Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

دونالد ترامپ عصر پنج شنبه که به همراه مایک پنس معاون اول، استیون منوچین وزیر خزانه‌داری و جرد کوشنر داماد و مشاور وی به نشست خبری مربوط به شیوع ویروس جدید کرونا در آمریکا آمده بود، این مطلب را مطرح کرد.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین در پاسخ به این سوال که بارها گفته‌اید در کنار مردم ایران هستید، اکنون که آنها با شرایط سخت ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند، چگونه در کنار آنها ایستاده‌اید، گفت: آنها در شرایط بسیار سختی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ بدون اشاره به آثار تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران، مدعی شد: آنها در ابعاد مختلف شرایط بسیار سختی دارند. اقتصاد و نیروی نظامی آنها آسیب دیده است و اکنون نیز درگیر ویروس هستند.

وی در پاسخ به اینکه آیا قصد کاهش تحریم‌ها را برای ارسال تجهیزات پزشکی دارید، افزود: آنها تاکنون از ما درخواست نکرده‌اند. اگر آنها خواستار ملاقات باشند، ما برای دیدار تمایل داریم و مایل هستیم که همه چیز را حل و فصل کنیم اما تردید دارم آنها در این زمینه واقع‌بین باشند.

رئیس جمهوری آمریکا در پاسخ به این سوال که این تحریم‌ها، مردم را هدف قرار داده است، گفت: فکر می‌کنم ایرانی‌ها آمریکا را دوست دارند. فکر می‌کنم آنها دوستدار آزادی و داشتن چیزهایی هستند که ما داریم.

ترامپ افزود: من سال‌های پیش دوستانی داشتم که بنگاه‌های معاملات ملکی داشتند و همیشه به ایران می‌رفتند. آنها در جاهای مختلف ایران، آپارتمان و خانه داشتند و بسیار موفق بودند. یک روزی آنها آمدند و همه چیز تمام شد.

به دنبال تغییر حکومت ایران نیستیم

وی ادامه داد: به یاد داشته باشید، (مردم ایران) آمریکا و آنچه را که ما برای آن ایستاده‌ایم، دوست دارند. ما به دنبال تغییر حکومت نیستیم. این کشورها بارها این راه را رفته و جواب نداده است.

رئیس جمهوری آمریکا اضافه کرد: آنها کشور بسیار خصومت‌آمیزی بوده‌اند. آنها توافقی را با رئیس جمهوری اوباما منعقد کردند که هرگز نباید بسته می‌شد. آن یک توافق کوتاه مدت بود و به آنها ۱۵۰ میلیارد دلار که ۱.۸ میلیارد دلار آن اسکناس بود، پرداخت شد.

ترامپ با این ادعا که برای کمک به ایران بسیار مسئولانه عمل کرده است، گفت: اگر آنها درخواست کنند و به کمک نیاز داشته باشند، حتما چیز متفاوتی را در نظر می‌گیرم.

وی در پاسخ به این سوال که سازمان ملل متحد می‌گوید ایران به کمک نیاز دارد، اظهار کرد: این به سازمان ملل متحد مربوط است اما من درباره خودمان صحبت می‌کنم. اگر آنها درخواست کمک داشته باشند؛ یک کیس بزرگ درگیری کرونا را دارند، یکی از بدترین جاهای درگیر در زمین است. اگر شما بخوانید باور می‌کنید من به آنچه که می بینم و می دانم باور دارم. اگر آنها کمک بخواهند به آنها کمک می‌کنیم.

رئیس جمهوری آمریکا در حالی ایران را بدترین نقطه زمین از نظر همه‌گیری کرونا معرفی کرد که ایالات متحده رتبه نخست مبتلایان به این بیماری را دارد و تا این ساعت ۲۳۸ هزار و ۸۲۰ نفر در آمریکا به این کووید-۱۹ دچار شده‌اند و تعداد پنج هزار و ۷۵۸ نفر هم جان باخته‌اند. همچنین هشت هزار و ۸۸۹ نفر هم بهبودی یافته‌اند.

پاسخ ترامپ به پلوسی

رئیس جمهوری آمریکا در واکنش به اظهارات رئیس مجلس نمایندگان این کشور مبنی بر لزوم تحقیق از پاسخ دولت به گسترش کرونا گفت: اکنون زمان مسایل سیاسی و تحقیقات حزبی بی‌پایان نیست.در روزهای گذشته موضوع تاخیر پاسخ دولت ترامپ به گزارش‌های مربوط به شیوع ویروس کرونا و افزایش تعداد مبتلایان کووید-۱۹ محل بحث شخصیت‌های سیاسی شده است.

نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در این زمینه خواستار انجام تحقیق شده است تا قصور دولت در اقدام به موقع در مقابله با کرونا مشخص شود.

ترامپ که به تازگی از بند محکمه بازخواست و استیضاح خود رهایی یافته است اگرچه در مجلس نمایندگان برای دو اتهام، استیضاح شده بود، بارها گفت که ویروس کرونا تهدید جدی نیست.

وی با افزایش بیماران این ویروس و همچنین کاهش بازارهای سهام، تلاش کرد تا با مقایسه با آمار مرگ و میر ناشی از آنفلوآنزا در آمریکا، بگوید همه چیز تحت کنترل است.

آزمایش دوم هم منفی شد

رئیس جمهوری آمریکا که همواره به خاطر رفتارهای پرخطر کرونایی به ویژه رعایت نکردن فاصله فیزیکی مورد انتقاد قرار دارد و در روزهای گذشته هم از طرف خبرنگاران مورد پرسش قرار گرفته بود که آیا حاضر است بار دیگر آزمایش کرونا دهد یا خیر، امروز با نشان دادن نتیجه آزمایش خود، گفت بار دیگر آزمایش داده است و نتیجه آن، منفی است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ترامپ تحریم کاهش تحریم کرونا رئیس جمهوری آمریکا اگر آنها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۸۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم

«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با خودداری از اظهارنظر درباره کانال های ارتباطی میان واشنگتن – تهران گفت: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم.

به گزارش ایرنا، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی خبری در پاسخ به پرسشی درباره برخی گزارش ها درباره احیای مذاکرات رفع تحریم ها و مذاکرات مستقیم میان تهران – واشنگتن گفت: « من در مورد راه‌های ارتباط خود با ایران اظهار نظر نمی‌کنم اما باید بگویم ما در حال مذاکره مستقیم با ایران در نیویورک یا هر جای دیگری در مورد برجام نیستیم.»

پاتل در پاسخ به سوال دیگری درباره گزارش حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا و وضعیت خبرنگاران و شبکه اینترنشنال گفت: نمی خواهم به هیچ بخش خاصی در گزارش حقوق بشر اشاره کنم.

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در عین حال با تکرار اتهامات ضد ایرانی واشنگتن مدعی شد: «اما همه می دانند که حکومت ایران یکی از بزرگترین صادرکنندگان تروریسم در جهان است. همزمان با این امر، حکومت ایران کاملا یک محیط آزاد و باز رسانه ای را نادیده می گیرد. شما در سه سال گذشته شاهد سرکوب شدید نهاد های رسانه، خبرنگاران و اهالی رسانه در ایران بوده اید. ما به انجام اقدامات برای مسوول ساختن حکومت ایران به دلیل نقض حقوق بشر و  خرابکارانه ادامه خواهیم داد.»

پیش از این، یک منبع آگاه در گفت‌وگو با ایرنا درباره برخی ادعاها درخصوص مذاکرات مستقیم نمایندگان ایران و آمریکا گفت: هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست و تبادل پیام‌ها صرفا در چهارچوب تعریف شده در جریان می‌باشد.

وی تاکید کرد: مذاکرات رفع تحریم با کشورهای عضو برجام توسط علی باقری کنی به عنوان مذاکره کننده ارشد هسته ای جمهوری اسلامی ایران دنبال می‌شود.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ درخصوص وضعیت مذاکرات رفع تحریمها گفت: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین حقوق ملت، به ویژه در موضوع رفع تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران همواره از همه ظرفیت های دیپلماتیک خود استفاده کرده است.

او تصریح کرد: کسی که زیر میز دیپلماسی زد، نه جمهوری اسلامی ایران، بلکه آمریکا بود. شرکای آمریکا در توافق برجام هم نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند و خلاء خروج غیر قانونی آمریکا از توافق برجام را جبران کنند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: لذا جمهوری اسلامی ایران مطابق خط مشی حکیمانه ای که مقام معظم رهبری تبیین و امر فرمودند، در مسیر بی اثر سازی تحریم ها حرکت کرده و در این مسیر توفیق های زیادی به دست آورده است.

کنعانی ادامه داد: موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه در حاشیه نشست‌های بین‌المللی و در دیدار با طرفهایی که در موضوع برجام و مذاکرات رفع تحریم های ظالمانه می‌توانند ایفای نقش کنند یا نقش تعریف شده و سازمانی دارند مطرح می شود، دیدگاه ها شنیده می شود و دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران ارائه می گردد.

تارنمای محافظه کار واشنگتن فری بیکن فروردین ماه امسال  اعلام کرد: دولت جو بایدن معافیت‌های تحریمی را که به ایران اجازه می‌دهد در چارچوب برجام وارد همکاری‌های هسته‌ای با طرف‌های بین‌المللی شود، تمدید نکرده است.

دولت بایدن اجازه داده است که مجموعه ای از معافیت های تحریمی که به ایران و روسیه اجازه می دهد،همکاری مشترک داشته باشند، منقضی شود اما به اجرای آن تحریم ها متعهد نمی شود.

واشنگتن آخرین بار آگوست ۲۰۲۳ این معافیت‌ها را تا ابتدای سال ۲۰۲۴ تمدید کرده بود و این معافیت‌ها اکنون منقضی شده‌اند.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه درباره علت منقصی شدن این معافیت های تحریمی حرفی نزد اما به واشنگتن فری بیکن گفت که مقامات همچنان «در حال بررسی معافیت‌ها به عنوان بخشی از روند بررسی منظم هستند» و اظهارنظر عمومی پس از تصمیم‌گیری بعنوان بخشی از آن بررسی ارائه خواهد شد.

معافیت‌های تحریمی ایران در چارچوب برجام صادر می‌شود و دولت‌های آمریکا هر ۶ ماه موظف به تمدید آن بوده‌اند.

بر اساس متن برجام، کشورهای امضا کننده آن متعهد شده بودند که با ایران در حوزه‌ همکاری هسته‌ای صلح‌آمیز از جمله در پروژه‌های رآکتور تحقیقاتی اراک و تاسیسات فردو همکاری کنند.

در دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ این معافیت‌ها به دلیل خروج آمریکا از برجام لغو شد اما جو بایدن پس از ورود به کاخ سفید اعلام کرد که این معافیت‌ها را صادر خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، ایران پس از امضای برجام در سال ۱۳۹۴ با هدف لغو تحریم های ظالمانه، به عنوان کشوری مسئولیت پذیر، تعهدات خود را بدون عیب و نقص اجرا کرد و این مساله در ۱۶ گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی مورد تائید قرار گرفت. اما پس از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید در ژانویه ۲۰۱۷ (دی ماه ۱۳۹۵) و پس از چند اقدام مقدماتی، نهایتاً با اتخاذ مواضع مغایر با مفاد برجام، با خروج یکجانبه و غیرقانونی آمریکا از آن در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ (۸ می ۲۰۱۸)، در دو مرحله تحریم‌های ثانویه آن علیه ایران بازگردانده شد.

اجرای نامتوازنِ این توافق از یک طرف و فشارهای ناشی از اعمال و تشدید تحریم‌های یکجانبه آمریکا از طرف دیگر، باعث شد تا یکسال پس از خروج آمریکا از برجام، نهایتاً در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ (۸ می ۲۰۱۹) شورای‌عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران تصمیماتی در راستای متوقف کردن گام به گام اجرای اقدامات داوطلبانه تعهدات هسته‌ای با اعطای فرصت‌های ۶۰ روزه به دیپلماسی، اتخاذ کند.

ایران تا یک سال پس از خروج آمریکا از برجام به تمامی تعهداتش ذیل این توافق عمل کرد تا به کشورهای اروپایی که وعده می‌دادند آثار خروج واشنگتن از توافق را جبران می‌کنند، فرصت دهد تا برای تحقق این وعده تلاش کنند. اما با توجه به اینکه کشورهای اروپایی به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند، در چند گام تعهداتش ذیل برجام را کاهش داد. کاهش تعهدات ایران بر اساس مفاد توافق هسته‌ای برجام صورت گرفت.

دولت دموکرات جو بایدن پس از روی کار آمدن در ژانویه ۲۰۲۱، اقدام یکجانبه دولت سابق این کشور را برای خروج از توافق ایران و گروه ۱+۵ محکوم کرد اما تاکنون دربرابر هرگونه اقدام معتبر برای جبران رفتار نادرست گذشته کوتاهی کرده و  سیاست های فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ را در پیش گرفته است.

دولت بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه پی در پی به بهانه های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته ای و حقوق بشر تحریم هایی را علیه ایران وضع کرده است.

tags # برجام ، آمریکا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود؛ به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع : حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود / به دنبال جنگ نیستیم
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود /به دنبال جنگ نیستیم
  • «به‌دنبال جنگ نیستیم، اما پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل می‌دهیم»
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت