Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@17:13:55 GMT

تشخیص فوری کرونابایک تست2پیوندی

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۳۰۰۰

یک پژوهشگر انگلیسی اخیرا ادعا کرده کیت آزمایشی برای تشخیص بیماری کووید-۱۹ توسعه داده است که هزینه آن تنها دو پوند است و در عرض پنج دقیقه افراد می‌توانند از نتیجه تست خود آگاه شوند. ناطقان: به نقل از دیلی‌میل، پروفسور "مانش سینگ"(Maneesh Singh) مدیر شرکت "بایوسل آنالیتیکس"(Biocel Analytics) اخیرا ادعا کرده توانسته کیت آزمایشی برای تشخیص بیماری کووید-۱۹ توسعه دهد که نه تنها قیمت آن پایین است بلکه در عرض پنج دقیقه نیز نتیجه تست مشخص می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حال حاضر بیماران مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا باید ۴۸ ساعت منتظر نتیجه آزمایش خود بمانند که در برخی موارد حتی اعلام شده افراد مدت زمان بیشتری نیز برای مشاهده نتیجه آزمایش خود منتظر مانده اند.

باشیوع ویروس کرونا در سراسر جهان دانشمندان به طور مداوم در حال تلاش و کوشش برای یافتن درمانی برای این بیماری هستند و در این میان نیز برخی شرکت‌های پزشکی کیت‌های آزمایشی توسعه داده‌اند که به ادعای آنها توسط آنها می‌توان زودتر از ۴۸ ساعت نتیجه ابتلای هر فرد به بیماری کووید-۱۹ را دریافت. حال مدیر این شرکت انگلیسی ادعا کرده که تست آزمایشی مقرون به صرفه‌ای توسعه داده است که در عرض ۵ دقیقه می‌تواند نتیجه را نشان دهد.

روش آزمایشی وی به این صورت است که ابتدا از بزاق دهان هر فرد نمونه برداری می‌شود و آن نمونه بر روی ابزار سواب قرار می‌گیرد و سپس در آزمایشگاه در داخل یک دستگاه مجهز به نور مادون قرمز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در داخل دستگاه، نور مادون قرمز از طریق یک الماس آزمایشگاهی که نور مادون قرمز را در داخل نمونه منعکس می‌کند، منتقل می‌شود و موجی را ایجاد می‌کند که با نمونه در تعامل است و یک طیف منحصربفرد همانند "اثر انگشت" ایجاد می‌کند که نتیجه مثبت یا منفی را نشان می‌دهد.

برای به دست آوردن این نتیجه، داده‌های "اثر انگشتی" باید از طریق الگوریتمی که توسط پروفسور سینگ و تیم وی توسعه داده شده، داخل دستگاه قرار داده شوند تا مشخص شود کدام نمونه‌ها آلوده و کدامها نیستند.

همه این‌ها در حالی است که هفته گذشته سازمان غذا و داروی آمریکا یک دستگاه تشخیص بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ را که یک آزمایشگاه فشرده در یک دستگاه است و قادر است کروناویروس جدید را در عرض پنج دقیقه تشخیص دهد، تایید کرد و شرکت "ابوت"(Abbott) مجوز استفاده اضطراری را برای دستگاه جدید خود که در واقع یک آزمایشگاه فشرده شده در یک جعبه است، دریافت کرد. این دستگاه می‌تواند در عرض پنج دقیقه وجود کروناویروس جدید را تشخیص دهد و طی ۱۳ دقیقه نتایج کاملاً واضحی ارائه دهد. اکنون نیز شرکت ابوت در حال تجاری سازی دستگاه خود در سراسر ایالات متحده است. برچسب ها: تشخیص فوری ، کرونا ، تست2پیوندی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تشخیص فوری کرونا عرض پنج دقیقه توسعه داده کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۳۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی

تین نیوز

دانشمندان ژاپنی برای اولین بار داده ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه در باندهای طول موج فرکانس بالا در فاصله ۳۳۰ فوتی (حدود ۱۰۰ متری) منتقل کردند و این نخستین گام کابرد نسل ششم اینترنت بدون سیم به شمار می رود.

به گزارش تین نیوز از سیتنا، کنسرسیوم (مجموعه ای) از شرکت های ژاپنی اولین دستگاه بی سیم پرسرعت 6G در جهان را ساخته اند که می تواند داده ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه در۱۰۰ متر انتقال دهد؛ سرعتی نزدیک به ۲۰ برابر سریع تر از نسل پنجم اینترنت بی سیم( 5G).

نتایج آزمایش های جدید که یازدهم آوریل در بیانیه مشترک این شرکت ها اعلام شد، نشان می دهد که دستگاه بی سیم کنسرسیوم داده ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه در داخل باند ۱۰۰گیگاهرتز، و در فضای باز در باند ۳۰۰گیگاهرتز مادون قرمز در مدار الکترومغناطیسی قرار دارد، منتقل می کند.

لایو ساینس با تحلیل داده های این گزارش می گوید میانگین سرعت انتقال داده های نسل ششم اینترنت، نزدیک به ۵۰۰ برابر سریع تر از سرعت اینترنت تلفن های همراه نسل پنجم است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شکست بایرن‌مونیخ در روز درخشش کاپیتان رویس
  • شکست بایرن‌مونیخ مقابل رقیب مستقیم/ پیروزی پرگل دورتموند
  • موساد دستگاه‌های تشخیص چهره را در نوار غزه نصب کرد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • فروش فوری بهمن موتور با رسپکت ۲ ویژه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • شکست سنگین استون ویلا در انگلیس/ فیورنتینا در ثانیه های پایانی پیروز شد
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • توقف آلومینیوم و فولاد به‌سود رقبای خوزستانی قعرنشین