Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدهادی طباطبایی روز شنبه در حاشیه بازدید از طرح‌های در دست اجرای انجمن‌های مردم نهاد مهاباد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این مقدار کمک خیّران، بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال صرف خرید تجهیزات بیمارستانی و مابقی به منظور راهکارهای پیش‌گیری و مقابله با این ویروس و توزیع بسته‌های معیشتی هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در بین شهرستان‌های آذربایجان‌غربی، مهاباد از جمله شهرستان‌های موفق در زمینه جذب مشارکت‌های مردمی بوده به‌طوری که تاکنون بیش از ۵۵ میلیارد ریال کمک جمع‌آوری و در زمینه خرید تجهیزات بیمارستانی و تهیه بسته‌های معیشتی برای اقشار آسیب‌پذیر هزینه شده است.

آذربایجان‌غربی هم در زمینه ابتلا، مقابله و کاهش تعداد فوتی بیماران مبتلا به کرونا در سطح کشور از استان‌های موفق و شاخص کشور استوی با اشاره به اینکه آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های شاخص کشور در زمینه مقابله با بیماری کروناست، افزود: آذربایجان‌غربی هم در زمینه ابتلا، مقابله و کاهش تعداد فوتی بیماران مبتلا به کرونا در سطح کشور از استان‌های موفق و شاخص کشور است.

وی اضافه کرد: بخشی از این موفقیت‌ها در آذربایجان‌غربی در میدان مقابله با بیماری کرونا، مشارکت خوب و گسترده مردم استان هم در بحث کمک‌های خیران سلامت و هم مشارکت در پویش ۲۹۱۴ (در خانه می‌مانیم) است که بسیاری از کشورهای جهان از این امتیاز ویژه بی‌نصیب هستند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: در برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی، تشکل‌های مردم نهاد قبل از دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با گسترش بیماری کرونا وارد عمل شدند و جوانان داوطلب با تشکیل تیم‌های عملیاتی کار ضدعفونی و گندزدایی اماکن عمومی را شروع کردند.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون بیش از ۶۰۰ سازمان مردم نهاد در آذربایجان‌غربی فعال است، افزود: برخی از این سازمان‌های مردمی در بخش تخصصی سلامت وارد عمل شده و با راه‌اندازی و تجهیز بیمارستان‌های موقت آماده‌سازی لازم برای کمک به افراد مبتلا را فراهم ساختند.

وی اضافه کرد: برخی از این سازمان‌های مردم نهاد نیز که فرهنگی هستند، مشغول تولید محتوی در زمینه مقابله با گسترش ویروس کرونا بوده و بعضی دیگر در قالب گروه‌های جهادی ضدعفونی و گندزادیی معابر و اماکن عمومی استان را بر عهده دارند.

وی اظهار داشت: تعدادی از سازمان‌های مردم نهاد آذربایجان‌غربی در زمینه کمک به افراد بهبودیافته و توزیع بسته‌های معیشتی که توسط افراد خیر تامین شده، در بین خانواده‌های نیازمند جامعه هستند.

«طباطبایی»، افزود: در کنار این فعالیت خوب سازمان‌های مردم نهاد آذربایجان‌غربی در مقابله با بیماری کرونا، بخش دولتی نیز تمام توان خود را برای مقابله با گسترش این ویروس به کار گرفته و تاکنون در استان ۲۳ ستاد برای مقابله با کرونا تشکیل شده است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌غربی در سفر خود به مهاباد به همراه فرماندار این شهرستان و جمعی از مسوولان دستگاه‌های اجرایی مهاباد از کارگاه دوخت البسه بیمارستانی، کمک‌های خیران برای تجهیز بیمارستان امام خمینی(ره) مهاباد، بیمارستان موقت مهاباد، نقاهتگاه بیماران بهبودیافته مبتلا به کرونا و کارگاه تولید محلول آب ژاول بازدید کرد.

مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آذربایجان غربی اجتماعی و فرهنگی خانواده دستگاه های اجرایی ویروس بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی آذربایجان غربی سازمان های مردم برای مقابله مردم نهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۰۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی هنرستانهای جوار صنعت برای تامین نیروی کار ماهر در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    جواد کرمی در "همایش روز ملی گندم و نان و تجلیل از فعالان زنجیره تولید نان استان " افزود: برنامه ریزی برای داشتن نیروی کار ماهر در واحد‌های اقتصادی از ملزومات پیشرفت است و استان به این نیرو‌ها نیاز ویژه دارد، چرا که نیروی کار غیر ماهر بهره وری را کاهش می‌دهد.

وی گفت: درصدهستیم هنرستان‌های جوار صنعت تاسیس شود و این موضوع مطالعه و کارشناسی شده و به همت استاندار آذربایجان غربی به مرحله اجرا نزدیک می‌شود.

کرمی ادامه داد: در دولت سیزدهم برای مدیریت نان و گندم اتفاقات مطلوبی رخ داده است و نزدیک یک میلیون تن میزان تولید گندم استان در سال گذشته بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی گفت: این استان به رتبه پنجم کشوری دست یافته است که این یک رتبه و جایگاه مطلوب در کشور محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: در بخش توزیع و کارخانجات و در روند تولید نان مدیریت بهینه لازم بود و در این راستا رتبه بندی کارخانه‌ها مورد توجه قرار داده شد و سهیمه بندی شکل گرفت و مقرر شده است این ارزیابی‌ها هر ۶ ماه بررسی شود و اگر واحدی این الزامات را رعایت نکند اقدامات لازم انجام شود.

کرمی ادامه داد: در بخش نانوایی‌ها نیز در بحث تولید و توزیع نان اقداماتی انجام شد و قرار شد در این راستا صدور مجوز‌ها با اهلیت سنجی انجام شود چرا که برخی افراد در ارومیه چندین نانوایی دارند ولی حتی خود این افراد در این استان زندگی نمی‌کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی گفت: برای کاهش صف‌های نان و مدیریت زمان شهروندان نانوایی‌های آزاد پز در استان فعالیت می‌کنند و تلاش‌ها براین است که با مشارکت خود مردم نتایج مطلوبی اخذ شود.

کرمی با اشاره به تحقق شعار سال هم بیان کرد: مشکل اصلی کشور همانگونه که رهبر معظم انقلاب با نگرش هوشمندانه خود بیان کردند به مشکلات اقتصادی باز می‌گردد و در این زمینه مشارکت مردم در این امر لازم است.

وی با اشاره به رشد ۲۰۰ درصدی جذب سرمایه گذار در استان در سال گذشته و همراهی با واحد‌های تولیدی در آذربایجان غربی افزود: به غیر از این مشارکت مردم در امر اقتصاد ممکن نیست.

کرمی گفت: در این راستا و با پیگیری‌های استاندار آذربایجان غربی یکشنبه‌های تولید در استان رقم خورد و تلاش‌هایی برای رفع مشکلات واحد‌های صنعتی و تولیدی انجام شد که عملکرد خوبی برای استان در مقایسه با سنوات قبل ثبت شد.

این مسئول با اشاره به تحقق  ۱۳۳ درصدی سهم اشتغال استان در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ گفت:این اقدامات هر چند با مشارکت بخش خصوصی محقق شده است و دولت نیز نقش مهمی در این زمینه دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: پارسال در زمینه سیب صنعتی مدیریت خوبی در استان انجام شد و در زمینه قیمت و مدیریت جمع اوری بهداشتی مشکلی گزارش نشد و مجوز لازم به سردخانه‌ها در زمینه خرید و انبارداری داده شد.  

وی بیان کرد: در زمینه صادرات سیب با توجه به افزایش متقاضیان صادرات واشباع بازار اقدامات و تدابیر لازم بکار گرفته شد.

کرمی با تاکید بر مدیریت آب در استان بیان کرد: در سال‌های گذشته عمده کشت در منطقه در بخش گندم به صورت دیم بود و لازم است تغییرات جدی در بخش کشاورزی با استفاده از بکارگیری دانش‌های روز و تغییر الگوی کشت انجام شود.

وی به خرید تضمینی گندم هم اشاره کرد و گفت: تلاش می‌شود در این زمینه بهتر از سال قبل مشارکت دستگاه‌های مربوطه و گندم کاران را داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان غربی
  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • دستگاه قضا؛ نماد اعتمادمردم به نظام اسلامی
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان‌غربی
  • ۱۷ قبضه اسلحه‌کمری در پیرانشهر کشف شد
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد
  • مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند
  • آذربایجان‌غربی گرم‌تر می‌شود
  • راه اندازی هنرستانهای جوار صنعت برای تامین نیروی کار ماهر در آذربایجان غربی