Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری رویترز روز شنبه گزارش داد: هم اکنون پنج شرکت هواپیمایی آمریکایی، «امریکن ایرلاینز»، «یونایتدر ایرلاینز»، «دلتا ایرلاینز»،«ساوث وست ایرلاینز» و خطوط هوایی «جت بلو» اعلام کرده‌اند که درخواست‌های خود را برای دریافت کمک‌های مالی به واشنگتن ارسال کردند.  

بنابراین گزارش وزارت خزانه داری آمریکا از این شرکت‌ها خواسته است تا درخواست کمک مالی خود را که مبلغی در مجموع ۳۲ میلیارد دلار برای این منظور در نظر گرفته است را ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزارت خزانه داری آمریکا ۲۵ میلیارد دلار از کمک‌ها را برای شرکت‌های خطوط هوایی مسافربری، چهار میلیارد دلار را برای شرکت‌های حمل و نقل هوایی (خطوط هوایی باری) و سه میلیار دلار نیز برای پیمانکارانی که در ارتباط با خدمات دهی به فرودگاه‌های آمریکا هستند، اختصاص داده است.  

با این وجود دو شرکت هواپیمایی دلتا و جت بلو هشدار داده‌اند که مبالغ در نظر گرفته شده از سوی دولت فدرال برای کمک به آن‌ها کافی نیست بخصوص در وضعیت بحرانی کنونی که آن‌ها باید روزانه مبالغ هنگفتی را هزینه کنند بدون آنکه عایدی داشته باشند.  

رویترز در ادامه گزارش داد:  خطوط هواپیمایی امریکن ایرلاینز، بزرگترین شرکت هواپیمایی آمریکاو جهان، با داشتن ۱۳۳هزار و ۷۰۰ کارمند تمام وقت اعلام کرده است که جدایی از کمک مالی دولت فدرال به دنبال دریافت یک کمک شش میلیارد دلاری و یک وام دولتی شش میلیارد دلاری دیگر است.  

این خبر می‌افزاید: دیگر خطوط هوایی در سایر نقاط جهان نیز درپی بحران بوجود آمده از انتشار ویروس کرونا، به دنبال دریافت کمک‌های دولتی هستند ازجمله خطوط هوایی (ادغام شده)   «ایرفرانس – کی‌ال‌ام» که سرگرم رایزنی برای دریافت وام بانکی به مبلغ شش میلیارد یورو (۶. ۵ میلیار دلار) هستند که دو دولت فرانسه و هلند تضمین این وام دولتی را بدهند.  

پیش از آنکه بحران در صنعت هوانوردی آمریکا به درخواست کمک‌های مالی بیانجامد شبکه خبری سی‌ان‌ان ۲۴ اسفند ماه سال گذشته در گزارشی اعلام کرده بود که کرونا شرکت‌های هواپیمایی آمریکایی را فلج کرده است.  

این شبکه خبری در آن زمان اعلام کرد که خطوط هوایی آمریکایی دلتا  (Delta) از کاهش ۴۰ درصدی پروازهای مسافربری خود خبر می‌دهد که به گفته مسئولان این ظرکت هواپیمایی تاکنون چنین ریزش پروازها از زمان حوادث یازده سپتامبر ۲۰۰۱ بدین سو هرگز مشاهده نشده است.  

در همین حال خطوط هوایی «امریکن ایرلاینز - AAL» نیز در آنزمان اعلام کرده بود به دلیل شیوع ویروس کرونا ناگزیر به حذف ۱۰ درصد از ظرفیت پروازهای بین‌الملل در تابستان سال جاری میلادی (۲۰۲۰) و ۷. ۵ درصد از پروازهای داخلی در ماه آوریل (فروردین- اردیبهشت) شده است.  

خطوط هوایی امریکن ایرلاینز نیز که قدمتی ۹۳ ساله دارد و زیرمجموعه «گروه امریکن ایرلاینز - American Airlines Group» بوده و با در اختیار داشتن نزدیک به ۱۲۹ هزار پرسنل، در سال ۲۰۱۸ میلادی، بیش از ۴۴. ۵ میلیارد دلار درآمد داشته بود.  

افزایش شماری بیکاران در آمریکا به ۱۰ میلیون نفر

با ادامه پیامدهای ناشی از ویروس کرونا در آمریکا، طی یک هفته اخیر بیش از شش میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در این کشور تقاضای بیمه بیکاری کردند و بدین ترتیب، شمار بیکاران به حدود ۱۰ میلیون نفر می‌رسد که رکوردی جدید در تاریخ معاصر آمریکا به شمار می‌رود.  

به این ترتیب، رقم بیکارشدگان به حدود ۱۰ میلیون نفر رسیده که از تمامی آمارها برای بازه زمانی مشابه در طول تاریخ این کشور بالاتر است.  

هم اکنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان نزدیک به یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر رسیده است که آمریکا با ۲۷۷هزار و ۴۶۷ مبتلا و هفت هزار و ۴۰۰ جان باخته در صدر دیگر کشورها قرار دارد.  

برچسب‌ها ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا امریکن ایرلاینز میلیارد دلار ویروس کرونا خطوط هوایی اعلام کرده شرکت ها کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۸۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک

ایتنا - قانون اخیر آمریکا برای فروش اجباری یا ممنوعیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، تنها شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد.
تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیک‌تاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشن‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحه‌ای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بسته‌ای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیک‌تاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان می‌دهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشن‌هایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل می‌شوند.

اقدامات تیک‌تاک برای فرونشاندن نگرانی‌ها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن داده‌های آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن می‌تواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.

هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به داده‌ها و نظارت بر محتوا، محدود به تیک‌تاک نیست. مقررات سخت گیرانه‌تر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشن‌های آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.

فروش اجباری بی‌سابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیک‌تاک نبوده است. درآمد تیک‌تاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین می‌تواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیک‌تاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیک‌تاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.

این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیک‌تاک نخواهد شد بلکه باعث می‌شود کشورهای دیگری هم از ممنوعیت‌های خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره داده‌های کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتس‌اپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • پنتاگون اعلام کرد پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس