Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش چهارشنبه‌شب تارنمای بلومبرگ، جامعه اطلاعاتی آمریکا در یک گزارش محرمانه به کاخ سفید مدعی شده این نهادها به این نتیجه‌گیری رسیده‌اند که چین هم درباره تعداد مبتلایان به کرونا و هم درخصوص مرگ‌ومیر ناشی از این ویروس پنهانکاری کرده است.

بلومبرگ که این گزارش را به نقل از سه مقام آمریکایی نوشته، تاکید کرد که این مقام‌های به دلیل محرمانه بودن گزارش خواستند که نامشان فاش نشود و از جزئیات گزارش مطلبی ارایه نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس، مقام‌های آمریکایی مدعی شدند که آمار مبتلایان و مرگ‌ومیر در چین تعمدا ناقص اعلام شده و دو تن از این مقام‌ها ادعا کردند که آمار ارایه شده توسط دولت پکن جعلی است.

این ادعای مقام‌های آمریکایی در حالی است که چین با وجود آنکه کانون اولیه شیوع ویروس کرونا در جهان بود، پس از گذشت سه ماه از آغاز همه‌گیری این ویروس توانست شیوع آن را کنترل کند.

براساس آمار رسمی دولت چین، منحی رشد مبتلایان به کووید۱۹ در این کشور تقریبا یک ماه پس از آغاز شیوع آن افقی شد و تاکنون ۸۱ هزار و ۵۵۴ نفر به این ویروس مبتلا شده و از این تعداد، ۳ هزار و ۳۲۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

این در حالی است که نظام بهداشتی چین توانسته ۷۶ هزار و ۲۳۸ نفر از مبتلایان را درمان کند و اکنون تنها ۲۰۰۴ کیس فعال کووید۱۹ در این کشور وجود دارد.

این آمار رسمی در چین در حالی است که آمریکا در یک هفته گذشته رشد بیش از ۳ برابری را در شمار مبتلایان به کووید۱۹ تجربه کرده است. ایالات متحده آمریکا اکنون با نزدیک به ۲۰۰ هزار مورد ابتلای قطعی به کرونا از لحاظ تعداد مبتلایان با فاصله‌ای قابل توجه در صدر جدول جهانی قرار دارد.

در آمریکا تاکنون ۴ هزار و ۳۶۶ نفر جان خود را در اثر ابتلا به کرونا از دست داده و تنها ۸ هزار و ۶۹۸ نفر بهبود یافته‌اند.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا که متهم اول وخامت اوضاع در این کشور به دلیل انکار و سپس کوچک جلوه دادن شیوع کرونا در کشور خود است، پس از مدت‌ها این مسئله را پذیرفت و روز گذشته اعلام کرد که مردم ایالات متحده برای دو هفته سخت آماده باشند.

«آنتونی فائوچی» رییس مرکز آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا پیش‌بینی کرده است بیش از ۲ میلیون نفر در آمریکا به کرونا مبتلا خواهند شد و در بهترین حالت ۱۰۰ هزار نفر و در بدترین حالت ۲۰۰ هزار نفر در این کشور براثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست خواهند داد.

برچسب‌ها ویروس کرونا چین ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا چین ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا چین ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۷۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها

به گزارش خبرآنلاین، وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902151

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آمریکا روسیه را به استفاده از «سلاح شیمیایی» در اوکراین متهم کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • شکایت؛ پاسخ سپاهان به شکایت پرسپولیس
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • جریمه ۱۰ میلیارد ریالی به اتهام هدر دادن سوخت رایانه ای در خوروبیابانک
  • پشت‌پرده استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی صهیونیست‌ها
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