیزات پزشکی اختصاص دهد.

این تیم که شش بار قهرمانی در مسابقات جهان را به دست آورده، دستگاه تنفسی می سازد که به ریه های برخی از بیماران مبتلا به ویروس کرونا برای تنفس کمک کرده و توانست دستگاه های تنفسی را که نیاز به اتصال بیهوشی و قرار دادن لوله به داخل نای دارند، بسازد. این تیم می تواند به سرعت حدود یک هزار دستگاه در روز تولید کند.

تیم فرمول یک مرسدس بنز همچنین به ابتکار عمل "پروژکت بتلاین" پیوسته که در این گروه تیم هایی مانند "رد بول" Red Bull، "مک لارن" ،" ولیامز " ، "ریسینگ بایت" ، "هاس"، و "رنو" به منظور تولید این تجهیزات پزشکی جمع شده اند.

برنامه این پروژه استفاده از ویژگی های یکی از کارخانه های فورمول یک از جمله طراحی سریع، پیشرفته سازی نمونه نخست و سرهم کردن دقیق قطعات است.

مارک جیلان مسئول آژانس انگلیسی "اینوفیت یو کی" مرتبط با این پروژه از کارخانه های فورمول یک مک لارن و جگوار/رد بول و تویوتا و ولیامز بازدید کرد.

مسوولان شرکت رنو می گویند که مهندسان خودرو تجارب خود در زمینه تولید تجهیزات پیشرفته سه بعدی را در این زمینه بکار گرفته اند و از توانمندی عظیم صنعتی کارخانجات نوین خود همانند  توانمندی های شرکت فنی رنو در گیانکور که بزرگترین مرکز پژوهش و توسعه در فرانسه است، بهره می گیرند.

خودروسازی "نیسان" ژاپن نیز برای تولید یک دستگاه تنفسی جدید با مک لارن تولید کننده اتومبیل اسپور آمریکایی، مگیت شرکت انگلیسی دفاعی، هوانوردی و فضایی شراکت تشکیل داد.

شرکت خودروساز هندی "ماهیندرا" نیز که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان رآکتور جهان می باشد، اعلام داشت که فعالیتهای مربوط به تولید دستگاه تنفسی در کارخانه های خود را آغاز کرده است.

اما برخی مراکز و انیستیتوهای پژوهشی به این اقدام انتقاد می کنند و معتقدند این کار به گروههای تخصصی در این زمینه نیازمند است و خطوط تولید همانند کارخانه فورد در زمینه ساخت هواپیماهای جنگی به حل مشکل کمک نمی کند و فرق زیادی بین طراحی وسیله و چاپ سه بعدی آن و تولید آن در حجم گسترده وجود دارد.

ویروس کرونا تاکنون ۸۵۹ هزار ۳۳۸ نفر را در جهان مبتلا و جان ۴۲ هزار و ۳۳۴ نفر را گرفته است.

 ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹»  اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

برچسب‌ها ویروس کرونا فرانسه دونالد ترامپ ترامپ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا فرانسه دونالد ترامپ ترامپ ویروس کرونا فرانسه دونالد ترامپ ترامپ تجهیزات پزشکی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۳۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید

تین نیوز

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: میزان تولید تراکتور در این گروه صنعتی نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۲ برابر افزایش یافته و به ۱۵۰ دستگاه در روز رسیده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مصطفی وحیدزاده خاطرنشان کرد: تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ روزانه حدود ۸۰ دستگاه تراکتور در این گروه صنعتی تولید می شد .

وحیدزاده با بیان اینکه برنامه امسال این شرکت، تولید ۴۲ هزار دستگاه تراکتور است، اظهار کرد: بیشترین عامل جهش تولید در این گروه صنعتی، اتکا به نیروهای داخلی، شرکت های دانش بنیان و نیروهای مجموعه است.

وی گفت: تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

وحیدزاده ادامه داد: تراکتورسازی به عنوان نگین صنعت سنگین کشور می تواند محور تحول و توسعه صنعت باشد و به عنوان صنعت مادر، بقیه صنایع را نیز به دنبال خود بکشد.

وی با بیان اینکه هم اکنون این گروه صنعتی تولیدات و تکنولوژی خود را به بسیاری از شرکت های بزرگ قطعه سازی و کشورهای خارجی صادر می کند، یادآور شد: محصولات این گروه صنعتی در سایت های تبریز، ارومیه و سنندج تولید می شود و روز به روز علاوه بر افزایش کمیت آن ها، کیفیت تولیدات نیز ارتقا می یابد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: این شرکت هم اکنون برچسب انرژی محیط زیست به عنوان صنعت پاک در مصرف پایین انرژی و استاندارد کشورهای مختلف را اخذ کرده است تا امکان صادرات تولیدات این مجموعه به این کشورها که در حوزه استاندار بسیار سختگیر هستند، فراهم شود.

وحیدزاده، با اشاره به افق ۱۴۰۶ این گروه صنعتی افزود: رسیدن به جایگاه نخست تولید تراکتور در منطقه، سرآمد شدن در جاری سازی اقتصاد مقاومتی، توسعه جهشی کسب و کارهای جدید، رشد جهشی صادرات، کسب رتبه اول تولید موتورهای دیزلی در منطقه و کسب رتبه اول تولید قطعات چدنی از برنامه های این شرکت است.

وی اظهار کرد: بر اساس این برنامه، تلاش می شود میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه برسد.

میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه می رسد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: بر این اساس، فروش قطعات یدکی این شرکت نیز از ۲۴ هزار میلیارد ریال در سال جاری به ۱۲۰ هزار میلیارد ریال، انواع ادوات از ۱۲ هزار میلیارد ریال به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال و انواع ابزار از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به ۱۴ هزار میلیارد ریال افزایش می یابد.

وحیدزاده، تولید سالانه ۶۰۰ دستگاه لیفتراک، ۶۰۰ دستگاه مینی لودر، ۵۰۰ دستگاه کمباین، ۵۰۰ دستگاه ون و یک هزار و ۲۰۰ دستگاه ادوات پیشرفته را از برنامه های آتی این گروه صنعتی اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون کل تقاضا برای خرید تراکتور ۵۷ هزار نفر است، یادآور شد: کشاورزان بدون هیچ واسطه ای می توانند به صورت ۲۴ ساعته با ورود به سایت این گروه صنعتی، بدون هیچ محدودیتی برای خرید تراکتور ثبت نام و از طریق این سایت تقاضای خود را تا آخرین مراحل خرید پیگیری کنند.

تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است که در زمان حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • (ویدئو) ماجرای خواستگاری بازیگر معروف «نون خ» از دختر ترامپ
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید