Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به برخی ابهام‌های پیش آمده در خصوص یکی از بند‌های سند ارسال شده به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی توضیحاتی ارائه داد. تاریخ انتشار: 15:39 - 13 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۹۳۴۳

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به برخی ابهام‌های پیش آمده در خصوص یکی از بند‌های سند ارسال شده به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی اظهار داشت: درخصوص بند مجاز بودن دانشجویان در حذف نیمسال تحصیلی ۹۹ - ۹۸ بدون احتساب در سنوات باید تصریح کرد که این بند برای آن دسته از دانشجویانی است که دانشگاه آنان قادر به ارائه دروس به صورت الکترونیکی یا روش‌های نوین آموزشی نبوده است و دانشجویان می‌توانند درخواست حذف این نیمسال را از سنوات تحصیلی‌شان به دانشگاه ارائه کنند تا این درخواست به تشخیص معاون آموزشی و رئیس دانشگاه بررسی و تصمیم‌گیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی خاکی‌صدیق با تشریح جزییات سند ۲۰ بندی ابلاغ شده به روسای دانشگاه‌ها اظهار داشت: اگر شرایط به گونه‌ای باشد که آموزش حضوری از سر گرفته شود و آموزش‌های الکترونیک هم به طور مطلوب برگزار شده باشد نیازی به استفاده از این بند نیست، اما اگر دانشگاهی نتوانسته باشد این خدمات آموزشی را ارائه دهد و با تصمیم شورای مقابله با کرونا شرایط تعطیلی دانشگاه‌ها ادامه پیدا کند، دانشجویان می‌توانند از این بند استفاده کنند.

وی افزود: استفاده از بند‌های این سند به تشخیص دانشگاه‌هاست.

بیشتر بخوانید مدارس بعد از عید هم تعطیل است؟

معاون آموزشی وزارت علوم بار دیگر تاکید کرد: هرگونه تصمیم گیری و سیاستگذاری کلان درخصوص تعطیلی یا از سرگیری آموزش‌های حضوری در موسسات آموزش عالی و دانشگاه‌های کشور از عهده ما خارج و در حوزه اختیارات ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کروناست.

خاکی صدیق خاطرنشان کرد: ابلاغ این سند به معنی الزام به اجرای تمام ۲۰ بند آن نیست؛ راهکار‌های کلانی در این سند ارائه شده که دانشگاه‌ها بر حسب موقعیت و شرایط خودشان می‌توانند با تشخیص روسا و معاونان آموزشی خود بند‌هایی از این راهکار‌ها را برای حل مشکلاتی که دانشجویان و نظام آموزشی در این مدت با آن مواجه بوده‌اند، استفاده کنند.

به گفته وی، در این سند اجازه داده شده که دانشگاه‌ها بتوانند حتی تا حدود ۸۰ - ۹۰ درصد یک درس را به صورت الکترونیکی ارائه کنند.

وی افزود: با توجه به بروز مشکلات مالی در اقتصاد خانوار‌ها در بند ۱۳ این سند مقرر شده موارد مشمول جریمه دانشجویانی که در شرایط متعارف تحصیلی از مقررات آموزشی تخطی کنند در این ترم با مجوز هیئت امناء معاف شوند که البته این بند نیز مجوز هیئت امناء را لازم دارد و توصیه‌مان این است که دانشگاه‌ها همکاری کنند تا اگر دانشجویی در این شرایط مشمول جریمه شده در صورت امکان معاف شود.

معاون آموزشی وزارت علوم اظهار داشت: طبق بند ۹ این سند تعداد غیبت مجاز دانشجویان برای حضور در کلاس‌های «برخط» با تصویب شورای عالی دانشگاه‌ها می‌تواند افزایش پیدا کند.

وی همچنین درخصوص دفاع از پایان‌نامه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری نیز گفت: طبق مقررات، دفاع باید حضوری انجام شود و هیئت داوران در جلسه دفاع حضور داشته باشند، اما بند ۲۰ این سند مقرر داشته است که جلسه دفاع می‌تواند به صورت الکترونیکی یا نیمه حضوری برگزار شود؛ البته با رعایت سایر شرایط و ضوابط برگزاری جلسات دفاع.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت علوم وزارت علوم پایان نامه معاون آموزشی وزارت علوم معاون آموزشی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی

روح الله سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مدیریت درمان دارای ۱۲ آزمایشگاه تشخیص طبی فعال در ۳ بیمارستان، یک پلی کلینیک و ۸ درمانگاه است و در این آزمایشگاه‌ها ۶۰ نیروی متخصص در رشته‌های علوم آزمایشگاهی به ارائه خدمت به بیمه‌شدگان اشتغال دارند.

وی افزود: در سال گذشته در بخش بستری و سرپایی برای حدود ۳۳۰ هزار مراجعه بیش از یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت تشخیص طبی در آزمایشگاه‌های مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی استان به‌صورت رایگان به بیمه‌شدگان ارائه شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: آزمایشگاه‌های مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان مرکزی به انواع وسایل تشخیصی در زمینه‌های مختلف از جمله کشت میکروبی، هورمون‌شناسی، تشخیص مولکولی، بانک خون، بیوشیمی، خون‌شناسی مجهز هستند و تقریباً تمامی آزمایش‌های تشخیصی طبی عمومی و برخی تخصصی در این آزمایشگاه‌ها قابل ارائه و انجام است.

وی افزود: چنانچه به عللی امکان ارائه برخی خدمات معدود در آزمایشگاه‌های ملکی این سازمان مقدور نباشد، از طریق مراکز طرف قرارداد قابل انجام است.

سهرابی بیان کرد: آزمایش‌های تشخیص طبی در ۹ مرکز درمانگاهی، مطابق سطح‌بندی خدمات آزمایشگاهی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و در ۳ بیمارستان نیز تقریباً تمامی آزمایشات موردنیاز برای سیر درمان بیماران قابل انجام است و برای ارائه این خدمات از بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی هیچ وجهی دریافت نمی‌شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۹۰ آزمایشگاه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد هستیم که خدمات آزمایشگاهی را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

کد خبر 6086749

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی