Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@09:15:57 GMT

بیش از ۱ میلیون و ۱۱۷ هزار مبتلا به کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۷۵۵۹

بیش از ۱ میلیون و ۱۱۷ هزار مبتلا به کرونا در جهان

آمارهای رسمی حاکی از آن است که شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در سراسر جهان هم‌چنان رو به افزایش بوده و چند روزی است که از مرز یک میلیون نفر عبور کرده است.

به گزارش ایسنا، کروناویروس جدید که عامل بروز بیماری کووید-۱۹ است، اولین بار در ماه دسامبر در چین گزارش شد و در حال حاضر به ۲۰۵ کشور و منطقه از سراسر جهان گسترش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا لحظه انتشار این خبر شمار کلی مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان یک میلیون و ۱۱۷ هزار و ۷۸۷ نفر بوده که ۵۹ هزار و ۱۹۷ نفر از آن‌ها جان باخته و ۲۲۸ هزار و ۹۷۵ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

به‌طور کلی در جهان ۸۲۹ هزار و ۶۱۵ مورد ابتلای فعال به کروناویروس جدید وجود دارد که از این میان ۷۹۰ هزار و ۲۲۴ مورد معادل ۹۵ درصد از مبتلایان وضعیت خفیف داشته و تنها ۳۹ هزار و ۳۹۱ مورد معادل ۵ درصد از مبتلایان در وضعیت وخیمی قرار دارند.

ایالات متحده آمریکا با ۲۷۷ هزار و ۴۷۵ مورد ابتلا و ۷۴۰۲ قربانی در صدر فهرست مبتلایان جهانی قرار گرفته است. ۱۲ هزار و ۲۸۳ نفر از مبتلایان این کشور نیز بهبود یافته‌اند.

ایتالیا نیز ۱۱۹ هزار و ۸۲۷ مورد ابتلا را به ثبت رسانده که از این میان ۱۴ هزار و ۶۸۱ نفر جان خود را از دست داده و ۱۹ هزار و ۷۵۸ نفر بهبود پیدا کرده‌اند.

هم‌چنین اسپانیا با افزایش شمار مبتلایان و ثبت ۱۱۹ هزار و ۱۹۹ مورد ابتلا در رتبه سوم فهرست مبتلایان جهانی کرونا قرار گرفته است. تاکنون ۱۱ هزار و ۱۹۸ نفر از مبتلایان این کشور جان خود را از دست داده و ۳۰ هزار و ۵۱۳ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

در آلمان نیز شمار مبتلایان ۹۱ هزار و ۱۵۹ نفر اعلام شده که از این تعداد ۱۲۷۵ نفر جان باخته و ۲۴ هزار و ۵۷۵ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

فرانسه نیز دیگر کشور اروپایی است که شمار مبتلایان به کروناویروس جدید در آن بالا بوده است. این کشور با ثبت ۸۲ هزار و ۱۶۵ مورد ابتلا در رتبه پنجم فهرست مبتلایان جهانی قرار گرفته است. از این میان تاکنون ۶۵۰۷ نفر جان باخته و ۱۴ هزار و ۸ نفر بهبود پیدا کرده‌اند.

چین که اعلام کرده شیوع کروناویروس را تا حد زیادی کنترل کرده تاکنون ۸۱ هزار و ۶۳۹ مورد ابتلا به کووید-۱۹ را گزارش کرده که از این میان ۳۳۲۶ نفر جان خود را از دست داده و ۷۶ هزار و ۷۵۵ نفر نیز بهبود پیدا کرده‌اند.

هم‌چنین در ایران تاکنون ابتلای ۵۳ هزار و ۱۸۳ نفر تایید شده است که از این میان ۳۲۹۴ نفر جان خود را از دست داده و ۱۷ هزار و ۹۳۵ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

در انگلیس ۳۸ هزار و ۱۶۸ نفر تاکنون به این ویروس مبتلا شده‌اند که ۳۶۰۵ نفر از آن‌ها جان باخته و ۱۳۵ نفر بهبود یافته‌اند.

ترکیه با افزایش شمار مبتلایان خود پس از انگلیس قرار گرفته است. این کشور تاکنون ابتلای ۲۰ هزار و ۹۲۱ نفر را به بیماری کووید-۱۹ اعلام کرده که از این میان ۴۲۵ نفر جان باخته و ۴۸۴ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

هم‌چنین سوئیس با ۱۹ هزار و ۶۰۶ مبتلا و ۵۹۱ قربانی، بلژیک با ۱۶ هزار و ۷۷۰ مبتلا و ۱۱۴۳ قربانی و هلند با ۱۵ هزار و ۷۲۳ مبتلا و ۱۴۸۷ قربانی از کشورهای اروپایی با میزان شیوع گسترده محسوب می‌شوند.

بنا بر آمارهای سایت "ورلداُمتر"، کانادا با ۱۲ هزار و ۵۴۹ مبتلا و ۲۰۸ قربانی، اتریش با ۱۱ هزار و ۵۲۴ مبتلا و ۱۶۸ قربانی، کره جنوبی با ۱۰ هزار و ۱۵۶ مبتلا و ۱۷۷ قربانی، پرتغال با ۹۸۸۶ مبتلا و ۲۴۶ قربانی و برزیل با ۹۲۱۶ مبتلا و ۳۶۵ قربانی از دیگر کشورها با میزان شیوع بالای کروناویروس جدید هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در جهان کروناویروس کووید 19 جان خود را از دست داده کروناویروس جدید شمار مبتلایان جان باخته مورد ابتلا پیدا کرده ۱۹ هزار کووید ۱۹ نفر جان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۷۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید