Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، سردار محمد حسین بابایی عصر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران، ضمن تبریک اعیاد پیش رو به تشریح اقدامات یک ماهه سپاه کربلا در جبهه مقابله با کرونا پرداخت و گفت: امروزه جبهه وسیعی از مقابله با این ویروس منحوس را طی ۳۴ روز در همه شهرها و روستاهای مازندران شاهد هستیم.

فرمانده سپاه کربلا از تولید بیش از ۳ میلیون و ۲۹۸ لوازم بهداشتی اعم از ماسک و گان بیمارستانی خبر داد و افزود: ۲۱۴ کارگاه تولید لوازم پزشکی با بیش از ۴ هزار خیاط مشغول تولید اقلام بهداشتی هستند که این اقلام توسط مدافعان سلامت بین مردم توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سردار بابایی در ادامه با اعلام اینکه در ضدعفونی و گندزدایی محلات و معابر، امکان پرتردد بیش از ۳ میلیون ۱۴۳ هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده استفاده شد، اضافه کرد: ضدعفونی معابر شهری و روستایی بارها تداوم پیدا کرد و چه بسا بعضی معابر و کوچه‌ها هر شب توسط مدافعان سلامت گندزدایی می‌شد.

فرمانده قرارگاه پدافند زیستی سپاه کربلا با بیان اینکه مردم و بسیجیان احساس مسئولیت کردند و در صحنه مبارزه با کرونا ماندند، خاطرنشان کرد: تلاش جمعی گروه‌های جهادی آثار و برکات خوبی داشت که از جمله این آثار و برکات از بین رفتن ترس و واهمه بین مردم برای تأمین نیازهای اقلام بهداشتی بود که امروز مازندران از شرایط سخت عبور کرد و توانست خود را بازسازی کند.

سردار بابایی در ادامه سخنان خود از اهدای بیش از ۷۰ هزار بسته معیشتی به اقشار آسیب پذیر خبر داد و افزد: موضوعی که در این ایام سپاه از آن غافل نشد حمایت از عزیزانی بود که به نحوی شغل شأن را از دست دادند یا به هر دلیل دچار مشکل شدند لذا بسته‌های معیشتی با کمک خیرین تهیه و دراختیار آن‌ها قرار گرفت.

فرمانده سپاه کربلا با اعلام اینکه بیش از ۴۲۲ هزار بسته بهداشتی هم توزیع شد، خاطرنشان کرد: مثل دوران دفاع مقدس که عده‌ای روسفید شدند و عده قلیلی هم رفوزه شدند؛ در این ایام هم که مردم نیاز به اقلام بهداشتی داشتند و برخی نیز روی تخت بیمارستان بودند عده قلیلی دست به احتکار لوازم بهداشتی زدند که با اشراف اطلاعاتی سپاه در این مورد ۱۳۳ نفر دستگیر شدند و بیش از یک میلیون انواع اقلام بهداشتی هم کشف شد.

به گفته سردار بابایی ۱۷ نقاهتگاه بیماران کرونایی با بکارگیری یک هزار ۶۶۱ تختخواب در شهرهای مازندران برپا شد که بخشی از پرستاران و پزشکان نیروی زمینی سپاه در بابل و همچنین نیروی دریایی سپاه در چالوس مستقر شدند، تا پذیرای بیمارانی باشند که مرحله دوران پس از مرخصی بیمارستان را طی می‌کنند.

فرمانده سپاه کربلا در پایان سخنان خود با اعلام اینکه طی ۳۴ روز از شرایط کرونایی در مازندران ۲۶۶ هزار ۹۸۴ بسیجی در جبهه مبارزه با کرونا فعالیت می‌کنند، یادآور شد: به همه بسیجیان دست مریزاد می‌گویم و امیدوارم مثل پدران خود که در دهه اول انقلاب و در دوران جنگ در جبهه و ستاد پشتیبانی فعال بودند، آن‌ها هم خاطرات خوبی از جهاد در میدان مقابله با کرونا داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: اقلام بهداشتی سپاه کربلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۵۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، رئیس بیمارستان فاطمیه همدان در حاشیه بهره برداری از این طرح گفت: این بیمارستان بخشی برای بستری بیماران ویژه و بخشی برای بیماران عادی داشت، اما راه اندازی بخشی برای مراقبت از بیمادان خاص ضروری به نظر می‌رسید.

شمیم پیله ور افزود: مرجعیت بیمارستان فاطمیه و مراجعه شمار زیادی از بانوان همدانی و حتی بیمارانی از خارج از استان به این مرکز، ضرورت ایجاد این بخش را دو چندان کرد.

او تأکید کرد: در این بخش مادران باردار، مادران پس از بارداری و حتی مادرانی که نیاز به جراحی‌های زنانه دارند پذیرش می‌شوند.

پیله ور تصریح کرد: در این مرکز یک سری مراقبت خاص انجام می‌شود و در صورت نیاز از این محل برای هماهنگی به منظور انتقال بیمار به بخش آی. سی. یو استفاده شود.

بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص دارای ۱۱ تخت است که پنج تخت برای بیماران «اچ. دی. او»، «پرگ لمسی» (بیماران فشار خون بالا)، «اکلمسی»، «هلپ» (بیماران پرخطر)، «خونریزی شدید»، «آی. تی. پی» (پلاکت پایین)، «بیماران دارای تشنج» و ۶ تخت دیگر برای بیماران داخلی است.

 

 

 

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۱۰۰۰ متر از اراضی ملی منطقه گشت رودخان فومن
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • فعالیت بیش از ۴۰۰ هزار سفیر سلامت در مازندران
  • بابایی کارنامی: رونق بنگاه‌های اقتصادی متضمن امنیت شغلی کارگران است
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • عملیات ساخت پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» آغاز شد
  • احداث ۴۰ چشمه سرویس بهداشتی در بوستان‌های منطقه ۲۱ در سال ۱۴۰۳/ احداث ۴ هزار متر مکعب مخزن بتنی در منطقه
  • افتتاح مرکز تداوم عقیدتی امام خامنه قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیروی زمینی سپاه