Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان از عدم سختگیری های حاکمیتی و همراهی مردم در شهرستان های خرمشهر و شادگان خبر داد و گفت: با ادامه روند افزایش آمار بالای ابتلا در این دو شهرستان نمی توان امیدی به کنترل بیماری در منطقه متصور شد.

شکرالله سلمان زاده امروز در گفت و گو با خبرنگار برنا در آبادان با بیان اینکه از ابتدای آغاز اپیدمی بیماری کرونا ۱۷ هزار و ۴۹۷ مورد مراجعه کننده با عارضه تنفسی به مراکز درمانی محدوده دانشکده علوم پزشکی آبادان داشتیم، اظهار کرد: از این تعداد یک هزار و ۳۴۲ بیمار بستری شدند که یک هزار و ۱۷۱ نفر با حال عمومی خوب از بیمارستان ترخیص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به ۱۰ مورد ابتلای جدید جدید طی شبانه روز گذشته در محدوده جنوب غرب خوزستان، اظهار کرد: تعداد کل مبتلایان جنوب غرب خوزستان به ۱۴۸ بیمار افزایش یافت که به تفکیک در آبادان ۴۹ مورد، خرمشهر ۷۶ مورد و شادگان نیز ۲۳ بیمار مشاهده و ثبت شده است که از این تعداد ۱۰۸ بیمار قطعی با حال عمومی خوب بهبود یافته و ترخیص شدند.

رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه در حال حاضر ۹۷ بیمار بستری شده در مراکز درمانی جنوب غرب خوزستان در حال دریافت خدمات هستند، افزود: از این تعداد ۸۸ بیمار در بیمارستان آیت الله طالقانی آبادان بستری شده اند. همچنین در روز گذشته آمار بیماران بستری شده ۱۸ نفر بوده که در مقابل ۲۱ نفر بهبود یافته نیز ترخیص شدند.

مقام عالی بهداشت و درمان جنوب غرب خوزستان اضافه کرد: تعداد فوت شدگان نهایی محدوده دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز همان آمار روزهای گذشته یعنی ۱۳ مورد است که به تفکیک شامل سه نفر در آبادان، هشت مورد در خرمشهر و دو مورد در شادگان می شود که اکثرا دارای سن بالا و بیماری زمینه ایی بودند.

سلمان زاده با اشاره به رژیم درمانی گروه تحقیقاتی عفونی دانشکده علوم پزشکی آبادان، اضافه کرد: این رژیم در پیش گرفته شده یک درمان ضد ویروس است که پس مشخص شدن تاثیر مثبت آن، نتایج آن به کمیته علمی وزارت بهداشت ارسال نمودیم و در این کمیته مطرح شد. این کمیته ضمن تایید این رژیم درمانی، اجرای آن را در دو استان تهران و مازندران نیز در دستور کار قرار داد که چنانچه در این دو استان نیز نتایج مثبت و قابل قبول شود به عنوان یک روش درمانی موثر مطرح شود.

او با بیان اینکه بعد از مطالعات اولیه و ارجاع نتایج تحقیقاتی به وزارت بهداشت، مقرر شد یک مطالعه وسیع تری انجام شود، توضیح داد: این مطالعه و اعمال روش درمانی روی ۶۰ بیمار در آبادان آغاز شده و مقرر شده حداقل بر روی  بیمار انجام شود که در تهران و مازنداران نیز این رژیم درمانی بر روی بیماران آغاز شده است و امیدواریم با نتایج خوبی که به دست می اید بتوان از این روش درمانی برای دیگر بیماران نیز استفاده شود.

رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان در خصوص اخباری مبنی بر کشف داروی جدید تصریح کرد: متاسفانه برخی اخبار اینگونه منتشر شد اما واقعیت این است که داروی در حال استفاده یک داروی شناخته شده و ایمنی است که دارای عوارض کم تری نسبت به داروهای در حال تجویز به بیماران کرونایی است و داروی جدیدی در این دانشکده کشف نشده است بلکه یک رژیم درمانی تحقیقاتی است که تا کنون توانسته نتایج خوبی را به ارمغان بیاورد.

فرمانده مبارزه با کرونا ویروس جنوب غرب خوزستان در خصوص روند کاهشی آمار ابتلا در آبادان و افزایش آمار در خرمشهر توضیح داد: در بحث حاکمیتی آبادان سخت گیری ها و برخوردها با افراد متخلف بیشتر بوده و از طرفی نیز همراهی مردم تا کنون خوب بوده است. اما در مقابل در خرمشهر و حتی شادگان در بازدیدهای میدانی روزانه شاهد باز بودن بازارهای سنتی بودم که با ازدحام همشهریانمان در این شهرستان ها همراه بوده که بسیار وضعیت نگران کننده و نا خوشایندی است زیرا این ازدحام ها کانون انتشار و شیوع گسترده ویروس است که پس از دوران نهفته این بیماری بروز پیدا می کند. در صورت ادامه این روند صراحتا اعلام می کنم امیدی به کنترل بیماری در این مناطق نمی توان متصور شد.

سلمان زاده با بیان اینکه کرونا شوخی بردار نیست، تاکید کرد: چنانچه این روند ادامه یابد و بازارهای سنتی همچنان فعال باشند و ازدحام ها در بازار استمرار یابد آمارها از این تعداد بیشتر می شود و وضعیت از کنترل خارج می شود و به شکا انفجاری ادامه می یابد که به رفتار مردم و جدیت مسوولین شهرستان ها مربوط است. از مسوولین می خواهم چنانچه لازم است از قوه قهریه استفاده شود.

مسوول بهداشت و درمان جنوب غرب خوزستان با اشاره به اینکه سرویس های جا به جایی پرسنل بین شهری به ویژه کارکنان پتروشیمی ها در ماهشهر می تواند از کانون های شیوع بیماری باشد، تاکید کرد: ممکن است یک نفر ناقل باشد و در این شرایط که تا یک ساعت هم در مسیر های بین شهری در تردد هستند انتقال بیماری صورت بگیرد. لازم است سختگیری های بیشتری در جا به جایی کارگران و کارمندان بشود، در زمان سوار شدن پرسنل حتما روزانه پایش های لازم انجام شود، با فاصله در سرویس ها بنشینند و از ماسک استفاده کنند.

فرمانده مبارزه با کرونا ویروس جنوب غرب خوزستان در پایان یادآور شد: مجدد از شهروندان می خواهم حتما به سامانه خود ارزیابی الکترونیکی کرونا ویروس به آدرس salamat.gov.ir مراجعه نمایند و ضمن پاسخ به سوالات حتما تماس دریافتی از طریق شماره ۴۰۳۰ را پاسخگو باشند.

لازم به ذکر است که آمار ابتلا تا روز گذشته در شهرهای آبادان و خرمشهر و شادگان ۱۳۸ مورد، فوت شدگان ۱۳ نفر و بستری شدگان نیز ۱۰۴ بیمار اعلام شده بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: منطقه آزاد اروند کرونا ویروس خرمشهر و شادگان دانشکده علوم پزشکی آبادان جنوب غرب خوزستان رژیم درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۷۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ رئیس انجمن خیریه حمایت پزشکی از بیماران بی بضاعت ایران گفت: این گروه پزشکی به مدت سه روز بیش از هزار و 200 بیمار را در روستاهای باسعیدو، کانی، مرادی، دوستکو و گورزین شناسایی، و رایگان درمان می کنند.
میثم عزیزی افزود: تخصص پزشکان این گروه جهادی در زمینه های قلب و عروق، زنان و زایمان، سرطان سینه، گوش و حلق و بینی، مغز و اعصاب، اطفال و چشم است.

بیشتر بخوانید؛ ارائه خدمت رایگان دندانپزشکی در شهرستان رودان
وی گفت: برخی از بیماران برای معالجه به مرکز استان و شماری نیز به تهران اعزام شدند و همه ی هزینه ها بر عهده انجمن خیریه است.
رئیس انجمن خیریه حمایت پزشکی از بیماران بی بضاعت ایران افزود: هزینه برپایی این دوره خدمت رسانی پزشکی، بیش از سه میلیارد و 500 میلیون تومان است.

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان