Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس قرارگاه احمد بن موسی (ع) بابیان اینکه در ایام پساکرونا نیز در کنار مردم هستیم، گفت: پزشکان فوق تخصص ریه در دارالشفای حرم مطهر شاهچراغ (ع) به‌صورت رایگان مردم شیراز را ویزیت می‌کنند.

ابراهیم عزیزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شیراز با اشاره به فعالیت قرارگاه احمد بن موسی (ع) در طی دو هفته گذشته با هفت کارگروه تخصصی در حوزه مقابله با بحران بیماری کرونا اظهار داشت: بر اساس مصوبه این قرارگاه پزشکان فوق تخصص ریه در دارالشفای حرم مطهر شاهچراغ (ع) به‌صورت رایگان مردم شیراز را ویزیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قرارگاه احمد بن موسی (ع) با تأکید بر اینکه این قرارگاه تا پایان این بیماری و حتی ایام پساکرونا در کنار مردم خواهد بود گفت: طرح این قرارگاه برای اولین مرتبه در کشور اجرا می‌شود و می‌تواند الگویی برای ورود اماکن مقدس در مدیریت بحران، حمایت مردم و همراهی مسئولان در بحران‌ها باشد.

وی بابیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران بر دو دیدگاه دین‌محوری و مردم محوری بناشده و همین نقطه تمایز جمهوری اسلامی با سایر نظام‌های سیاسی است، افزود: با اعتقادات و استفاده از ظرفیت‌های مردمی بحران‌های زیادی مانند جنگ تحمیلی را پست سر گذاشتیم، همچنین در سال‌های گذشته نقش مردم در بحران‌های طبیعی مانند سیل و زلزله بر همه اثبات شد و قرارگاه احمد بن موسی (ع) نیز با تکیه‌بر همین دو ویژگی نظام، فعالیت خود را آغاز کرده است.

منتخب مردم شیراز در انتخابات مجلس یازدهم بابیان اینکه مردم خالق شرایط هستند نه مخلوق آن، ابراز کرد: مردم توفیقات خوبی را به دست آوردند، اگر جلوه‌های حضور مردم در سیل 98 را به تصویر کشیده بودیم، عظمت مردم را می‌دیدیم، این گروه‌های مردمی بودند که مشکلات سیل را حل کردند البته به معنای نفی زحمات دستگاه‌های اجرایی نیست.

عزیزی خاطرنشان کرد: قرارگاه احمد بن موسی (ع) با عنوان قرارگاه «بهداشت و سلامت» با تکیه‌بر نگاه بلند اسلامی و ظرفیت‌های مردمی، توسط حرم مطهر شاهچراغ (ع) راه‌اندازی شده تا در این شرایط سخت در کنار مردمی که سزاوار هستند، باشد و هدف خدمت به مردم و معرفی توانمندی‌های نظام دینی در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی است.

رئیس قرارگاه احمد بن موسی (ع) با اشاره به نقش‌آفرینی مردم در ابتدای انقلاب عنوان کرد: بسیج نمایش جلوه و اندیشه‌های مردمی در طول این سال‌ها بوده است اما باوجود آستان مقدس شاهچراغ (ع) در شیراز، باید مردم از این نعمت بهره ببرند و حرم مطهر نیز بانظم، ساماندهی و برنامه پای‌کار آمده تا در رفع این بحران در کنار مردم باشد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های حرم شاهچراغ (ع) بیان کرد: ظرفیت خدام، دارالشفا، داراضیافه و سالن‌های بزرگ برای استفاده بیماران، همچنین ظرفیت چهار هزار خدام افتخاری شاهچراغ (ع) از امتیازاتی است که می‌توان برای مردم استفاده است.

عزیزی متذکر شد: بیش از 100 نفر متخصص و افراد حقیقی و حقوقی در قالب هفت کارگروه در حال فعالیت هستند، افراد صاحب‌نظر و دارای تجربه در قالب این کارگروه‌ها درصدد جذب ظرفیت‌های مردمی برای کمک به دستگاه‌های اجرایی هستند.

منتخب مردم شیراز در انتخابات دور یازدهم مجلس، اظهار داشت: به‌طور مثال در بحث‌های تخصصی فرهنگی، آموزشی و رسانه می‌توان از ظرفیت‌های هیئت مذهبی کانون‌های فرهنگی و غیره استفاده کرد، در حوزه بهداشت و درمان که هدف اصلی پیشگیری است باید نکاتی را مردم به مسئولان و نکاتی را دانشگاه به مردم منعکس کند که ما نقش رابط را ایفا خواهیم کرد.

به گفته عزیزی این قرارگاه در آغاز فقط در شیراز فعالیت دارد اما در گام بعدی فعالیت‌های خود را گسترش خواهد داد.

وی تأکید کرد: عدم موازی گری و تصدی‌گری از اهداف اصلی این قرارگاه است، این ساختار تشکیل‌شده بسیار کارآمد است و اگر قرار باشد فقط تشکیلات دولتی پیگیر مشکلات باشد امکان‌پذیر نیست، بنابراین نباید ظرفیت‌های مردمی را نادیده گرفت بلکه باید آن‌ها را ساماندهی کرد.

