Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ حمید منصور خانشان روز چهارشنبه در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در آذربایجان‌غربی افزود: این امر نشان‌دهنده جدیت فرماندهی انتظامی‌ استان در راستای مقابله با شیوع بیشتر بیماری کرونا در شهرهای مختلف است.

وی اضافه کرد: از ابتدای اجرای طرح مقابله با شیوع بیماری کرونا در استان تاکنون ۶۰۰ دستگاه خودرو در آذربایجان‌غربی نیز توقیف و ۸۳ هزار فقره برگ جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه فرماندهی انتظامی‌آذربایجان‌غربی به صورت جدی در راستای اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی فعالیت ‌می‌کند، اظهار داشت: از هشتم ماه جاری که این طرح به اجرا درآمده تاکنون، پنج هزار و ۱۸۲ فقره برگ جریمه در استان صادر و ۲۴۵ دستگاه خودرو نیز توقیف شده است.

سرهنگ منصورخانشان همچنین از پلمب یک هزار و ۵۴۱ فقره واحد صنفی در راستای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در استان خبر داد و بیان کرد: از این تعداد، ۴۴۳ فقره مربوط به طرح فاصله‌گذاری اجتماعی است.

وی با بیان اینکه با صدور دستور جلوگیری از ورود و خروج خودرو تیم های این نیرو در مبادی شهرها مستقر شده است، گفت: ۱۸ نقطه شهر ارومیه به صورت کامل تحت پوشش پلیس بوده و اقدامات کنترلی در ۱۶ شهرستان دیگر نیز به خوبی درحال انجام است.

وی همچنین از همکاری و مشارکت خوب مردم در راستای مقابله با شیوع بیماری کرونا قدردانی کرد.

به گزارش ایرنا، در راستای مقابله با شیوع بیماری کرونا، طرح ویژه فاصله‌گذاری اجتماعی در سراسر کشور و به تبع آن آذربایجان‌غربی برگزار شد که در قالب آن، بسیاری از عبور و مرورها کنترل شد.

پس از اجرای این طرح، تردد در جاده‌های آذربایجان‌غربی به حدود یک سوم کاهش یافت که رقم بسیار مناسبی است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آذربایجان غربی خودرو فرماندهی انتظامی فرماندهی انتظامی استان دستگاه بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی شیوع بیماری کرونا آذربایجان غربی مقابله با شیوع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۴۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: برای بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی القاصی‌مهر؛ رئیس کل دادگستری استان تهران در جلسه امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت) شورای عالی قوه قضاییه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون 11 جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه برای بیش از 65 هزار و 700 دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

مهلت یک ماهه دادستانی تهران به مالکان برای اعلام منشاء ارز پرداختی واردات دستگاه‌های کشنده

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از 27 هزار و 900 دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های 37 هزار و 800 دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و 485 دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا 27 خرداد 1403، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

در ادامه این جلسه علی صالحی؛ دادستان تهران هم به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال 1402 پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، 10 جلسه را برگزار کرده و 45 بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب 219 مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف 145 دستگاه وسیله نقلیه در سال 1402 خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف 18 هزار و 835 ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی 92 هزار میلیارد ریال در سال 1402 خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام 23 درصد و از حیث ارزش ریالی 116 درصد نسبت به سال 1401 افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف 245 دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از 10 هزار و 600 فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و 100 فقره در ادارات پست و بیش از 42 هزار و 900 فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • کشف مواد مخدر شیشه در مرز ارومیه
  • کشف ۳۰ کیلوگرم موادمخدر شیشه در مرز ارومیه
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • دیدار چهره به چهره رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیش از ۱۳۰نفر 
  • کارگران ستون فقرات تولید ملی و اقتصاد ایران اسلامی هستند
  • واژگونی یک دستگاه خودروی پرشیا در محور خوی_چایپاره با ۴حادثه دیده و یک مصدوم
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد خودرو در ورودی و خروجی‌های آذربایجان‌غربی
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران