Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: به‌رغم شایعات فراوانی که آمریکایی‌ها در فضای مجازی ایجاد کرده بودند به دلیل ترس از مقابله به مثل نیروهای حشدالشعبی و ارتش عراق، هیچ‌گونه حمله‌ای به مراکز این نیروها صورت نگرفته است.

«سیدرضا صدرالحسینی»، کارشناس مسائل بین‌الملل، در رابطه با تحرکات اخیر نیروهای نظامی آمریکا در عراق به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: با توجه به شایعاتی که در هفته‌های اخیر در فضای مجازی منتشر شد، مبنی بر حمله به برخی از مراکز نظامی عراق و یا شکل‌گیری کودتا، در 24 گذشته حجم این اخبار و شایعات به حدی رسید که می‌توان گفت در طول یک دهه در اخیر، در حوزه مسائل سیاسی-امنیتی این حجم از اخبار چه به صورت آشکار و چه به صورت اخبار غیرواقعی، مشاهده نشده نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در خصوص دلایل شکل‌گیری این حجم از اخبار و اطلاعات مرتبط با تحولات عراق در 24 گذشته افزود: نیروهای مقاومت 13 فروردین را به عنوان آخرین مهلت برای حضور نیروهای آمریکایی‌ها در عراق تعیین کردند بنابراین آنها برای نمایش قدرت این مانورهای نظامی به همراه شایعات را ساماندهی کردند. در حقیقت بخش عمده‌ای از این تحرکات نظامی که در مناطق مختلف در حوزه‌های جغرافیایی عراق صورت گرفته بود معطوف به فعالیت‌های گسترده رسانه‌ای در فضای مجازی بود تا حدی که برخی از نشریات پر تیراژ آمریکا نیز، همسو با این موضوع وارد عمل شدند و زمانی را برای انجام عملیات نظامی علیه عراق، اعلام کردند.

صدرالحسینی ادامه داد: آمریکایی‌ها در طول 72 ساعت گذشته تعدادی از نیروهای خود را از عراق خارج کردند و تعدادی از این نیروها را به صورت متمرکز در بعضی از پایگاه‌های عراق به صورت تمرکزی نگه داشتند و تعدادی از پایگاه‌ها را خالی گذاشتند. در واقع آمریکایی‌ها به بخشی از مصوبه عراق خواسته یا ناخواسته عمل کردند اما برای اینکه انجام این کار را در هاله‌ای از ابهام قدرت نظامی خود قرار دهند این تحرکات را افزایش دادند. از طرف دیگر معمولا وقتی نیروهای نظامی در نقاط مختلف حاضر می‌شوند برای شناسایی اقلیم و فضای نظامی-امنیتی منطقه نیازمند به شناسایی‌هایی هستند بنابراین آمریکا‌یی‌ها اکثر پروازهای خود را در دو حوزه الاسد و اربیل استوار کرده بودند و پروازها در این دو نقطه، افزایش چشمگیری داشت.

این کارشناس مسائل بین الملل ایجاد رعب و وحشت برای نیروهای نظامی و بومی آن منطقه را از یکی از دلایل تحرکات نظامی آمریکا در عراق خواند و تصریح کرد: نیروی هوایی آمریکا برای اینکه ترس را از نیروهای تازه وارد بگیرد این رزمایشات و مانورها را انجام می‌داد. به عبارت دیگر ایجاد انگیزه برای نیروهای تازه وارد و جلوگیری از ترس آنها علت اصلی تحرکات بود.

صدرالحسینی اظهار کرد: یکی از شایعاتی که روزهای اخیر بسیار به آن پرداخته می‌شد، موضوع شکل‌گیری کودتا در عراق بود که در این رابطه باید گفت آمریکایی‌ها سه سال به صورت مستمر در عراق حضور داشتند، همه مقدرات این کشور در اختیار آنها بود اما در نهایت بدون وجود یک انسجام قابل توجه در عراق، مردم این کشور آمریکایی‌ها را از کشور خود راندند و آنها را اخراج کردند. لذا در شرایط کنونی که ارتش عراق، حشدالشعبی و گروه‌ها و جریانات استقلال‌‌طلبانه این کشور از انسجام قابل توجهی برخوردارند و مرجعیت چندین بار به استقلال این کشور تاکید کرده است، قطعا موضوع کودتا در عراق منتفی است و امکان انجام کودتا در این کشور وجود ندارد.

این کارشناس مسائل بین الملل خاطرنشان کرد: علی‌رغم شایعات فراوانی که آمریکایی‌ها در فضای مجازی ایجاد کرده بودند به دلیل ترس از مقابله به مثل نیروهای حشدالشعبی و ارتش عراق هیچ‌گونه حمله‌ای به مراکز این نیروها، صورت نگرفته است.

صدرالحسینی در پاسخ به این پرسش که با توجه به تقویت پایگا‌ه‌های نظامی آمریکا در اربیل، امکان ائتلاف نیروهای اقلیم کردستان با نیروهای آمریکا علیه دولت بغداد وجود دارد؟ اظهار کرد: یقینا حضور نیروهای بیگانه در هر کشوری اول از همه به ضرر جریان‌های اقلیت در آن کشور است لذا با در نظر گرفتن این نکته که رئیس جمهور فعلی عراق در حال حاضر کرد است و این تصورکه کردها با آمریکایی‌ها در رابطه با یک کودتا و تجزیه عراق همکاری کنند، بسیار بعید است چرا که در بروز این اتفاق، کردها بیشترین ضرر را خواهند کرد. با وجود اینکه برخی از جریانات این قوم به دنبال تجزیه طلبی عراق هستند اما وحدت و یکپارچگی عراق به عنوان یکی از خواسته‌های کردهای وطن‌پرست، عراقی است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حمله آمریکا به سوریه کارشناس مسائل بین الملل آمریکایی ها فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۸۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی

اتفاق مهمی در آمریکا در حال وقوع است. دانشجویانِ برترین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی جهان در آمریکا علیه اسرائیل قیام کردند. بالغ بر ۷۹ دانشگاه در آمریکا در این اعترضات شرکت کردند. 

دولت آمریکا نیز سیاست مشت آهنین را انتخاب کرده است. الجزیره روز ۱۰ اردیبهشت گزارش داد که بیش از ۱۶۰۰ دانشجو در سراسر آمریکا دستگیر شد‌ه است. اما این مشت آهنین در دانشگاه UCLA به گونه دیگری رقم خورد.

اعتراضات علیه اسرائیل در دانشگاه «کالیفرنیا در لس آنجلس» (UCLA) با یورش یک گروه لباس شخصی از طرفداران اسرائیل مواجه شد.

مهاجمان، پرچم اسرائیل را حمل می‌کردند و به سلاح سرد و اقلامی نظیر اسپری فلفل، چوب و سنگ مسلح بودند. نیرو‌های پلیس نیز نظارت می‌کردند. اما نکته ماجرا اینجاست؛ بخشی از مهاجمین، «فارسی زبان» و از «ایرانیان مقیم کالیفرنیا» بودند.

«سیاوش اردلان» کارمند شبکه BBC فارسی در ایکس خود نوشت: «فرق اعتراضات دانشجوئی دیشب در کالیفرنیا با دو هفته اخیر در امریکا این بود که اینبار به جای پلیس، این دانشجویان طرفدار اسرائیل بودند که به تحصن دانشجویان حامی فلسطینیان هجوم بردند و با اون‌ها درگیر شدند. در این ویدئو صدای فحش‌های فارسی از جمع گروه حامیان اسرائیل شنیده میشه.»

«تریتا پارسی» بنیانگذار نایاک و نزدیک به حزب حاکم در آمریکا در صفحه ایکس خود پیرامون وقایع دانشگاه کالیفرنیا نوشت: اینجا تعدادی از حامیان اسرائیلی هستند که به تظاهرکنندگان ضد جنگ در UCLA به صورت خشونت‌بار حمله کردند. می‌توانید بشنوید که برخی از آنها به فارسی فحاشی می‌کنند. آنها ممکن است از اعضای جامعه بسیار جنگ طلب یهودیان ایرانی‌تبار لس آنجلس باشند.»

روان شناسی فارسی زبانان معارض جمهوری اسلامی در خارج چندان آسان نیست. چرا مهاجران ایرانی باید به تجمع دانشجویان آمریکا حمله کنند؟ سوال را به نحو دیگری می‌توان طرح کرد: اساساً ربط اعتراض دانشجویان آمریکایی به ضد انقلاب چه بود که به عنوان مهاجر و مهاجر زاده در آمریکا به آمریکایی‌ها حمله‌ور شدند؟ 

این رفتار به همین نقطه ختم نمی‌شود. معارضین جمهوری اسلامی در خارج از ایران، درون خود نیز چند تکه هستند و هر طیف علیه دیگری اقدام می‌کند. 

شبکه سلطنت طلب منوتو با شبکه صهیونیستی اینترنشنال درگیر است. هر دو شبکه علیه BBC فارسی موضع‌گیری می‌کنند. 

ائتلاف شش نفره موسوم به مهسا که خود را سرکردگان انقلاب ادعایی ۱۴۰۱ معرفی می‌کردند نیز ۴۳ روز بیشتر دوام نیاورد و فروپاشید. ر. پهلوی، ح. اسماعیلیون، م. علینژاد، ن. بنیادی، ش. عبادی و ع. مهتدی (تجزیه طلب) اسامی این شش نفر بودند. 

اکنون سمپات‌های افراد مذکور به هتاکانه‌ترین شکل ممکن در حال اقدام علیه دیگری است. به نظر می‌رسد که رفتار ضد انقلاب را نباید در چارچوب منطق تحلیل کرد. طایفه‌ای که منطقی برای ارائه ندارد جز فحاشی و چماق!

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به هدفی نظامی، اینبار در جولان اشغالی
  • روایت خبره نظامی آمریکایی از تبادل آتش ایران و اسرائیل
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • حمله دیگری از مقاومت اسلامی عراق به یک مرکز نظامی صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی
  • «وعده صادق» بخشی از توانایی های ایران را نشان داد
  • روسیه این سلاح حساس آمریکایی را به ایران فرستاده
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا