Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد دلق پوش جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با شیوع ویروس کرونا و احساس نیاز استان و کشور به محصولات بهداشتی برای مقابله با این بیماری مدیران پرتلاش واحدهای صنعتی پای کار آمدند و با تغییر در خطوط تولید ۱۴ واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی و نیز هشت شرکت در شهرک صنعتی منطقه آزاد انزلی برای تامین اقلام بهداشتی استان همه توان خود را به کار بستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در این راستا با تمام ظرفیت و تولید این حجم اقلام بهداشتی توانستند بخش عمده نیاز استان را در این رابطه تامین کنند که این عزم و همراهی آنان ستودنی و قابل تحسین است.

وی با بیان اینکه تعامل مدیران واحدهای صنفی و صنعتی در شرایط بحرانی شیوع کرونا تاکنون بسیار ارزنده بوده است، عنوان کرد : قبل از این بحران فقط دو واحد صنعتی در زمینه تولید مواد ضدعفونی کننده و ماسک در گیلان فعال بود ولی بلافاصله پس از شیوع این ویروس با توجه به نیاز و شرایط ایجاد شده با تغییر در خطوط تولید تعدادی از واحدهای صنعتی و تولیدی استان،  این تعداد افزایش یافت.

اهدای بیش از ۸۵۷هزار ماسک به دانشگاه علوم پزشکی

دلق پوش در ادامه از اهدای ۸۵۷ هزار و ۸۰۰ ماسک n۹۵ و سه لایه و سایر اقلام بهداشتی در دو مرحله به دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و گفت: با پیگیری و مطالبه سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان این تعداد ماسک جهت استفاده کادر درمانی و مراکز بیمارستانی برای پیشگیری از کرونا به صورت رایگان تحویل دانشگاه علوم پزشکی شد.

وی تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت از طریق منابع داخلی اقدام به خرید تعدادی ماسک و اقلام بهداشتی برای استان های درگیر ویروس ازجمله گیلان کرده بود که ما توانستیم این اقلام اختصاصی را جذب و به دانشگاه علوم پزشکی اهداء نماییم.

وی با قدردانی از مدیران این واحدها، از اهدای اقلام بهداشتی دیگر در این روزها توسط واحدهای صنعتی بزرگ به بیمارستانهای گیلان اشاره و بیان کرد: اغلب صاحبان صنایع و صنوف در این شرایط با جامعه و نیز کادر درمانی همراه و همگام شدند و برخی با اهدای بیش از ۱۵۰ گان و اقلام پزشکی و محصولات ضدعفونی کننده وارد عرصه خدمت رسانی به مردم شدند.

 دلق پوش به کمک های سازمان یافته و خودجوش واحدهای تولیدی نیز اشاره و تصریح کرد: از زمان شروع کرونا با هماهنگی روسای ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستان ها و مشارکت اتاق های اصناف اقدام به توزیع رایگان بیش از ۳۲ هزار انواع ماسک و اسپری و مواد ضدعفونی کننده در بین مردم و مراکز درمانی شده است.

وی افزود: هریک از این واحدها به نحوی با مشارکت خویش سعی در کاهش شیوع و سرایت این بیماری  نموده اند که امیدواریم هرچه زودتر با همدلی همگانی این ویروس هرچه زودتر از این مرز و بوم ریشه کن شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت گیلان ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت گیلان دانشگاه علوم پزشکی اقلام بهداشتی معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۷۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌

ایسنا/هرمزگان مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود، اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

حبیب مسیحی تازیانی امروز (ششم اردیبهشت‌ماه) در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار کرد: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قرار دادن قانون نیستیم، بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست، تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد. از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست، بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیفتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود، ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند، اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

سالانه ۱.۳ میلیون تن پسماند صنعتی تولید می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار کرد: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم، از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

مسئولان امر برنامه‌ای برای فرآوری ۱.۳ میلیون تن ضایعات کشاورزی ندارند

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است