Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، سریال کامیون نخستین تجربه کارگردانی مجموعه تلویزیونی مسعود اطیابی است. کارگردانی که تولید چند فیلم پرفروش سال‌های اخیر سینمای ایران را به عهده داشته است و این بار هم با همراهی جمعی از بازیگران مطرح سینما و تلویزیون، مهمان ایام عید مردم شده تا لحظات مفرح و پرنشاطی را در روز‌های قرنطینه و مبارزه با ویروس کرونا رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داستان این سریال به یک فوتبالیست پیشکسوت و بازنشسته به نام نادر سهرابی با بازی مهدی هاشمی می‌پردازد که برای امرار معاش راننده کامیون باربری شده است. وی مشغول فعالیت است که با سه جوان دانشجو آشنا می‌شود که به خاطر بی پولی، از سوی صاحب خانه جواب شده اند و ماجرا‌هایی بین آن‌ها پیش می‌آید.

همان طور که از خلاصه داستان سریال «کامیون» مشخص است، این سریال به طور همزمان به مسائل دو نسل جوان و کهنسال می‌پردازد. این باعث شده تا فضایی متنوع و مطابق با ذائقه همه گروه‌ها از جوان‌ترین افراد گرفته تا کهن سالان پیدا کند. قالب طنز این سریال که بیشتر به سمت طنز آسیب شناختی و انتقادی متمایل است در عین آنکه لبخندی بر لب مخاطب می‌نشاند، مسائل روزمره اقشار مختلف جامعه را نیز مطرح می‌کند. از مشکلات شغلی و معیشتی جوانان و ازدواج گرفته تا مسائل و کشمکش‌های خانوادگی و زناشویی و ...

شهاب عباسی که خودش از بازیگران طنز باسابقه در تلویزیون است و در این سریال نیز ایفاگر نقش سیاوش است نویسندگی فیلمنامه «کامیون» را هم به عهده دارد. وی درباره این سریال می‌گوید: «سریال «کامیون» یک کار کمدی، رمانتیک است، یعنی یک سمت و سوی اصلی داستان خانواده است و کاملا جهت‌دار پیش می‌رود و سکانسی در آن وجود ندارد که بازیگر بخواهد به زور تلاش کند تا مخاطب را بخنداند. کامیون با افتخار یکی از کار‌های سالم و پاک است که به هر قیمتی دست به خندان مخاطب نمی‌زند. چون نه من حاضرم همچین سبکی را بنویسم و نه آقای اطیابی به هیچ وجه حاضر است یک کار مبتذل بسازد، به همین جهت، سریال ما بسیار آبرومند و با شخصیت است.»

این سریال گرچه برای نوروز تولید شده، اما با این حال، کامیونی‌ها پس از پایان تعطیلات تورزی نیز با مردم خواهند بود و تا ابتدای ماه مبارک رمضان پخش خواهد شد.

یکی از ویژگی‌های سریال «کامیون» حضور بازیگران جوان و تازه کار در کنار بازیگران باتجربه و نامی است. یعنی در کنار هنرپیشگانی، چون مهدی هاشمی، لعیا زنگنه (با بازی اخیر خود در سریال پدر)، جهانبخش سلطانی، نادر سلطانی، بیتا سحرخیز، امید روحانی، شیوا خسرو مهر، سپند امیرسلیمانی، شهاب عباسی و ... نام‌های جدیدی، چون علی عامل هاشمی، بهنام شرفی، هادی مرتضی زاده، مهسا طهماسبی، علی نجارصادقی و ... نیز دیده می‌شود. معمولا در آثاری که بازیگران حرفه‌ای و تازه کار کنار هم قرار می‌گیرند، فضایی ناهمگون و نامنسجم از نظر بازیگری دیده می‌شود، اما در سریال «کامیون» شاهد ترکیبی یکدست و منسجم هستیم و ازبازیگران جوان نیز به خوبی استفاده شده است و بخش اصلی کار نیز به عهده آن هاست.

مسعود اطیابی، کارگردان سریال «کامیون» نیز درباره حضور پررنگ جوانان در این سریال می‌گوید: «یکی از ویژگی‌های «کامیون» استفاده از جوانان در جلو و پشت دوربین باشد. در این کار تلاش کردم تا از جوانان بهره بگیرم تا بتوانیم از استعداد آن‌ها استفاده کنیم و به آن‌ها فرصت حضور در کنار بزرگان عرصه تلویزیون و سینما را بدهیم. بالاخره در هر بخشی از جامعه نیاز به نیرو‌های جوان، پویا و خلاق است که باید برای پست‌های مختلف در جامعه تربیت شده و در کنار افراد مجرب و پیشکسوت تجربه کسب کنند؛ به همین جهت از بازیگران جوان در کنار بازیگران شناخته شده استفاده کردم.»

گفتنی است کامیون به تهیه کنندگی شهرام دانش پور و ابراهیم آرزو هر شب ساعت ٢١ از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نوروز 99 سریال تلویزیونی شبکه دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۴۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد

محمد کریم خورشیدوند اظهار کرد: کنترل جمعیت از گزاره‌های جوامع بشری است و مکاتب مختلفی در این حوزه نظریه داده‌اند، به‌عنوان مثال در قوانین حمورابی داریم که افزایش جمعیت را نشان‌دهنده ترقی فرد و جامعه دانسته است و از طرفی در یونان باستان اندیشمندانی مانند ارسطو و افلاطون موازنه و توازن جمعیت را نشان‌دهنده ترقی جامعه می‌دانستند.

وی ادامه داد: در سال ۱۷۹۸ میلادی یک کشیش و اقتصاددان انگلیسی به اسم رابرت مالتوس، کتابی با عنوان اصل جمعیت داشت که در آن یک نظریه داد و شعارش این بود که افزایش جمعیت راه حلی برای پیشرفت نیست، استدلالش این بود که رشد جمعیت بالقوه به‌صورت تصاعدی است و رشد مواد غذایی و منابع به‌صورت خطی است و پیش‌بینی این بود در ۲۰۰ سال آینده، رشد جمعیت جهان حدود ۲۵۶ برابر خواهد شد و تولید غذا فقط ۹ برابر و سال‌های قحطی در پیش رو است و خیلی از انسان‌ها براثر گرسنگی و قحطی می‌میرند. طبیعی است خیلی‌ها ترجیح می‌دادند فرزندان‌شان از گرسنگی نمیرند، به همین دلیل، کاهش جمعیت و جلوگیری از رشد جمعیت را به‌عنوان یک سیاست لحاظ کردند.

او گفت: این نظریه هیچ‌گاه شکل نگرفت، نه‌تن‌ها در هیچ نقطه‌ای از جهان این اتفاق رخ نداد، بلکه این نظریه برای حیوانات نیز صدق پیدا نکرد و نه‌تن‌ها پیش‌بینی انجام‌شده درباره سال‌های قحطی اتفاق نیفتاد، بلکه تولید به‌قدری زیاد شد که حتی در سال‌هایی، مردم گندم‌های اضافه را می‌سوزاندند.

خورشیدوند بیان کرد: امروزه می‌بینیم یکی از مشکلات و چالش‌های جدی جوامع توسعه‌یافته، کاهش جمعیت جوان و پیری جمعیت است که در نتیجه موجب شده است، نشاط اقتصادی و اجتماعی آنها کاهش یابد. رونق اقتصادی به نیروی جوان وابسته است و زمانی که جوامع پیر شوند دولت‌ها و صاحبان سرمایه احساس خطر می‌کنند.

او اظهار کرد: جوان، مایه پویایی و سرزندگی جامعه می‌شود و بیشتر جهش‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی از دل نیرو‌های جوان جوشش پیدا می‌کند. اصولاً فلسفه ازدواج و تشکیل خانواده برای ازدیاد و بقای نسل بشری است و مطابق فلسفه آفرینش بر ازدواج تأکید شده است.

وی ادامه داد: ازدواج موجب پیوند بین نسل‌ها و تداوم نسل بشر می‌شود؛ ولی اگر سیاست‌های یک دولت بر این اصل باشد که موالید کم شود در بلندمدت جامعه با انقطاع نسل بشر مواجه می‌شود، معضلی که امروزه ما در کشور‌های غربی شاهدیم و بحران پیری جمعیت دارند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان افزود: اجرای سیاست‌های کنترل جمعیت در کشور ما نیز پیامد‌های ناگواری داشته و آسیب‌های جدی از جنبه‌های گوناگون جسمی، روحی و روانی و اخلاقی و اجتماعی بر جامعه گذاشته است.

وی بیان کرد: اگر بخواهیم به نظام مسائل در حوزه اجتماعی اشاره کنیم، شاید ابربحران ما در این حوزه، موضوع سالخوردگی جمعیت باشد. اگر در ۲۰ سال آینده همین سیاست ادامه یابد، باعث می‌شود کمبود نیروی کار، بحران امنیت، کاهش تولید علم، خلاقیت و پیشرفت را داشته باشیم و همه اینها تبعاتی است که از کاهش جمعیت، ازدواج و بحث فرزندآوری نشأت می‌گیرد.

خورشیدوند گفت: منحنی رو به سقوط ازدواج و فرزندآوری، چالش‌های زیادی دارد. باید روی ذهنیت نسل جوان درباره پایین آمدن سن ازدواج و فرزندآوری به‌صورت جدی کار شود.

وی ادامه داد: برای اینکه سن ازدواج پایین بیاید و فرزندآوری بیشتر شود، باید کار فرهنگی انجام شود و سیاست‌های غلطی که در ذهن برخی جوانان نقش بسته است، از بین برود.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان معتقد است: بخشی مشکلات در موضوع ازدواج و جمعیت، اثر فضای مجازی، رسانه‌ها و ماهواره‌هاست و بخشی نیز اقتصادی است. جوانی که مشکل اشتغال دارد و حداقل‌ها را نمی‌تواند به‌دست آورد، شاید اعتماد به نفس لازم را ندارد که بخواهد یک زندگی مشترک را آغاز کند و موضوع فرزندآوری را حتی در ذهن خود بیاورد.

او افزود: سیاست‌های دولت باید بر مدار مشوق‌های فرزندآوری و تسهیل ازدواج باشد. اشتغال و مسکن نسبت به این دو مقدم است و اینها زنجیروار به یکدیگر پیوسته‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد
  • آخر هفته چی ببینیم؟
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • (عکس) متین ستوده هر روز جوان‌تر و زیباتر می‌شود؛ چهره او در سریال لیسانسه‌ها باورنکردنی‌ست!
  • ۳۰۰۰جوان کهگیلویه و بویراحمدی در صف پرداخت وام ازدواج هستند
  • بازیگران سریال «هشت پا» مشخص شدند