Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@07:30:58 GMT

سیر کرونا در سنندج، دهگلان و مریوان صعودی شد

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۸۶۳۳

سیر کرونا در سنندج، دهگلان و مریوان صعودی شد

دکتر ابراهیم قادری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر سیر بیماری در سقز به ثبات رسیده ولی در شهرستان‌های سنندج، دهگلان و مریوان شاهد افزایش تعداد بیماران در روزهای اخیر هستیم.

وی اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را در قطع زنجیره انتقال کرونا بیشار موثر قلمداد کرد و افزود: رفتار مردم در ۲ هفته گذشته در استان باعث شد تا به افزایش جهشی خطرناکی که منجر به پرشدن ظرفیت بیمارستان‌ها شود، نرسیم و این تنها به واسطه رفتار مسوولانه و مشارکت مردم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تاکید بر اینکه بیماری کرونا مانند آتش زیر خاکستر عمل می کند، گفت: روند ثبات و یا حتی کاهش تعداد مبتلایان در یک شهر نباید منجر به تخطی از طرح فاصله‌گذاری اجتماعی شود چرا که با کمترین بی مبالاتی بهداشتی و حضور در تجمعات، امکان شیوع گسترده بیماری همچنان دور از انتظار نیست.

قادری با بیان اینکه هم اکنون سه هزار کردستانی از اطرافیان بیماران در قرنطینه خانگی به سر می برند، یادآور شد: رعایت نکات بهداشتی از سوی این افراد و ماندن در خانه کمک بزرگی برای قطع زنجیره انتقال بیماری خواهد بود.

وی با بیان اینکه تعداد کودکان مبتلا به کرونا در استان افزایش نیافته است، از روستاییان استان هم خواست تا به عیادت بیماران (با هر نوع بیماری حتی غیراز کرونا) نروند چرا که ممکن است ناقل بیماری بوده و یا فرد بیمار مبتلا به کرونا باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه کردستان به ثبت یک مورد مثبت ابتلا به کرونا در یکی از روستاهای سنندج اشاره و تاکید کرد: فردی ساکن تهران اوایل فروردین به این روستا برگشته بود که از قبل بیمار بوده و در آزمایش گرفته شده مشخص شد مبتلا به کرونا است که شرایط در خصوص محدودیت اطرافیان او اعمال شد.

قادری با بیان اینکه تعداد بیماران بدحال نیازمند به بستری در استان به ویژه در سقز در حال کاهش است، افزود: با این حال تعداد بیماران مبتلای به کرونا خفیف و متوسط در حال افزایش است و این مساله نیز به اندازه کافی می تواند خطرآفرین باشد.

وی روند فعلی تعدادمبتلایان به بیماری در استان را که در چند روز اخیر به روزانه بالای ۴۰ نفر رسیده نامطلوب دانست و بر لزوم رعایت بیشتر نکات بهداشتی و توجه جدی به ماندن در خانه از سوی همه اقشار تاکید کرد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی کودکان بیماری کرونا بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۸۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در هفته‌های اخیر، تیم پزشکی در این روستا حضور پیدا کرده و از اهالی آزمایش گرفته شد.

وی بیان داشت: پیش از اعزام تیم پزشکی تست چند نفر از اهالی مثبت بود و تحت درمان قرار گرفته‌اند و ۲۰ نفر نیز مشکوک بودند که از آنها نمونه گرفته شد.

تقوی با بیان اینکه مابقی مردم نیز متقاضی انجام آزمایش هستند، گفت: آزمایش ۱۸۰ نفر هم در حال انجام است و قرار است تیم پزشکی به این منطقه اعزام شود و برای درمان و انجام آزمایش‌ها و فرآیند درمان اقدام کند.

وی افزود: این بیماری در سایر نقاط شهرستان اپیدمی نیست.

تقوی با بیان اینکه روستای رود ریش هم مرز با شهرستان بویراحمد است، گفت: مردم روستا می‌توانند خدمات بهتری از طریق مراکز بهداشتی این شهرستان دریافت کنند.

وی افزود: تیم پزشکی شهرستان کهگیلویه در روستاهای دیشموک حضور پیدا کردند و مردم باید بدانند که شیر و گوشت دام‌ها در این شرایط، مشکل زا بوده و باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

تقوی تصریح کرد: تب مالت از بیماری‌های عفونی قابل انتقال بین انسان و حیوان است که از طریق حیوانات آلوده همچون گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک و گاومیش به انسان منتقل می‌شود.

کد خبر 6090904

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد