Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک جهانی از کمک فوری برای مبارزه با کرونا خبر داد و افزود: تا ۱۵ ماه آینده ۱۶۰ میلیارد دلار جهت حمایت از اقشار ضعیف و آسیب پذیر کشورهای کم درآمد، مشاغل و بهبود وضعیت اقتصادی ارسال می‌کند.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا بانک جهانی در گزارشی در وبسایت رسمی خود نوشت: بسیاری از کشورهای کم درآمد یا متوسط دنیا هنوز در مراحل اولیه بیماری همه گیر COVID-۱۹ هستند اما تاثیر آن در حال حاضر احساس می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیستم های بهداشتی و درمانی در اتیوپی و یمن متلاشی شده اند. در کشورهایی مانند هائیتی و مغولستان به کادر پزشکی بیشتری احتیاج دارند.

میلیون ها کودک نمی توانند در پاکستان به مدرسه بروند و برای یادگیری از راه دور به راه حل نیاز دارند. خطرات ناشی از بیماری ویروس کرونا مخصوصاً برای میلیون ها انسان که در فقر زندگی می کنند بسیار زیاد است.

بانک جهانی نیز به سرعت در حال اقدام است تا حمایت خود را افزایش دهد در حالی که کشورها با بحران COVID-۱۹ و طیف گسترده ای از عواقب آن از جمله خطر رکود جهانی روبرو هستند. با تصویب روز گذشته (پنج‌شنبه) هیات مدیره گروه بانک جهانی، این بانک بلافاصله از طریق عملیات بانکی در سراسر جهان پشتیبانی اضطراری خود را آغاز کرد.

بر اساس اعلام بانک جهانی، این کمک فوری به دولت ها و شرکت ها فقط قدم اول یک تلاش گسترده است. با توجه به چالش های بی سابقه ای که COVID-۱۹ به وجود می آورد، بانک جهانی پیش بینی می کند تا ۱۵ ماه آینده ۱۶۰ میلیارد دلار برای کمک به کشورها جهت حمایت از اقشار ضعیف و آسیب پذیر و همچنین حمایت از مشاغل و بهبود وضعیت اقتصادی این کشورها ارسال خواهد کرد.

دیوید مالپاس، رییس بانک جهانی با تأکید بر نقش اساسی که موسسات گروه بانک جهانی می توانند بازی کنند، خاطرنشان کرد: به احتمال زیاد فقیرترین و آسیب پذیرترین کشورها سخت ترین ضربه را از شیوع بیماری خواهند دید.

وی تاکید کرد: گروه بانک جهانی برای کاهش شیوع COVID-۱۹ اقدامات گسترده و سریع را انجام می دهد و ما در حال حاضر عملیات پاسخگویی بهداشتی در بیش از ۶۵ کشور جهان داریم. بر اساس این گزارش، مفاد ویژه ای برای تامین سریع اعتبار گروه اول از پروژه های بانک جهانی به میزان ۱.۹ میلیارد دلار در ۲۵ کشور به تصویب رسیده است. تیم های بانکی همچنین در تلاش هستند تا سریعاً ۱.۷ میلیارد دلار دیگر از پروژه های موجود را برای پاسخ سریع به این بیماری همه گیر استفاده کنند.

مالپاس در جمع خبرنگاران گفت که اطمینان دارد بانک جهانی و صندوق بین المللی پول در تلاش مشترکشان برای متقاعد کردن وام دهندگان رسمی دوجانبه به منظور تعلیق بازپرداخت بدهی کشورهای فقیر برای ۱۴ ماه، پیشرفت زیادی خواهند کرد.

وی ابراز اطمینان کرد که تقریبا تمامی اعضای جی۲۰ متشکل از اقتصادهای بزرگ جهان، از چنین اقدامی حمایت خواهند کرد. وی تاکید کرد: دلیل اینکه در این مسیر گام برداشته ایم این است که معتقدیم این کار شدنی است و می توان انجام آن را از طریق وام دهندگان رسمی دوجانبه تسریع کرد.

مالپاس گفت که وی و «کریستالینا جورجیوا» رییس صندوق بین المللی پول در جریان نشست های مجازی که در اواسط آوریل برگزار خواهد شد، سعی خواهند کرد تا حمایت کشورها را از این پیشنهاد جلب کنند.

هند سومین اقتصاد بزرگ آسیا، با دریافت یک میلیارد دلار کمک مالی بیشترین سهم را از بودجه اولیه خواهد داشت. بودجه تصویب شده توسط بانک جهانی علاوه بر این، کمک ۲۰۰ میلیون دلاری به پاکستان، ۱۲۹ میلیون دلاری به سری لانکا، ۱۰۰ میلیون دلاری به افغانستان و ۸۲.۶ میلیون دلاری به اتیوپی را شامل می شود.

این نهاد در ادامه اعلام کرد که به منظور کمک به زنجیره تامین که به طور گسترده دچار اختلال شده است، از طریق تسریع ارسال تجهیزات پزشکی مورد نیاز از چین و سایر تولیدکنندگان به کشورهای نیازمند کمک خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بانک جهانی کرونا میلیون دلاری میلیارد دلار بانک جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۲۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی

آفتاب‌‌نیوز :

پیمان حدادی، عضو هیات مدیره پرسپولیس در مورد بدهی پرسپولیس به بانک شهر که حالا سهامدار این باشگاه است، گفت: می‌گفتند، چون باشگاه پرسپولیس به بانک شهر بدهکار بوده این باشگاه را خریده، اما باشگاه استقلال هم به بانک شهر بدهکار است. تسهیلاتی که در زمان عرضه سهام به دوتا باشگاه دادند برابر بوده. اقساط ریالی ما از سپرده‌ای که در بانک شهر داریم پرداخت می‌شود. وام دو و نیم میلیون دلاری هم قرض الحسنه است.

او در مورد دریافت پاداش آسیایی بلوکه شده نزد ای‌اف‌سی گفت: ما از اینجا به بعد تلاش می‌کنیم از بانک مرکزی مجوز بگیریم که سه و نیم میلیون دلاری که نزد ای‌اف‌سی داریم، دو و نیم میلیون دلارش را با بدهی‌ای که به بانک شهر داریم تهاتر کنیم.

حدادی در مورد اینکه با واگذاری سهام پرسپولیس آیا بودجه تزریق می‌شود گفت: باتوجه به زیان‌هایی که باشگاه در سال‌های گذشته متحمل شده، باشگاه پرسپولیس همانند استقلال مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت هستند و حتما باید افزایش سرمایه بدهند. بهترین راحت‌ترین روشی که بانک‌ها می‌توانند سرمایه‌گذاری کنند، محل افزایش سرمایه است. بانک‌ها به صورت نقدی به سرمایه باشگاه اضافه خواهند کرد و آن وجوه با برنامه‌ریزی می‌تواند آن وجوه در باشگاه سرمایه‌گذاری شود. روال باشگاه تغییر نخواهد کرد. تعهدات باشگاه باید انجام شود.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی
  • سازمان همکاری اسلامی ادامه همکاری کشورها با آنروا را خواستار شد
  • پرسپولیس به جد‌ی‌ترین طلبکارش رسید!
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات
  • سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختارهای جدید
  • دست نکشیدن غرب از هژمونی‌ خود دلیل اصلی تشدید تنش در جهان است
  • پوتین: نظم نوین جهانی باید منافع اکثر کشورها را تأمین کند
  • نیاز ۲ میلیارد دلاری برای کمک‌های غذایی به افغانستان