Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، «تدروس ادهانوم» مدیرکل سازمان بهداشت جهانی هشدار داد که کشورها برای برداشتن قرنطینه عجله نکنند؛ زیرا تعجیل در لغو این تدابیر موجب سقوط «شدیدتر و ادامه‌دار» اقتصادی و افزایش شمار مبتلایان و جان‌باختگان کرونا می‌شود.

رویترز در این باره گزارش داد که، ادهانوم در کنفرانسی خبری در ژنو سوئیس اظهار کرد: همه ما از تبعات عمیق اجتماعی و اقتصادی این ویروس مطلعیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بهترین راه برای پایان دادن به محدودیت‌ها و کاهش تأثیرات اقتصادی آن، شکست دادن این ویروس است.

ادهانوم همچنین از کشورها خواست تا برنامه‌های بیمه‌ای و بهداشتی را برای شهروندان خود گسترش داده و موانع مالی پیش روی مسائل بهداشتی را بردارند.

او گفت: اگر مردم به دلیل ناتوانی مالی از خدمات درمانی دور شوند، نه تنها به خودشان لطمه می‌زنند بلکه کنترل کرونا دشوارتر شده و جامعه در معرض خطر قرار می‌گیرد.

مقام‌های سازمان بهداشت جهانی می‌گویند که کرونا حتی مبارزه با سایر بیماری‌های عفونی همچون فلج اطفال را تحت تأثیر قرار داده است.

در همین حال، ادهانوم و «کریستالینا جورجیوا» مدیر صندوق بین المللی پول اولویت دادن کشورها به مبارزه با کرونا را خواستار شده و تأکید کردند که مهار این ویروس و نجات جان انسان‌ها «شرط لازم» برای حفظ مشاغل و اقتصاد است.

ادهانوم و جورجیوا در مقاله‌ای که روز جمعه در روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف منتشر شد، تأکید کردند که برای احیای فعالیت‌های اقتصادی لازم است که ابتدا شیوع کرونا تحت کنترل قرار بگیرد.

شیوع کرونا بیش از یک میلیون نفر را در سراسر دنیا مبتلا کرده و جان بیش از ۵۰ هزار نفر را گرفته است. دولت‌ها برای مقابله با این ویروس برنامه‌های قرنطینه را به اجرا گذاشته‌اند که باعث متوقف شدن بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی شده است.

تدروس و جورجیوا در مقاله مشترک خود نوشتند: در حالی دنیا به کرونا پاسخ می‌دهد که کشورها یکی پس از دیگری مجبور شده‌اند که برای مهار آن وارد عمل شوند. این رویکرد باعث شده است که فعالیت جامعه و اقتصاد آنها متوقف شود.

در ادامه این مقاله آمده است: در ظاهر یک انتخاب وجود دارد، یا جان انسان‌ها را نجات دهید یا معیشت آنها را. اما این یک معمای اشتباه است. مهار کرونا شرط لازم برای نجات مشاغل است.

تدروس و جورجیوا تأکید کردند که نظام بهداشتی بسیاری از کشورها برای «قتل عام» کرونا آماده نیست. آنها از کشورها خواستند که بودجه خدمات بهداشتی را در اولویت قرار دهند.

آنها در مقاله مشترک خود تصریح ساختند: بحران در بهداشت جهانی و سرنوشت اقتصاد جهانی به طرز جدایی‌ناپذیری در هم تنیده شده است. مبارزه با این ویروس لازمه احیای اقتصادی است.

در این مقاله آمده است که ۸۵ کشور به دنبال دریافت کمک مالی اضطراری از صندوق بین المللی پول هستند و این نهاد قصد دارد ظرفیت فعلی کمک‌های اضطراری خود برای پاسخ به کرونا را از ۵۰ میلیارد دلار به یکصد میلیارد دلار افزایش دهد. ظرفیت کامل این نهاد مستقر در واشنگتن برای وام‌دهی یک تریلیون دلار است.

سازمان بهداشت جهانی که در ژنو سوئیس مستقر است، اعلام کرده که در همکاری با صندوق بین المللی پول توافقنامه‌های خرید تجهیزات حیاتی پزشکی برای کشورها را تسهیل می‌کند.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: تلگراف مبتلایان کرونا قرنطینه هشدار سازمان بهداشت جهانی سازمان بهداشت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۵۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت

عبدالسلام حنفی، معاون اداری طالبان در دیدار با رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت، خواهان واگذاری کرسی نمایندگی افغانستان در این سازمان به این گروه و اعاده عضویت افغانستان در نشست‌های منطقه‌ای کمیته اجرایی این سازمان شد.

حنفی همچنین خواستار همکاری سازمان‌های بین‌المللی به منظور کشت محصول جایگزین خشخاش در راستای حمایت از کشاورزان افغانستانی شد.

«حنان حسن بلخی» رئیس منطقه‌ای مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت گفت: مسئله بهداشت غیرسیاسی است و در اولویت‌های این سازمان قرار دارد.

بلخی گفت: مسئله فراهم آوری کشت جایگزین برای کشاورزان افغانستانی را با سازمان جهانی بهداشت و سایر نهادهای مربوطه در میان خواهیم گذاشت.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است