رئیس قرارگاه احمد بن موسی (ع) گفت: مجمع خیرین سلامت، انجمن صنفی خبرنگاران، یاوران شوراها، کمیته امداد، انجمن روابط عمومی استان، فعالان فرهنگی و رسانه، دفاتر هفت‌گانه تسهیلگری، جبهه فرهنگی و انقلاب و دیگر دستگاه‌ها در قالب این کارگروه‌ها در حال ساماندهی و تأمین نیازهای مردمی هستند.

عزیزی متذکر شد: حتی بعد از مهار و کنترل ویروس کرونا باید به بخش‌هایی مانند واحدهای اقتصادی، صنعتی و تجاری که دچار مشکلاتی شدند کمک کرد تا بازیابی و بازسازی شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شیراز ریه مدیریت بحران شاهچراغ ظرفیت های مردمی کنار مردم مردم شیراز حرم مطهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۸۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید

ایسنا/گیلان رئیس بسیج اساتید کشور از تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور خبر داد و گفت: بسیج اساتید در قالب مسئله محوری با تشکیل اندیشکده‌های تخصصی و حلقه‌های علمی اقداماتی را در رابطه با شناسایی نیازهای اساسی کشور و توجه به حل آنها از طریق روش‌های تحقیق، توسعه و بررسی علمی در کشور دنبال می‌کند.

محمدرضا مردانی امروز ششم اردیبهشت در گفت‌وگوی اختصاصی با ایسنا در خصوص نقش آفرینی بسیج اساتید در جبهه علمی و فرهنگی و جهاد تبیین اظهار کرد:  بسیج اساتید متشکل از اعضای هیأت علمی و غیر هیأت علمی دانشگاه‌های کشور بوده و به صورت فردی در ارتباط با توسعه و گسترش فعالیت‌های علمی در رشته و تخصص خود نقش آفرین هستند.

وی افزود: بسیج اساتید در قالب مسئله محوری با تشکیل اندیشکده‌های تخصصی و حلقه‌های علمی اقداماتی را در رابطه با شناسایی نیازهای اساسی کشور و توجه به حل آنها از طریق روش‌های تحقیق، توسعه و بررسی علمی در کشور دنبال می‌کند.

رئیس بسیج اساتید کشور با تأکید بر اینکه اولویت ما کمک به اعتلای نظام آموزش عالی کشور است، گفت: در این راستا اندیشکده حکمرانی آموزش عالی را تشکیل دادیم و گروه‌های علمی شکل گرفته  که در کمک به مرجعیت علمی آموزش عالی کشور قدم‌هایی بر می‌دارد. حضور اساتید بسیجی در اتاق‌های فکر وزارت علوم، تشکیل کمیته‌های تخصصی در این زمینه در دانشگاه‌های مختلف از جمله اقداماتی هستند که هر کدام به نوبه خود در تدوین و ارائه بسته‌های سیاستی برای اعتلای آموزش عالی کشور تأثیرگذار می‌باشند.

مردانی از تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید خبر داد و تصریح کرد: این قرارگاه متشکل از ۲۲ کمیته تخصصی نظیر اقتصاد مقاومتی، مسکن و شهرسازی، عمران، کشاورزی و منابع طبیعی، زنان و امور خانواده و... که شامل موضوعات مهم و کلان کشور است، و در قالب این کمیته‌ها تفاهم‌نامه‌های متعددی با سازمان‌های مختلف از جمله مرکز بررسی استراتژیک، مرکز پژوهش‌های مجلس، مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشگاه‌ها و مراکز مختلف منعقد کردیم تا نیازهای علمی کشور برای حل مسائل و مشکلات را دنبال کنیم.

وی در خصوص برگزاری اردوی راهیان پیشرفت برای اساتید، گفت: در راستای جهاد تبیین و آگاهی مردم از پیشرفت‌های کشور و دستاوردهای علمی، اردوهای راهیان پیشرفت شکل گرفته که اساتید را در قالب گروه‌های مختلف برای بازدید از این مراکز پیشرفت اعزام می‌کنیم. در استان گیلان هم مراکزی شناسایی کردیم که دستاوردهای علمی داشتند و حتی تا لبه دانش و فناوری کار کردند لذا هماهنگی‌هایی صورت گرفته تا این اردوها برای سایر دانشگاه‌های کشور برگزار و بستری فراهم شود تا دیگر اساتید بتوانند ضمن آشنایی با پیشرفت‌های علمی، ظرفیت‌هایی که در زمینه تداوم پیشرفت‌ها دارند را ارائه کنند و به نوعی تعامل دو طرفه بین اساتید دانشگاه‌های کشور با مراکز علمی در استان‌ها شکل گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است
  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • ویزیت رایگان ۷۴ سالمند ساکن در سرای سالمندان تربت حیدریه
  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • مردم پروژه‌های نهضت ملی مسکن را کامل می‌کنند؟
  • افزایش ظرفیت‌های جدید سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ شیراز