Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-26@22:01:09 GMT

این چهره‌های سیاسی و روحانی مبتلا به کرونا شده‌اند

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۷۴۰۳

این چهره‌های سیاسی و روحانی مبتلا به کرونا شده‌اند

گرچه شیوع ویروس کرونا در کشورمان از اواخر بهمن‌ماه سال ۹۸ آغاز شد و تاکنون تعدادی از مسئولین و مقامات از گزند این ویروس در امان نماندند، اما انتشار خبر ابتلای علی لاریجانی رئیس قوه مقننه کشورمان بار دیگر نظر افکار عمومی را به سمت خبر ابتلای چهره‌های سیاسی به این ویروس جلب کرد.

البته علی لاریجانی اولین کسی نیست که به‌عنوان عضوی از مجلس شورای اسلامی به ویروس کرونا مبتلا شده چه آنکه از همان ابتدای شیوع این ویروس در کشورمان تعداد زیادی از مجلس‌نشینان دچار این بیماری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 کدام‌یک از نمایندگان مجلس به کرونا مبتلا شدند؟

همان اوایل اسفندماه بود که یک تیم پزشکی در خانه ملت مستقر شد تا از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تست کرونا بگیرند و پس از انجام این تست‌ها عنوان شد که ۲۳ نماینده مجلس مبتلا به کرونا هستند.

اخیراً نیز اسدالله عباسی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در گفتگو با خبرنگار تسنیم عنوان کرد که از بین ۱۰۰ نماینده‌ای که تست کرونا دادند ۲۳ نفر مبتلا و ۴۰ نفر مشکوک به کرونا بودند.

گرچه هیچ‌گاه به‌طور رسمی اسامی نمایندگانی که به ویروس کرونا مبتلا شدند، از سوی مجلس اعلام نشد، اما برخی از وکلای ملت در گفتگو با رسانه‌ها و یا در صفحات شخصی خود در فضای مجازی خبر ابتلای خود را اعلام کردند.

١. مجتبی ذوالنوری نماینده قم

٢. معصومه آقاپور علیشاهی نماینده شبستر

٣. محمدرضا منصوری نماینده ساوه و زرندیه

٤. امیر خجسته نماینده همدان

٥. غلامرضا کاتب نماینده گرمسار

٦. شهاب نادری نماینده اورامانات

۷. سیدجواد حسینی‌کیا نماینده سنقر و کلیایی

البته محمود صادقی نماینده مردم تهران در مجلس هم روز سه‌شنبه ۶ اسفند از ابتلای خود به ویروس کرونا خبر داد و در توئیت خود نوشته بود: «تست کرونای من مثبت شد. این پیام را در شرایطی می‌دهم که چندان امیدی به ادامه حیات در این دنیا ندارم.».

چهره‌های مشهوری که کرونا گرفتند

در هر حال افراد زیادی در جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که شخصیت‌های سیاسی ایرانی هم در این میان به چشم می‌خورند.

این‌گونه به‌نظر می‌رسد که نخستین فردی که از میان مسئولان به کرونا مبتلا شد، مرتضی رحمان‌زاده شهردار منطقه ۱۳ تهران بود که از دوم اسفندماه در بیمارستان مسیح دانشوری بستری شد و پس از گذراندن دوران بیماری خود چند روزی است که از بیمارستان مرخص شده است.

اما از میان معروف‌ترین چهره‌هایی که در یک ماه و نیم گذشته به کرونا مبتلا شده‌اند، می‌توان به چهره‌های زیر اشاره کرد:

۱. علی اکبر ولایتی، مشاور رهبر انقلاب در امور بین‌الملل

۲. ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت کشور

۳. علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی

۴. رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت

۵. معصومه ابتکار معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده

۶. مصطفی پورمحمدی وزیر سابق کشور و دادگستری

۷. اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور

۸. محمدجواد ایروانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

۹. فریدالدین حدادعادل پسر غلامعلی حدادعادل

۱۰. پیرحسین کولیوند رئیس اورژانس ایران

۱۱. زهرا الهیان نماینده ادوار مجلس و منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم

۱۲. علی آقازاده نماینده ادوار مجلس و منتخب مردم رشت در مجلس یازدهم

۱۳. محمدرضا قدیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم

۱۴. محمد جهانگیری معاون سازمان نظام پزشکی

چهره‌هایی که بر اثر کرونا جان باختند

‌در این ۴۵ روز اخیر نیز برخی از چهره‌های سیاسی در گوشه و کنار کشورمان بر اثر کرونا جان باختند.

۱. حسین شیخ‌الاسلام معاون امور بین‌الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب

۲. فاطمه رهبر نماینده منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم

۳. احمد تویسرکانی مشاور رئیس قوه قضائیه

۴. هادی خسروشاهی سفیر سابق ایران در واتیکان

۵. محمد میرمحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

۶. محمدعلی رمضانی، نماینده منتخب آستانه اشرفیه در مجلس یازدهم

۷. مجتبی فاضلی، مسئول دفتر و مسئول اجرایی و مالی آیت الله موسی شبیری زنجانی از مراجع تقلید شیعه

۸. هاشم بطحایی گلپایگانی عضو مجلس خبرگان رهبری

۹. محمدرضا راه‌چمنی سیاستمدار اصلاح‌طلب و دبیرکل حزب وحدت و همکاری ملی

۱۰. آیت الله محسن حبیبی تولیت مدرسه علمیه آیت‌الله مجتهدی

۲۷۲۱۵

کد خبر 1372416

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: علی لاریجانی ویروس کرونا علی اکبر ولایتی مجلس یازدهم کرونا مبتلا شد ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۷۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: تا یکشنبه هفته آینده منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برای بررسی در صحن علنی مجلس هستیم. در صورت ارائه نشدن این برنامه، کمیسیون و نمایندگان اقتصادی مجلس برنامه خود را ارائه خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته دومین نشست بررسی مسائل ارزی با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین، رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید،  عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

در این نشست، قالیباف با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد. دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد. دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنندرئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد:  ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد؛ بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم. در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم، مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، بیان کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است؛ بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت؛ دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

وی با بیان اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد. همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود: تشخیص علمی و تصمیم سیاسی؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد؛ اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شدرویکرد اقتصادی و مدیریتی در موضوع ارز اشکال دارد
همه اختیارها را به رئیس بانک مرکزی دادیم، اما ...

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت:  به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه هفته آینده برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و  روسای کمیسیون های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • نماینده ویژه رئیس جمهور چین: ایران در خاورمیانه شریک راهبردی است
  • بررسی روابط دوجانبه در دیدار علی باقری با یک مقام روس
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • هشدار ارزی قالیباف به دولت
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: اگر بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه خود را ارائه خواهد کرد
  • قالیباف: بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد